Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2391343 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2391343

Odpowiedzi 3617

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Może zmniejsz WSZYSTKIE ustawienia na minimum.

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Niektórym pomaga zdjęcie ekw.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
6 rozdz zaginiona wyspa i zaginiony Milten...
wpisuję:goto pc mage li , goto pos pc mage li , goto waypoint pc mage li , goto waypoint sleeper...
i nic - wywala mnie do wody przy wyspie...
prosiłbym o pomoc kogoś kto miał ten problem i dał radę - z góry dzięki !!!

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
wpisuję:goto pc mage li , goto pos pc mage li , goto waypoint pc mage li , goto waypoint sleeper...
spróbuj na marvinie gdzies na środku wyspy wejśc w ziemie za pomocą K mi to pomogło i spadłem do Miltena ^^

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
spróbuj na marvinie gdzies na środku wyspy wejśc w ziemie za pomocą K mi to pomogło i spadłem do Miltena ^^

zadziałało! wlazłem w jakąś dziurę i k wyrzuciło mnie do nowej lokacji
ale niestety- pusto tam-oprócz czarnego troala nie ma nikogo...a wygląda mi to na niezłą lokację do walki z małym śpiochem...a może gdzie indziej trzeba użyc K?

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy

ale niestety- pusto tam-oprócz czarnego troala nie ma nikogo...a wygląda mi to na niezłą lokację do walki z małym śpiochem...a może gdzie indziej trzeba użyc K?
spróbuj gdzieś koło kamiennego kręgu o ile pamiętam ja tam sie zakopałem i spadłem wprost do miltena :)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

spróbuj gdzieś koło kamiennego kręgu o ile pamiętam ja tam sie zakopałem i spadłem wprost do miltena :)

wklepałem polecany wyżej kodzik i kiedy wywaliło mnie do wody,przy wyspie-powtórzyłem to samo! to tak może dla potomnych przyda się...

Awengers

Awengers

Użytkownicy
posty33
  • Użytkownicy
Witam mam pewien problem mam zadanie zdobyć 3 statuetki z górniczej doliny, ide wiec po wybaczenie bogów ale dość długo kradlem i mam reputacje u innosa -220 :/ i gdy prosze o wybaczenie duszy gomeza to pokazuje mi sie "lepiej pomódl się za swoją dusze grzeszniku" czy istnieje jakiś sposób na zresetowanie reputacji u boga ??? albo jakiś inny sposób na wykonanie tego questa ??

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Mam 2 pytania do specjalistów:

1. Jak dołączyć do Myśliwych?
2. Czy mozna za pomocą kodów dołączyć do gildii zabójców? Zepsułem zadanie w górnym mieście.

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Musisz być czeladnikiem bospera. Szefowi myśliwych musisz dać skórę czarnego trolla, a następnie powiedzieć że chcesz się do nich przyłączyć (potrzebny skórzany pancerz) i tylko ubić 200 potworów.
2.Jeśli jesteś strażnikiem podobno jest jakieś zadanie które pozwala wstąpić do zabójców.

1. Musisz być czeladnikiem bospera. Szefowi myśliwych musisz dać skórę czarnego trolla, a następnie powiedzieć że chcesz się do nich przyłączyć (potrzebny skórzany pancerz) i tylko ubić 200 potworów.
2.Jeśli jesteś strażnikiem podobno jest jakieś zadanie które pozwala wstąpić do zabójców.

wcale nie trzeba być czeladnikiem bospera..

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Jestem najemnikiem, kowalem. W takim razie jak zacząć zadania dla myśliwych?

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
trzeba przynies dla ich przywódcy skórę czarnego trolla.

Z tego co wiem nie da się. Chociaż kiedy grałem pó raz pierwszy dał mi zadanie zabicia 200 potworów kiedy byłem czeladnikiem u kowala, jednak za drugim razem nie dał mi tego zadania. Chociaż mogę źle pamiętać. A czy dałeś temu szefowi skórę czarnego trolla?

ja tam jestem strażnikiem,czeladnik u harada i dał mi normalnie zadanie z trollem i też trzeba zabic 200potworków aby dołączyć

ja tam jestem strażnikiem,czeladnik u harada i dał mi normalnie zadanie z trollem i też trzeba zabic 200potworków aby dołączyć

A ją byłem strażnikiem bractwa, czeladnikiem harada i mi nie dał tego zadania. Wcześniej grałem najemnikiem, czeladnikiem harada i dał mi te zadanie. O czeladnikiem bospera usłyszałem na forum.

EDIT: Dał mi zadanie z trollem, ale nie dał z 200-setką potworów.

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Z myśliwymi jest tak:
Jeśli jesteś czeladnikiem Bospera i przyjdziesz do nich w stoju myśliwych to oni od tak cię przyjmą.
Jeśli nie jesteś czeladnikiem Bospera to Falk da ci zadanie by zabić 200 potworów a potem zadanie by zdobyć skórę czarnego trolla, CHYBA, że przed wzięciem zadania JUŻ zabiłeś 200 potworów, wtedy OD RAZU każe ci zdobyć skórę.

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chyba pomyliłeś kolejność. Najpierw skóra trolla, a później 200 potworów.

>> FreeRiotPoints.me <<

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Raczej nie. Przeszedłem returninga parę dobrych razy. A myśliwych dokładnie sprawdziłem. Falk każe nam najpierw zabić 200 potworów. A jeśli NIE KAŻE to oznacza, że przed rozmową z nim już zdążyliśmy zabić tyle. Na 100%.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Raczej nie. Przeszedłem returninga parę dobrych razy. A myśliwych dokładnie sprawdziłem. Falk każe nam najpierw zabić 200 potworów. A jeśli NIE KAŻE to oznacza, że przed rozmową z nim już zdążyliśmy zabić tyle. Na 100%.

Nie.
Falk da nam najpierw zadanie z potworami TYLKO jak podczas rozmowy z nim mamy skórzany pancerz.
Gdy najpierw każe nad załatwić sprawę z trollem, to podczas rozmowy z nim nie mieliśmy pancerza.

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zarza ma rację i o to mi chdziło. Może nie szczególnie o opcję z pancerzem.

>> FreeRiotPoints.me <<

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Witam mam pewien problem mam zadanie zdobyć 3 statuetki z górniczej doliny, ide wiec po wybaczenie bogów ale dość długo kradlem i mam reputacje u innosa -220 :/ i gdy prosze o wybaczenie duszy gomeza to pokazuje mi sie "lepiej pomódl się za swoją dusze grzeszniku" czy istnieje jakiś sposób na zresetowanie reputacji u boga ??? albo jakiś inny sposób na wykonanie tego questa ??
Był gdzieś program do edycji karmy
poszukaj

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
poszukaj
Albo jeśli chcesz to zrobić w bardziej uczciwy sposób to poczekaj do 4 rozdziału i zabij smoki. Wtedy karma Innosa podskoczy ostro do góry. A jeśli jeszcze jakiś paru punktów ci będzie brakować to możesz się powłóczyć i pozabijać paru poszukiwaczy. Jak to wszystko nie wystarczy to możesz Innosowi płacić 500 sztuk złota za 1 punkt karmy.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
poszukaj
Albo jeśli chcesz to zrobić w bardziej uczciwy sposób to poczekaj do 4 rozdziału i zabij smoki. Wtedy karma Innosa podskoczy ostro do góry. A jeśli jeszcze jakiś paru punktów ci będzie brakować to możesz się powłóczyć i pozabijać paru poszukiwaczy. Jak to wszystko nie wystarczy to możesz Innosowi płacić 500 sztuk złota za 1 punkt karmy.

Smoki nie są aż tak dobrym sposobem, za każdego smoka dostaje się tylko 10 pkt. reputacji. Wyjątkiem jest smok-ożywieniec, za którego dostajemy 100.

0 użytkowników
Do góry