Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2148327 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2148327

Odpowiedzi 3617

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przyłączyłem cię do wodnego kręgu,zaliczyłem zadanie o znikających ludziach,ale zadanie handlarz bronią...poszedłem na układ z Fernando.Teraz nie motgę dostać listu od Vatrasa (podejrzewam ,że dlatego) .Jak można zdobyć te dowody od Fernando?kradzież nie działa ,a on stoi w górnym mieście i pobicie raczej odpada?
pobiłem go ale dowodów również brak

Skigur

Skigur

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
W cmentarzysku orków w środkowym pomieszczeniu są 3 przyciski, pamięta może ktoś prawidłową kolejność?

Wonderweiss

Wonderweiss

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeżeli masz na myśli te przyciski w pomieszczeniu z kamienną statuą demona, to kolejność jest chyba nieważna, wystarczy ze masz w ekwipunku orkowy pierścień, talizman i laskę z pomieszczenia znajdującego się bodajże na końcu lewego korytarza.

Skigur

Skigur

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Załatwione, wielkie dzięki :)

Kolejne pytanie brzmi ( :D  ), gdzie polazł Sergio w zadaniu ostatniego opiekuna ognia?

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Krótkie pytanie.

Z okazji urlopu związanego z przerwą świąteczną, postanowiłem zagrać w tego moda. Czy jest szansa na publikacja spolszczenia profesjonalnego przed świętami? Czy jednak skazany jestem na wersję automatyczną.

Drugie pytanie, czy ktoś wie czy może jest w miarę dobre tłumaczenie angielskie do wersji 2.1? Bo to tez mogłaby być alternatywa.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty171
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tituf Musisz zebrać wszytskie ornametny, wtedy można przyłączyć się do wodnego kręgu.

@Skigur Sergio jest tam gdzie pusta runa potrzebna w próbie Ognia.

@elathir Jest naprawdę dobre spolszczenie - Beta na dzień niepodległości.

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Dzięki. Nie widziałem zupełnie o istnieniu tej wersji tłumaczenia.

Może by tak warto podać link do wątku z nią w pierwszym poście?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tituf Musisz zebrać wszytskie ornametny, wtedy można przyłączyć się do wodnego kręgu.

@Skigur Sergio jest tam gdzie pusta runa potrzebna w próbie Ognia.

@elathir Jest naprawdę dobre spolszczenie - Beta na dzień niepodległości.

ale ja należę do kręgu-mam ornamenty,zadanie handlarz bronią i znikający ludzie (Dexter)a Vatras nie daje listu polecającego żeby otworzyć portal!!! A może "-" u Inosa jest problemem?! za rady dzięki!

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
jestem na bezludnej wyspie znalazlem mape i sekstans dalem tez gwiezdzisty kamien i dalej nie moge wypłynac z wyspy co musze jeszcze zrobic>
p.s nie moge znalesc Miltena siedzial na plazy a teraz go nie ma

Skigur

Skigur

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Tituf dałeś Gregowi skarby ze skrytek ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tituf dałeś Gregowi skarby ze skrytek ?

o o o tu mnie zaskoczyłeś...nie dałem i chyba już nie dam...co nieco przehulałem...a czy to naprawdę klucz do tego zadania? Bo tak myślałem jeszcze że nie mam przynależności do gilidii,może to?!

"Jak nie zaniósł wiadomości Hagenowi to nie mamy o czym rozmawiać.
Z jego postu wynika, że jeszcze do żadnej gildii nie dołączył. " post 1601

to chyba mój problem-ciężko kopać się w tym temacie.Szkoda ,że trzeba ciągle korzystać z rus solucji...

Skigur

Skigur

Użytkownicy
posty23
  • Użytkownicy
Jeśli nie dołączyłeś do gildii to wyjaśnia sprawe :P Musisz należeć do jakiejś żeby móc przekroczyć portal, dołącz do jakiejś i po kłopocie :)

Mam poważny problem: Żeby dołączyć do Haradrimów porozmawiałem z Terinaksem i wskazał mi miejsce pojedynku. Kłopot w tym że na miejscu nikogo nie ma : / Ma ktoś rade odnośnie tej sytuacji?

EDIT. Teraz to już generalnie zaczyna się sypać, po przeczytaniu książek z biblioteki klasztornej o dworze irdorath nie mam opcji żeby zagadać do kogokolwiek w kwestii załogi :(

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Witam.

Chciałbym odnieść się jeszcze raz do uploadingu całości returninga (instalka, spolszczenie, tekstury, dubbing). Widzę, że każdy wrzucający umieszcza pliki na jakich serwerach, na których, a to 4 godziny pobierania (nie leży mi to za bardzo, przy prędkości łącza 30mb/s), a to wymóg rejestracji, a to szybkie wygasanie linków i tak dalej, i tak dalej - mógłbym tak wymieniać do jutra. Chciałbym więc grzecznie poinformować uploaderów, że istnieje jeszcze znany jak mniemam dosyć szeroko http://www.speedyshare.com na którym można łatwo i sprawnie pozamieszczać wszystkie cztery pliki zarówno w partach jak i w całości. Dziękują za uwagę i pozdrawiam.

EDIT: Przy okazji - uprzedzając posty typu "wrzyć sobie sam" i tym podobne. Owszem - wrzuciłbym sam. Jednak najpierw muszę mieć z czego sam ściągnąć, żeby później uploadować.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
jestem na bezludnej wyspie znalazlem mape i sekstans dalem tez gwiezdzisty kamien i dalej nie moge wypłynac z wyspy co musze jeszcze zrobic>
p.s nie moge znalesc Miltena siedzial na plazy a teraz go nie ma

Locker

Locker

Użytkownicy
posty21
Propsy3
  • Użytkownicy
Jest tylko 1 sposób , aby zobaczyć się z gildią zabójców ?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
tak, innego sposobu nie ma

codemonkey

codemonkey

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Świeżo wrzucone: http://speedy.sh/b7qwH/returning.7zPaczka zawiera:
  • tekstury z polskimi fontami
  • rebalance v1
  • video
  • tlumaczenie w wersji beta

Colderrr

Colderrr

Użytkownicy
posty45
Propsy4
  • Użytkownicy
Gracze moi kochani proszę o pomoc!

Trochę bugami, trochę lekkim oszukiwaniem ale ogólnie całkiem uczciwie jestem w rozdziale 5 i mam tą najlepszą zbroję palladyna (ciężką).

Teraz chcę ją ulepszyć i przejść przez całe Khorinis i poniszczyć all, przejść przez zaatakowany Jarkendar, porozwalać trochę w górniczej, no nafeedować się na maxa. :D

Ale przedtem chciałbym ulepszyć moją zbroję do X5.

I tu pojawia się problem gdyż ciągle wyskakuje mi "brak materiałów".

Do X2 się ulepszyła a dalej nie chcę, wiecie może co jest potrzebne?

Pozdrawiam i proszę o pomoc. Jutro koniec świata a ja mam jeszcze tyle do przejścia. xD

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty171
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z każdym kolejnym ulepszenie potrzebuje kolejnej ilości materiałów. Czyli do trzeciego ulepszenia potrzebuje 3x materiały których użyłeś do pierwszego ulepszenia.

Colderrr

Colderrr

Użytkownicy
posty45
Propsy4
  • Użytkownicy
Czyli tylko rozgrzane stalowe pręty i ruda?
To niemożliwe, zrobiłem test mam 1500 rudy i 150 prętów i nic, ciągle "brak materiałów".

Czy jest potrzebne coś jeszcze?

#EDIT:

Niestety to nie koniec problemów - kto uczy warzenia normalnej mikstury siły, mam 13 korzeni a to prawie 40 siły. W G2NK uczył Constantito jak się już coś umiało - teraz takiej opcji niema. Pomocy. :(

Pamiętacie może też kto sprzedaje "mikstura siły z serc okrów"?

Pozdrawiam i proszę o pomoc.

#EDIT2:

Odnośnie zbroi - sprawdziłem na X2 zabrało 10 rudy i 10 prętów więc teraz powinno zabrać 15 rudy i 15 prętów - mam tyle jednak ciągle pojawia się "brak materiałów". :<

0 użytkowników
Do góry