Wiem, że temat był niejeden raz wałkowany, ale człowiek potrafi pogubić się w tych wszystkich postach, dlatego proszę was o wyrozumiałość
1.Chciałbym wiedzieć odnośnie instalacji i kilku istotnych rzeczach. Czy wszystko dobrze zrozumiałem oraz czy full pack zawiera potrzebne mi rzeczy.
- Instaluję G2NK
- wrzucam plik tekstur do folderu Data
- Instaluję Full_Pack_ReBalance_SnC_v1 (wersje 1.0 Rebalance) //przy 2.1 też nie było polskich znaków
- wgrywam spolszczenie 11.11.2012
- uruchamiam grę przez GothicStarter zaznaczam polską wersję i gram w spolszczoną wersję ale bez polskich znaków
I teraz tak: Bo kolega w którymś poście napisał "Spolszczenie działa tylko z UNI, ale niedługo wyjdzie spolszczenie kompatybilne z resztą wersji, więz możesz zainstalować"
Czy Full_Pack_ReBalance_SnC_v1 zawiera odrazu główny instalator/pakiet tekstur/filmiki w grze ORAZ wersje UNI? Bo z tego co wyczytałem to UNI uruchamia/zaznacza się w gothic starterze, zgadza się?
2. Czytałem, że grupa majaczka udostępni przed świętami PRO spolszczenie rebalance v2 i s'n'c. Czy zmiany jakie są w rebalance v2, są aż tak duże by jednak zmusiły mnie do przeczekania tego tygodnia?