[G2NK] Velaya - Historia Wojowniczki/Velaya - Geschichte einer Kriegerin PL 401331 717

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 29.10.2009 roku

Wyświetleń 401331

Odpowiedzi 717

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
nie jest przetłumaczony wpis kiedy próbujemy mikstury Constantina. Ten mod jest chyba lepszy od "Z Życia złodzieja"

pytanie: czy jak używamy broni na zręcznośc np. rapier czy szpada to obrażenia liczą się :

zręcznośc + obrażenia od broni czy siła + obrażenia broni? bo nie bardzo weim w co pakować PN.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
W zręczność.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie, gdzie znajduje się skrzynia z zielem Dara? Wszędzie piszą że w kaplicy, sprawdziłem więc kaplicę i żadnej skrzyni tam nie było.

Łeb jest mój, no i chuj.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
To ziele nie jest w skrzyni, tylko top jest paczka z zielem. I tak, jest w kaplicy.

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzięki, znalazłem tę paczkę musiałem tylko uważniej poszukać. Jeszcze jedna sprawa opłaca się uczyć kuszy żeby lepiej strzelać z tego rabina czy lepiej iść w łuk?

Łeb jest mój, no i chuj.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie, kuszy nie opłaca się uczyć. Jedynie łuki + 1h i zręczność, ewentualnie co nieco pójść w magię.

gerard546

gerard546

The Modders
Pisarz Poradników
posty48
Propsy8
ProfesjaGracz
  • The Modders
  • Pisarz Poradników
Witam. Zaktualizowałem poradnik. Można go pobrać stąd:
http://www.mediafire.com/download/46rhdgj4pqqc9iw/%5BG2_NK%5D+Poradnik+do+Velaya+-+Historia+wojowniczki.pdf
oraz tu
https://mega.nz/#!xFEygAKS!T_HnN_byE4tEmH7ciB58Kfe49vKPxMfX-Ski1Rq6EAM

Poradnik zawiera spis wszystkich zadań, mapę lokacji oraz spis nauczycieli. Na podstawie wersji 0.75 zrobionej przez Bragamusa i Adanosa.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Witam. Zaktualizowałem poradnik. Można go pobrać stąd:
http://www.mediafire.com/download/46rhdgj4pqqc9iw/%5BG2_NK%5D+Poradnik+do+Velaya+-+Historia+wojowniczki.pdf
oraz tu
https://mega.nz/#!xFEygAKS!T_HnN_byE4tEmH7ciB58Kfe49vKPxMfX-Ski1Rq6EAM

Poradnik zawiera spis wszystkich zadań, mapę lokacji oraz spis nauczycieli. Na podstawie wersji 0.75 zrobionej przez Bragamusa i Adanosa.
poradnik zajebisty, niech to ktoś przeniesie na pierwszą stronę do downloadu Velayi.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Zadanie Cornelius,

w obu solucjach jest pobieżnie opisane. mam z tym gościem 2 opcje dialogowe jak mówię o złocie wyrzuconym do basenu morskiego i przy każdym wyborze prze na zadymę , a quest jest niezaliczony. jakieś sugestie?

gerard546

gerard546

The Modders
Pisarz Poradników
posty48
Propsy8
ProfesjaGracz
  • The Modders
  • Pisarz Poradników
Zadanie Cornelius,

w obu solucjach jest pobieżnie opisane. mam z tym gościem 2 opcje dialogowe jak mówię o złocie wyrzuconym do basenu morskiego i przy każdym wyborze prze na zadymę , a quest jest niezaliczony. jakieś sugestie?

Prawdopodobnie poleci on do zaliczonych jak zabijesz Nagura lub w trakcie zadania Larius lub gdy zbierzesz złoto. Nie pamiętam już, ale w jakimś momencie na pewno poleci.

Może też być tak, że poleci razem z innym zadaniem gdy oddasz mu dziennik.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Zadanie Cornelius,

Prawdopodobnie poleci on do zaliczonych jak zabijesz Nagura lub w trakcie zadania Larius lub gdy zbierzesz złoto. Nie pamiętam już, ale w jakimś momencie na pewno poleci.

Może też być tak, że poleci razem z innym zadaniem gdy oddasz mu dziennik.
ok złoto pomogło

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
przeglądam skrypty Velayi i brakuje rozbudowanego questu "Kłopoty z Matteo". musieliście coś schrzanić w trakcie polonizacji.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1623
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
skończyłem tego moda w blisko 51h i i jest to najlepsza pozycja , w której grałem jesli chodzi o mody do G2nk.

dodatkowo odkryłem jeden quest nieopisany w żadnym poradniku "Kłopoty z Matteo". pojawia się po oddaniu 10 płytek pełzacza kiedy to Matteo obija nas.  musimy porozmawiać z Rupertem, handlarzami i Lobartem.  dostajemy lepsze ceny u Matteo, ok 700 xp i chyba 300 szt. złota , więc jak na początek gry to warto.

Z bugów to zadanie z oddanymi płytkami nie przechodzi do zakończonych, bug w obozie bandytów przy wyjściu z obozu kiedy zachaczamy o drzewo i przy zwiększeniu trudności o 200% moje HP wzrosło wraz z hp oponentów .

moja ocena 9,6/10.

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty183
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Dokladnie stary. U mnie tez pierwsza pozycja ; (

Post połączony: 2016-04-20, 06:16
; )*

Pozdrawiam mame i tate

wardasz

wardasz

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem. Zainstalowałem G2Gold i staram się zaistalować Velayę, aczkolwiek jak klinuję się na etapie wyboru miejsca na dysku, gdzie jest zainstalowana gra-niezależne jak bym nie kombinował, ani folder ogólny gdzie mam zainstalowanego G2G, ani żaden z podfolderów nie jest akceptowalny przez instalkę. Jest jakaś inna instalka na G2G? Czy może na G2G nie chodzi ten mod, trza odrębnie instalować G2 i NK?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na jakiej partycji jest twój Gothic ?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Nie da rady wypakować np. WinRarem?

wardasz

wardasz

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakub-na D. Systemową jest C
Adanos-instalka jest plikiem .exe. Coś takiego da się otworzyć WinRarem???

ugotowany

ugotowany

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Potrzebuję pomocy przy zadaniu Ekwipunek przeciw orkom. Płytki pancerzy pełzaczy oddałem Matteo przy zostawaniu czeladnikiem, ale Rupert nie umiał pancerza poskładać. Ten pancerz, który ma zrobić Wilk wymaga 12 płytek, teraz mam 9. Każdy pełzacz na wyspie wybity, nie mam skąd ich brać. W solucji jest, że sprzedaje je Bennet, nie ma ich w swoim ekwipunku. Co mam robić?
Poza tym, wypełniłem zadanie Gniazdo Bestii, czy coś takiego - wybiłem orków i jaszczuroludzi w lesie. Andre napomknął coś o kwaterze dla Velayi, nadał jej szlachectwo, ale żadnego nowego questa nie mam.

0 użytkowników
Do góry