Nie wiem czy dobrze zrozumiałem.Po jednej modlitwie do obu bogów na jeden dzień ? Czy jedna do wybranego przez nas ?
Jedna modlitwa do każdego bóstwa. 1x dziennie do Beliara + 1x dziennie do Innosa. Lub mniej - aby nie więcej, bo modlenie się kolejny raz z rzędu danego dnia u Innosa nie da efektu, a Beliar dodatkowo potraktuje nas grzmotem
Witajcie mam problem z walką na arenie. Gdy pokonam 2 przeciwnika (Rumar) nie aktualizuje mi się dziennik przez co gdy czekam kolejny dzień by walczyć Ork, nadzorca areny znów każe mi walczyć z Rumarem (dodatkowo ten Rumar cały czas mnie zagaduje jednak nie ma potrzebnej opcji dialogowej) i tak w kółko
Zrobiłem już pozostałe zadania potrzebne do wyjścia z kopalni ale bez tytułu mistrza areny nie odzyskam wolności ;p Ma ktoś jakiś pomysł ?
Założę się o beczkę piwa i butelkę dobrego rumu, że zapisywałeś grę podczas walki. To jest dobra rzecz, ale czasem prowadzi do m.in. tego typu bugów.
Moja rada na przyszłość: przed walką rób jednego sejwa, a podczas walki inne.
Nie wiem czy tylko u mnie występuje taki problem ale TDS pobrany z waszej strony ten w pięciu partach nie daje się rozpakować a dokładniej ostatnie 4mb, próbwałem już winrarem i 7zipem ten pierwszy się zawiesza przy 99%( niezły trolling swoją drogą
) a drugi cały czas pracuje ale bez widocznych efktów i także praca zatrzymuje się przy 99%, także ze swojej strony nie polecam siciągać lepiej poszukać innego serwera.
Tak jak napisał ktoś wyżej - możesz pobierać 8-partowy lub całościowy z linków poniżej.
A ten, który nie chce Ci sie rozpakować, to użyj HaoZipa - nim na pewno wypakujesz poprawnie. W przypadku użycia 7-Zipa można też spróbować sztuczki: wstrzymać rozpakowywanie na chwilę i uruchomić znowu. Mi pomogło.
Dałby ktoś save jak przeszedł kopalnie? łatwo się zgubić w questach :(
Jeśli chcesz, to mogę Ci dać sejwa z samego końca gry - mam mega wypakowaną postać i wszystkie zadania zaliczone, dużo złota i itemów. Chcesz?
Gdzie znajduje się obóz paladynów? Bo nigdzie nie mogę go znaleźć.
Czytaj spoiler.
Spoiler
Wychodzisz z obosu orków, przechodzisz przez rzekę i cały czas prosto, jak w mordę strzelił.
---------------------------
Error-Message
B: VFILE: Err: -2: Can#msg1060529t find file: _WORK\DATA\SCRIPTS\_COMPILED\CAMERA.DAT Code: 255
OK
Brak pliku Camera.dat
Jeśli błąd występuje cały czas, radzę reinstal.
Pawciow, co Ty gadasz? To my mamy dać dziennik Hartowi.
Nie mów hop. Pamiętaj, że Pawciow przeszedł już całą grę, a Ty jeszcze nie.
Czy trzeba obić tego Julio (czy jakoś tak) ? Bo nie spotykam go specjalnie żeby się z nim nie bić a może związane są z nim jakieś zadania ?
Możesz go obić, lub omijać. Wybór należy do Ciebie.
I swoją drogą, jak ukraść tarczę paladyna orkowi który handluje artefaktami ?
Musisz ukraść ją w takim momencie, kiedy obok straganu nikt nie stoi. I natychmiast zanieś do Francisa - jak ktoś Cię nakryję z nią, to masz przypał.
Macie jakieś rady na pokonanie Ushaka? Nie mogę sobie z nim poradzić... Chyba, że jest inny sposób na zdobycie zaufania orków?
Pokonać Ushaka i "Szacunek orków"?! Chyba coś Ci się pomyliło. W tym zadaniu nie musimy wcale pokonywać Ushaka. A jeśli chodzi Ci o ogólny szacunek orków (nie o zadanie), to daruj sobie jego pokonanie, jeśli nie czujesz się na siłach.
Spoiler
To nie jest wymóg konieczny do ruszenia fabuły, mimo, iż niektórzy NPC mówią coś odwrotnego.
Teraz następne pytanko, ktoś kradnie jedzenie z obozu orków. Doszedłem do kowala Paka, ale dalej nie wiem co. Bić się z nim nie idzie, bo mnie bierze na jedno walnięcie. Jakieś pomysły ?
Muszę to zaspoilerować.
Spoiler
Albo go pobij, albo użyj kradzieży kieszonkowej. Każda z tych dróg ma Cię doprowadzić do wejścia w posiadanie jego klucza, a dalej... Dalej to się zorientujesz.
Robię zadanie z demonem Lafera. Każe mi przynieść jakikolwiek miecz, mam rębiczerep i krótki miecz, ale nie mogę mu żadnego dać. To bug czy jednak muszę mieć inny miecz?
A może musisz jeszcze coś przynieść oprócz miecza? Zerknij do dziennika (bo ja już tak dokładnie nie pamietam).