Tyson90
Tylko, że bez tego zadania nie da rady ruszyć dalej z fabułą
Bo muszę ich znaleźć, żeby wyjść z kopalni.
Jeśli nie możesz przez ten bug wyjść z kopalni, to napisz do mnie na GG, opiszę Ci sposób na pokonanie tego buga (i nie trzeba nic kombinować z żadnymi deletami ani kodami ;) )
co z Billem i Lisem ? jak rozwiązać to zadanie ? wiem że mogę wydać Lisa orkowi, ale czy tak to zadanie powinno właśnie wyglądać ?
Tutaj wybór należy do Ciebie. Fabuła nie ulegnie zmianie.
Jakie mam dokładnie składniki przynieść alchemikowi bo nie zapisało mi tego w kapowniczku
Mam w ekwipunku pełno tego zielska a i tak nie mogę oddać zadania
Składniki do czego? Fajnie byłoby wiedzieć, o którym zadaniu mowa akurat.
Jak zaszantażować Wispa żeby pozwolił zanieść kilofy ?
Rozmawiaj z NPC#msg1060417ami. Nie zapominaj o tych wpływowych.
Swoją drogą, co się bardziej opłaca, zabić Gregora czy może pomóc mu w ucieczce ?
Nie chcę tu spoilerować, bo zepsuję wszystkim zabawę, ale radzę pomóc mu. Ostatecznie jednak decyduj(cie) sami.
Macie jakiś trik na tę rudę? Za 5% to walki jednoręczną bronią aż 15 koleś żąda =O
Wykonywać zadania, obstawiać walki na arenie, wyuczyć się lepszego wydobywania, przeszperać wszystko w poszukiwaniu leżącej jej luzem, szybkie wydostanie się z kopalni, aby już jej tak mocno nie potrzebować - oto moje patenty.
Wie ktoś jak przemówić do rozsądku orkowi Kkhaladowi ? konkretnie chodzi o zadanie z rudą dla Pakora.
Porozmawiaj z domniemanymi dostawcami alkoholu dla niego (pomyśl, kto może mu sprzedać dobry alkohol?). W spoilerze więcej.
Spoiler
A kiedy już ta osoba powie, że nie sprzedaje mu alkoholu, popytaj orków. Najlepiej tych ważniejszych. Na pewno w końcu dojdziesz kto co i komu