Dark Saga/Mroczna Saga RU 453746 970

O temacie

Autor MaGoth

Zaczęty 26.10.2009 roku

Wyświetleń 453746

Odpowiedzi 970

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Sorry za denne pytanie, ale to jest pod G2?
:facepalm:   Ile razy jeszcze mogę was odsyłać na stronę główną projektu lub na pierwszą stronę tematu?

@Luk
Żałuj, że nie znasz kulisów naszej "współpracy" z twórcami odnośnie polonizacji. Wtedy by nie było powyższego pytania.

Taaa, dzięki. Nie znalazłem konkretnej odpowiedzi, dlatego zapytałem. Twoja odpowiedź okazała się bardzo pomocna. Chcesz propsa za to? :facepalm:

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Sorry za denne pytanie, ale to jest pod G2?
:facepalm:   Ile razy jeszcze mogę was odsyłać na stronę główną projektu lub na pierwszą stronę tematu?

@Luk
Żałuj, że nie znasz kulisów naszej "współpracy" z twórcami odnośnie polonizacji. Wtedy by nie było powyższego pytania.

Taaa, dzięki. Nie znalazłem konkretnej odpowiedzi, dlatego zapytałem. Twoja odpowiedź okazała się bardzo pomocna. Chcesz propsa za to? :facepalm:
żeby znaleźć odpowiedź wystarczyło przejrzeć ten temat, chyba że był to niemożliwy wysiłek-ba nawet wystarczyło spojrzeć na 1wszy post tego tematu; po to jest strona spolszczenia modyfikacji, żeby ciągle nie pytać o pierdoły, które były już napisane w tym temacie ; inni myśląc, że ktoś zapytał o coś nowego zaglądają do tematu i widzą kolejne pytanie a#msg1046401la to już było, co jest troszkę frustrujące

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

tyson90
DreamVader

Dark Saga/Mroczna Saga RU
#482 2012-07-24, 12:09(Ostatnia zmiana: 2012-07-24, 12:10)
Nie znalazłem konkretnej odpowiedzi, dlatego zapytałem.
Nie znalazłeś, bo nie szukałeś. Zarówno w pierwszym poście w tym temacie jest podana platforma (co jest oczywiste w przypadku tematów odnośnie modyfikacji), jak i w pierwszym zdaniu na stronie naszego projektu polinizacji.
Kto pyta nie błądzi, a kto szuka, nie zadaje zbędnych pytań.

A druga sprawa dotyczy ogólnych reguł panujących na forum: w cytacie umieszczaj tylko ten fragment (lub fragmenty) cytowanej wypowiedzi, do których chcesz się odnieść. Nie cytuj całego postu, chyba że jest to konieczne.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Nathaniel77

Nathaniel77

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Witam w imieniu całego zespołu na oficjalnej stronie projektu polonizacji moda do G2:NK pod tytułem The Dark Saga. Będę tutaj na bieżąco informował Was o postępach w procesie polonizacji, zamieszczał różnego rodzaju materiały oraz informacje dotyczące modyfikacji, jak i te dotyczące spolszczenia.

Cytat ze strony projektu.

Czyli tak Rezer, jes do G2+NK. :D

I nie złość się, po prostu ci odpowiedzieliśmy. I dla świętego spokoju dorzucę lolpick z forum modyfikacji Fallout Online, coby unaocznić jak tam traktuje się pytania noobów. :P

http://img836.imageshack.us/img836/6119/buildrofl.jpg

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy

Rezer

#484 2012-07-24, 17:19(Ostatnia zmiana: 2012-07-24, 17:21)
@Nathaniel77
Dzięki, ale już sobie znalazłem...

@Pawciow
Więc po co jest w ogóle ten temat?

@tyson90
1. Patrz, że szukałem, krótko, ale szukałem...
2. Dobrze mistrzu, zapamiętam to sobie ;*

I zamiast tych swoich filozofii, moglibyście zwyczajnie odpowiedzieć: G2NK. Naprawdę, bardzo mi pomogliście...

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

tyson90
DreamVader

#485 2012-07-24, 23:39(Ostatnia zmiana: 2012-07-25, 02:13)
@Pawciow
Więc po co jest w ogóle ten temat?
Wiem, że pytałeś Pawciowa, ale ja odpowiem: po pierwsze, został on założony na długo przed powstaniem projektu polonizacji, w dodatku założycielem jest MaGoth - administrator WoG.ru;
Po drugie temat ma służyć dyskusji i zadawaniu pytań, na które nie padły wcześniej odpowiedzi.

@tyson90
1. Patrz, że szukałem, krótko, ale szukałem...
I nie wpadłeś na to, by zacząć poszukiwania od pierwszego postu? Wszakże szukając PODSTAWOWYCH informacji na temat modyfikacji, pierwsze co powinno przyjść do głowy, to przeczytanie pierwszego postu.

I zamiast tych swoich filozofii, moglibyście zwyczajnie odpowiedzieć: G2NK. Naprawdę, bardzo mi pomogliście...
Owszem mogliśmy, masz zupełną rację. Ale odpowiadając w ten sposób, w jaki to zrobiliśmy, mam nadzieję, iż unikniemy kolejnych pytań typu: "Skąd mam pobrać modyfikację?", "Kto jest autorem modyfikacji", "Czy planowane jest spolszczenie tego moda?" itp.

@DOWN
Teraz to mnie rozbroiłeś... żeby poświęcić 10 postów czemuś, czego tu w ogóle nie powinno być... Mniejsza. Mam nadzieję, że sprawa zamknięta.

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy

Rezer

#486 2012-07-25, 00:01(Ostatnia zmiana: 2012-07-26, 09:00)
Szukałem na pierwszej stronie... Ale dokładnie się nie doczytałem.

Aczkolwiek nie ważne... Nie zamierzam się kłócić o mod, który mnie nie interesuje. Szukam tylko modów pod G1.

@up
Nie prowokuj, to będzie zamknięta...

wr0d

wr0d

Użytkownicy
posty53
Propsy55
  • Użytkownicy

wr0d

#487 2012-07-25, 12:53(Ostatnia zmiana: 2012-07-25, 13:00)
A ja sie nie kce czepiać, ale:
[..]Jak zapewne zauważyliście, od dzisiaj na stronie głównej widnieje zielonkawy pasek postępu. Jest to pasek postępu betatestów, dzięki któremu będziecie mieli ogólne pojęcie na temat postępu betatestów.[..]
Źrodło: najnowszy news na http://thedarksaga.cba.pl/news.html
Gdzie jest ten pasek? I swoją drogą- zamieszcze tu cukiereczka dla ludzi zbyt ograniczonych żeby wejść na stronę i sprawdzić stan prac nad spolszczeniem:
15 cze 2012 (piatek)

Pragnę poinformować wszystkich oczekujących na premierę spolszczenia do The Dark Sagi, iż mimo wcześniejszych zapowiedzi, będzie ona miała miejsce nie w czerwcu, lecz w lipcu tego roku.
Źrodło: najnowszy news na http://thedarksaga.cba.pl/news.html
:D

EDIT: Sory, już widze pasek. I jakie 5%? Przecież na oko jest z 60-70%.

Damian94

Damian94

Użytkownicy
posty648
Propsy538
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Czy ten pasek się wogóle porusza? Bo mam moda w wersji rosyjskiej, i szkoda że rzoumiem 5% dialogów, a mod widzę jeden z ciekawszych?

http://damiankijowski.blogspot.com/

http://drawcrowd.com/damian94

3dgraphicpl@gmail.com

https://www.youtube.com/watch?v=UCzyE8EWJhy

Rezer

Rezer

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy

Rezer

#489 2012-07-25, 13:35(Ostatnia zmiana: 2012-07-25, 13:48)
Fajne czachy w tle  :lol:

No patrząc na screeny, ciekawie i fajnie wygląda.

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu
Czy ten pasek się wogóle porusza? Bo mam moda w wersji rosyjskiej, i szkoda że rzoumiem 5% dialogów, a mod widzę jeden z ciekawszych?
Jak nie najciekawszy... Nie obserwowałem ostatnio paska, ale prace na pewno idą do przodu. Być może tyson90 zapomniał o nim i nie zaktualizował go, ale nie ma co gdybać.

wr0d

wr0d

Użytkownicy
posty53
Propsy55
  • Użytkownicy
No zgodnie z newsem mają 6 dni na wydanie spolszczenia, a jeśli niezgodnie to zapewne poczekamy wieczność. Ale bądźmy dobrej myśli :D

Damian94

Damian94

Użytkownicy
posty648
Propsy538
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Jest na co czekać :D

http://damiankijowski.blogspot.com/

http://drawcrowd.com/damian94

3dgraphicpl@gmail.com

https://www.youtube.com/watch?v=UCzyE8EWJhy

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
W związku z Waszym poruszeniem tu, na forum, dodałem odpowiedniego newsa, który wyjaśnia parę spraw (linka chyba nie muszę podawać :)  ).

@wr0d
Jakie 5%? Czy wyświetla Ci się taka liczba na pasku? Na samym pasku nie powinno być żadnego napisu, pod nim napis "Pasek postępu", a po najechaniu myszką na pasek powinien się wyświetlić napis "betatesty".

wr0d

wr0d

Użytkownicy
posty53
Propsy55
  • Użytkownicy
tyson90, ja z wypowiedzi podemną zrozumialem że on widzi jakieś 5%, a chodziło o coś zupelnie innego, i sam się zdziwiłem.
Btw. szkoda, że nie w lipcu, ale trudno.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

#495 2012-07-27, 09:13(Ostatnia zmiana: 2012-07-27, 09:14)
ktoś ogarnia fort nieumarłych? byłem w tej wieży z zielona kulą, wybrałem 1wszą dźwignię z lewej i otworzyły się jedne wrota do budynku ze stołem wybiłem szkielety, wróciłem do wieży i wciskając prawą dźwignię przywróciłem kulę na swoje miejsce tudzież tamte wrota się zamknęły, teraz próbuję różne kombinacje ,ale to nic nie daje, kula się nie rusza ani nie otwierają się inne wrota? ktoś temu podołał?

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
To Ci powiem, że i tak o tym systemie wiesz więcej, niż ja. Ja to ruszyłem od razu wszystkie dźwignie i jedynym efektem było to, że przyleciało zielone światełko, zmian nie zauważyłem.

Ale skoro już zauważyłeś, że po ruszeniu pierwszej z lewej otworzyła się ta zamknięta krata do budynku, to być może jeszcze jedna dźwignia (lub kombinacja) otwiera wejście do drugiej wieży, która jest zamknięta kratą.

Ja z kolei mam pytanie: czy komuś działa runa teleportacyjna do fortu?

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
do 2giej zakratowanej wieży jest pod nią też dźwignia, ale nic nie daje, a może ta bezpańska pod mostem do Świątyni Czaszki i te inne maja wpływ na to?

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Nie wiem, ale wątpie. Bo inaczej można by też posądzać te dźwignie z jaskini Gerarda, bo oni też chyba nic widocznego nie robią...

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Te w jaskini gerrada wyłączają te "latarnie" :D

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

0 użytkowników
Do góry