Dark Saga/Mroczna Saga RU 455723 970

O temacie

Autor MaGoth

Zaczęty 26.10.2009 roku

Wyświetleń 455723

Odpowiedzi 970

MarkosBoss

MarkosBoss

RaveN Studio
posty119
Propsy186
Profesjabrak
  • RaveN Studio

MarkosBoss
RaveN Studio

Dark Saga/Mroczna Saga RU
#420 2012-06-27, 15:26(Ostatnia zmiana: 2012-06-27, 15:27)
EEEeeee... Biłem sobie niewolników, coby XP nabić i zaraz po wbiciu nowego poziomu pojawiło mi się to:
Spoiler
A sama gra się wyłączyła.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Jeśli błąd wystąpił raz i nie powtórzył się w tej samej sytuacji po raz kolejny - to jest to "normalna" rzecz. Bo niestety, ale obecna wersja Sagi jest jeszcze naszpikowana niedociągnięciami, bugami, błędami.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

MarkosBoss

MarkosBoss

RaveN Studio
posty119
Propsy186
Profesjabrak
  • RaveN Studio
Jeśli błąd wystąpił raz i nie powtórzył się w tej samej sytuacji po raz kolejny...
Po restarcie gry bałem się pokonać kogokolwiek, ale okazało się, że to jednak był wybryk jednorazowy. Oby.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Kurde no, ktoś przeszedł tego questa z tym Ash-korem ? -.-

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

MarkosBoss

MarkosBoss

RaveN Studio
posty119
Propsy186
Profesjabrak
  • RaveN Studio
No ja siedzę jeszcze w lokacji początkowej, bo myślałem, że będą różne możliwości ucieczki z więzienia, a z Fintem jakoś nie miałem ochoty współpracować. Wszystko się zmieniło, gdy...
Spoiler
...wpakowałem się do worka
:D

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
No ja siedzę jeszcze w lokacji początkowej, bo myślałem, że będą różne możliwości ucieczki z więzienia, a z Fintem jakoś nie miałem ochoty współpracować. Wszystko się zmieniło, gdy...
Spoiler
...wpakowałem się do worka
:D
a trzeba było, chociazby dla expa  ;d  , bo Fint sam się wkopał swoim planem, ale Alaster nie jest chociaż przez to narażony

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Acha, tunel i zwał kamieni = jak przejść ? -.-

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Acha, tunel i zwał kamieni = jak przejść ? -.-
nie da się, musisz wrócić do Draksa

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Chodzi mi o drugi tunel, o przejście pod fortem D:

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Chodzi mi o drugi tunel, o przejście pod fortem D:
ten bug?
"Pytanie: Idę z orkiem Magarem do piratów, a tunel pod fortem jest zawalony. Co robić?
Odpowiedź: Niektórym graczom zdarza się taki bug. Dlaczego, próbujemy to wyjaśnić...
Tymczasowe rozwiązanie:
Przed zwałem kamieni wcisnąć Shift + 4."

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Pawciow, po zainstalowaniu łatki 1.0.0.4 kombinacje Shift + [cyfra] nie działają. Jest za to inny sposób na to.

@Jurigag,
Odezwij się na GG.

MarkosBoss

MarkosBoss

RaveN Studio
posty119
Propsy186
Profesjabrak
  • RaveN Studio
Macie jakieś rady na to jak "oszczędzać" Punkty Życia w kopalni? Teraz boję się spać czy walić kilofem, bo czego nie zrobię - tracę 5 do 7 PŻ, a taka strata jednak boli. Inna sprawa, że bez snu odczekanie paru godzin czy nawet całego dnia (wymagane do niektórych kłestów) jest zabójczo nudne.

PS Walka z Martinem o dziwo była dla mnie łatwiejsza niż z Rumarem. o.O Też tak mieliście? I mam dziwne wrażenie, że łatwiej walczy mi się z nadzorcą niewolników (orkiem elitą) niż z Tiksem, który wydaje się być nieśmiertelny.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Macie jakieś rady na to jak "oszczędzać" Punkty Życia w kopalni? Teraz boję się spać czy walić kilofem, bo czego nie zrobię - tracę 5 do 7 PŻ, a taka strata jednak boli. Inna sprawa, że bez snu odczekanie paru godzin czy nawet całego dnia (wymagane do niektórych kłestów) jest zabójczo nudne.

PS Walka z Martinem o dziwo była dla mnie łatwiejsza niż z Rumarem. o.O Też tak mieliście? I mam dziwne wrażenie, że łatwiej walczy mi się z nadzorcą niewolników (orkiem elitą) niż z Tiksem, który wydaje się być nieśmiertelny.
tracisz dodatkowe PŻ, gdy wydobywasz ponad dzienną normę, gdy będziesz mógł zanieść kilofy od Wispa do kowala lub rudę do kowala, wtedy skorzystaj i wydobywaj rudę na górze oraz śpij u kowala bez straty życia, i wydobywaj do zdechu ile dasz radę, a potem tylko rób questy-jak ktoś radził wyżej, żeby nazbierać sobie rudy, bo później drogie jest szkolenie umiejętności, ja tak nie robiłem i mam teraz ledwo ponad 100 PŻ po dostaniu się na 2gi poziom

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Zgadza się.

A poza tym radzę codziennie modlić się do Beliara i poświęcać:
a)1 pkt many za 500 złota;
b)1 pkt zdrowia(!) za 100 (lub 50, nie pamiętam dokładnie) złota - opcja dla tych, którzy zamierzają w przyszłości być magiem;

Następnie udajemy się do posążka Innosa i modlimy się za 50 szt. złota, dzięki czemu zyskujemy 2 PŻ.
Tylko podejrzewam, że taki numer nie będzie działać wiecznie, być może np. przez 10 dni. Ale lepsze to, niż nic.

MarkosBoss

MarkosBoss

RaveN Studio
posty119
Propsy186
Profesjabrak
  • RaveN Studio

MarkosBoss
RaveN Studio

#434 2012-06-28, 19:27(Ostatnia zmiana: 2012-06-28, 19:42)
Ja za 50 sztuk złota u Innosa raz dostałem 1 pkt. siły - ale mi jako wojowniki ta też się przyda. Ale nie wiedziałem, że mogę poświęcić manę (mam akurat na stanie nawet dwie mikstury zwiększające ją na stałe - myślałem, że komuś je opchnę, więc nie piłem) za aż taką kasę - lecę to wypróbować.

EDIT:
Nie ma opcji (przynajmniej u mnie) przehandlowania many za złoto:
Spoiler
A ofiarując punkty trafień dostaję tylko cały czas ok. 30 obrażeń. Przed radą Tysona90 wymieniłem życie na złoto tylko kilka razy.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ja za 50 sztuk złota u Innosa raz dostałem 1 pkt. siły - ale mi jako wojowniki ta też się przyda. Ale nie wiedziałem, że mogę poświęcić manę (mam akurat na stanie nawet dwie mikstury zwiększające ją na stałe - myślałem, że komuś je opchnę, więc nie piłem) za aż taką kasę - lecę to wypróbować.

EDIT:
Nie ma opcji (przynajmniej u mnie) przehandlowania many za złoto:
Spoiler
A ofiarując punkty trafień dostaję tylko cały czas ok. 30 obrażeń. Przed radą Tysona90 wymieniłem życie na złoto tylko kilka razy.
za 10 pkt trafień raz wymieniłem to było 500 szt złota za to, ale to na próbę brałem, kapliczka Beliara jest też chyba na 2gim poziomie kopalni, nie wiem czy to coś da

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

tyson90
DreamVader

#436 2012-06-29, 09:43(Ostatnia zmiana: 2012-06-29, 11:20)
Dziwne, ja normalnie mam opcję oddawania jednej jednostki many.
Spoiler
A zwiększałeś choć raz sobie manę? Być może musisz mieć ponad pierwotny poziom (te 10 czy 20, nie pamiętam), żeby móc poświęcać. Spróbuj najpierw wypić miksturki, a potem się pomodlić.
A co do bicia Cię piorunem, to najwyraźniej się modliłeś dzisiaj do niego, bo można tylko raz się modlić.

Aha, jeszcze jedno: ten 1 pkt siły to musiałeś dostać za ofiarowanie 100 złota, nie 50.

EDIT:
Jeśli komuś zamiast screena otwiera się obrazek od cba, to skopiujcie adres odnośnika i wklejcie w pasek adresu.

Edit2:
Już wrzuciłem na inny serwer, powinno się normalnie wyświetlać.

SuperCheese

SuperCheese

Użytkownicy
posty192
Propsy25
  • Użytkownicy
Wchodzi se tu przeciętny szary użytkownik, by sprawdzić czy spolszczenie wyszło a tu takie spojlery --_--

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Wchodzi se tu przeciętny szary użytkownik, by sprawdzić czy spolszczenie wyszło a tu takie spojlery --_--
wszystkie aktualności -> The Dark Saga PL, kiedy wyjdzie to wyjdzie...

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
wszystkie aktualności -> The Dark Saga PL, kiedy wyjdzie to wyjdzie...
Nie zrozumiałeś. Jemu chodziło o to, że w otwartym temacie betatesterzy piszą jak sobie radzić z zadaniami w grze, co niektórym może popsuć zabawę z przyszłej gry.

0 użytkowników
Do góry