Dark Saga/Mroczna Saga RU 454992 970

O temacie

Autor MaGoth

Zaczęty 26.10.2009 roku

Wyświetleń 454992

Odpowiedzi 970

chesterking

chesterking

Użytkownicy
posty60
Propsy31
  • Użytkownicy
Jak tam betatesty?? Idą w dobrym kierunku?

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Jurigag

Dark Saga/Mroczna Saga RU
#401 2012-06-26, 01:01(Ostatnia zmiana: 2012-06-26, 01:05)
Ta, oprócz tego że mam farta i co chwila mi się gra buguje to mam nadzieję że innym idzie lepiej, aktualnie szukam niewolników których nigdzie nie ma -.- I chyba będę 6h gry w plecy -.-

Jak ktoś wie gdzie znaleźć tych niewolników to niech napisze, bo tylko to pozostało mi do zrobienia w kopalni ;/

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ta, oprócz tego że mam farta i co chwila mi się gra buguje to mam nadzieję że innym idzie lepiej, aktualnie szukam niewolników których nigdzie nie ma -.- I chyba będę 6h gry w plecy -.-

Jak ktoś wie gdzie znaleźć tych niewolników to niech napisze, bo tylko to pozostało mi do zrobienia w kopalni ;/
ja jestem przed wydaniem Sama, bo ostatnio nie miałem czasu, to daleko mam do tych niewolników? :P

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Jurigag

#403 2012-06-26, 13:30(Ostatnia zmiana: 2012-06-26, 13:38)
Szczerze, to niedaleko ;p

Acha, już wiem że to bug, great :D

MarkosBoss

MarkosBoss

RaveN Studio
posty119
Propsy186
Profesjabrak
  • RaveN Studio

ja jestem przed wydaniem Sama, bo ostatnio nie miałem czasu, to daleko mam do tych niewolników? :P
Jestem w tym samym momencie.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Betatesty idą cały czas do przodu. Wolniej czy szybciej, ale do przodu.
Niestety zdarzają się mniejsze i większe bugi, które utrudniają dalszą grę, ale tak to jest z tą wersją Sagi. Liczę, że zanim wypuścimy wersję Full PL, autorzy zdążą wydać patch 1.1, który to zlikwiduje wszystkie (lub prawie) blędy i Wy będziecie się cieszyli grą najwyższej jakości.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

chesterking

chesterking

Użytkownicy
posty60
Propsy31
  • Użytkownicy
W końcu jakieś słowa otuchy. :D

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Poziom trudności, a zwłaszcza koszty nauki w tej modfyikacji niszczą system D:

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

#408 2012-06-26, 18:48(Ostatnia zmiana: 2012-06-26, 21:32)
ktoś wykonał w całości "Szacunek orków"? doprowadziłem do walki między Ushakiem i Tarkokiem(ten 2gi zginął) i u Finta nic, żadnej opcji dialogowej nie ma...
alarm odwołany - po zostaniu najemnikiem, Fint jest na górnym poziomie i kończy zadanie

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Jurigag

#409 2012-06-26, 20:25(Ostatnia zmiana: 2012-06-26, 22:45)
Na następny dzień powinien pojawić się ork Prak Parak czy jak on tam ma w południe jakoś na tym dziedzincu jakby i przyjąć cię na najemnika.

Swoją drogą dal wszystkich co aktualnie grają, mają zamiar grać = radze nie spieszyć się z wyjściem z kopalni, wydobyć tyle rudy ile jesteście wstanie na to poświęcić czasu(polecam taktykę raz wydobyć i potem przespać się w łóżku prada i tak w kółko), i wykorzystać wszystkie punkty nauki na to czym macie zamiar walczyć. Potem po wyjściu z kopalni nauka będzie kosztowała masę złota/rudy podobnie jak inne rzeczy, więc złoto to podstawa !

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Hahahah fajny easter egg :D  Jak będziecie zbyt dużo rudy wydobywać jako najemnik(albo zbyt długo czasu w kopalni spędzicie jednorazowo, nie wiem dokładnie) to spotka was fajna rzecz :D

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
DreamVader 2

#411 2012-06-26, 22:54(Ostatnia zmiana: 2012-06-26, 22:55)
Niech zgadnę. Energia spada. Jeżeli tak, to nie jest ester egg, a realność. Człowiek nie może siedzieć 24h/7 dni w tygodniu.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Hahahah fajny easter egg :D  Jak będziecie zbyt dużo rudy wydobywać jako najemnik(albo zbyt długo czasu w kopalni spędzicie jednorazowo, nie wiem dokładnie) to spotka was fajna rzecz :D
jako najemnik w kopalni nie można wydobywać rudy...

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Jurigag

#413 2012-06-27, 00:21(Ostatnia zmiana: 2012-06-27, 02:54)
Można w pewnym momencie podczas pewnego zadania ;p

I nie xD Nie energia spada, coś lepszego czego by się nikt nie spodziewał ale szkoda ze bardziej twórcy nie rozwinęli tego ^^

Acha - kolejny bug, przy 3 walce z kolei na arenie orkowie rzucają się na nas :D

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
Uciekając przed Juliano znalazłem to:
http://www.picshot.pl/public/view/full/144723
Bardzo piękny widok :ok:

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Pobij Juliano za pomocą taktyki drabina-attack, ty wchodzisz na drabine, uderzasz go zanim wejdzie i spada na dół i tak w kółko - polecam :D

Poza tym ten widok nie jest przypadkowy ;p  wydałeś Lisa :D  Imho te spodnie co dostajemy od ushaka są beznadziejne, lepsze już jest 5 bryłek rudy :X

MarkosBoss

MarkosBoss

RaveN Studio
posty119
Propsy186
Profesjabrak
  • RaveN Studio

MarkosBoss
RaveN Studio

#416 2012-06-27, 14:02(Ostatnia zmiana: 2012-07-02, 20:21)
Spoiler
Uciekając przed Juliano znalazłem to:
http://www.picshot.p...iew/full/144723
Bardzo piękny widok :ok:
O kurczaki - u mnie Lis żyje i ma się dobrze. oO  Niemniej widok jest... ciekawy.

A jak włączyłeś czas (też chciałbym widzieć go zawsze w rogu ekranu, miast wciskać nerwowo przyciski na klawiaturze szukając dziennika...

Spoiler
Pobij Juliano za pomocą taktyki drabina-attack, ty wchodzisz na drabine, uderzasz go zanim wejdzie i spada na dół i tak w kółko - polecam

Jak dla mnie najlepsza taktyka to atak i odskok do tyłu. Jest duża szansa, że wróg nie zdąży cię zaatakować (miałem problem z tym drugim niewolnikiem na arenie, bo zabijał mnie dwoma ciosami, ale zapisując grę co 1/4 odebranego mu życia udało mi się go pokonać).

EDIT: Wam też Dark Saga się nie włącza, dopóki jest włączony Chrome? Jak tylko wyłączam przeglądarkę TDS PL się uruchamia, a póki jest włączony - nic się nie dzieje.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Jurigag

#417 2012-06-27, 14:06(Ostatnia zmiana: 2012-06-27, 14:08)
Marko ja nic takiego nie mam, ta ta taktyka z tym odskakiwaniem też jest dobra, ale jak się ma dobrą broń, i najlepiej wojownika ;p  a jak ma się 10% walki bronią, kilof to ta moja taktyka lepiej się sprawdza.

Na arenie w kopalni polecam właśnie taktykę odskakiwanie, przeczekanie combo i wyprowadzenie "contry", tak nawet martina pokonałem mimo że on ma mistrza, a ja miałem 20 siły, krótki miecz(z armii ciemności XD) i bodajże z 10% walki mieczem <3

Wyszedł ktoś na powierzchnie ? Jak mam pokonać tego ash-kor'a na arenie jak po jego zamianie w warga rzucają się wszyscy orkowie na tego warga, a potem gdy go pokonam wszyscy orkowie rzucają się na mnie....

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
Tak się składa, że ten czas włączył się sam z siebie(wtf) i nie dotyczy ani czasu gothica ani naszego oO

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

#419 2012-06-27, 14:27(Ostatnia zmiana: 2012-06-27, 14:41)
czas uruchamiamy/wyłączamy klawiszem P z klawiatury (w zależności jest chyba 5 kolorów wyświetlania zegarka i można sobie zmieniać)
edit: i ten czas dotyczy tego gothicowego właśnie

u mnie Dark Saga się uruchamia przy włączonym Google Chrome

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry