Pytania i problemy techniczne 285471 337

O temacie

Autor luke

Zaczęty 13.02.2008 roku

Wyświetleń 285471

Odpowiedzi 337

Narestel
  • Gość
Moda uruchamiasz z Gothic.exe, czy GothicStarter.exe?

Revu
  • Gość
Cytat: Narestel link=topic=2741.msg23830#msg23830 date=Jul 21 2008, 00:06\'
Moda uruchamiasz z Gothic.exe, czy GothicStarter.exe?

GoticStarter.exe i wybieram Mroczne Tajemnice Mod

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
To odpalaj przez Gothic.exe.

Revu
  • Gość
Cytat: Dekster17 link=topic=2741.msg23893#msg23893 date=Jul 21 2008, 17:01\'
To odpalaj przez Gothic.exe.

odpaliłem... i ciągle ten sam bug

czy to może granie z Marivn Mode takie coś robi ??

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Marvin Mode zawsze powoduje, że gra traci stabilność czyli często wychodzi, wiesza się itp.

Revu
  • Gość
narazie gram z M.mode

mam już 5 lvl cały czas patrzę czy coś nie teges z grą zapisuje i wczytuje działa jak narazie :P

Revu
  • Gość

Revu
Gość

Pytania i problemy techniczne
#126 2008-07-22, 10:39(Ostatnia zmiana: 2008-07-22, 12:36)
zdaje się, że wiem co jest problemem owego błędu

WCISKANIE F8 i wpadanie w textury !! jeśli ktoś z Was ludzi mający ten sam problem co ja grajcie bez M.Mode albo nie używajcie F8

to tyle :D

dziękuje Dekster17 za największą pomoc

Reszcie, która sie też tu udzielała również dziękuje ;)

pozdrawiam

p.s jak narazie mam tylko błąd z Body_ORC_elite w pewnym miejscu, które unikam :/

angmar
  • Gość
powinieneś zajrzeć do solucji. Misa z krwią znajduje się w zatopionej wierzy Xardasa

Szynek
  • Gość

Szynek
Gość

#128 2008-08-04, 16:04(Ostatnia zmiana: 2008-08-04, 17:37)
Mam problem gdy Próbuję zainstalować Mod Mroczne Tajemnice.
-Mam zainstalowanego Gothica I
-Mam program PlayerKit
-Mod Prolog Czas Zaplaty działał mi bez problemów
-Mroczne Tajemnice pobrałem ze strony gothic.phx.pl i z innego konkurencyjnego serwisu i występował ten sam problem:
Podczas pobierania Moda jest wszystko w porządku,jednak gdy włącza się pasek postępu instalacji po kilku sekundach wyskakuje informacja że program nie odpowiada(instalator moda) na stanie instalacji 0%.
Mam Windowsa 98(tak wiem lipa)Karta graficzna 'Rage Fury pro expert 2000' ,procesor Amd Duron 1600,pamięć RAM 256 i jeszcze 4Giga wolnego miejsca na dysku.
Co może być nie tak?
Proszę o pomoc

#gothI-Dzieki zadziałało :P

gothI

gothI

Użytkownicy
posty167
  • Użytkownicy
hmmm mi blad nie wyskakiwal gdy nie naciskałem ppm musiałem poczekac jakeis 3 min gdy było 0 % dopiero po tych 3 min rozpoczeła sie instalacja , sproboj ponownie zainstalowac tylko nic nie rób pozostaw tak jak jest.

GG:10938162

Terrad

Terrad

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Klasyczny problem... też to miałem.... zapewne przy pliku uinstall??
Poczekaj dzielnie (ja musiałem  minut :mellow: ) powinno potem ruszyć jak z bata... :rolleyes:
pozdro...

XivroX
  • Gość

XivroX
Gość

#131 2008-09-17, 18:40(Ostatnia zmiana: 2008-09-17, 19:45)
Witam. Mam pewien problem. Bowiem Gothic działał poprawnie. Kiedy dowiedziałem się o Mrocznych tajemnicach chciałem je wypróbywać. Ściągnąłem więc i zainstalowałem moda poprawnie. Następnie zainstalowałem PlayerKita. Tyle że gdy chciałem  go uruchomić okazało się że menu główne jest po...
NIEMIECKU!!! Chociaż wcześniej czegoś takiego nie było (wersja polska).Przeinstalowywałem Gothica już kilkakrotnie, ale zawsze po próbie uruchomienia moda wersja zmienia się na niemiecką.  :D  

Podczas gry, NPC mówią po polsku, tak samo jak jest z dialogami mówionymi. Jednak już teksty do wyboru są po polsku. Jest to więc teraz dwujęzyczna gra! :lol2:  

Czy to wina Mrocznych Tajemnic, czy PlayerKita, czy czegoś innego? Bardzo was proszę o pomoc. Z góry dziękuję.  :lol2:

A może to przez to, że bawiłem się Spacerem? Ale to było parę odinstalowywań temu... :lol2:   Nie mam pojęcia, pomóżcie!

gothI

gothI

Użytkownicy
posty167
  • Użytkownicy
a gdy włączasz tego poda przez playerkita to masz zaznaczone reparse scripts? czy jakos tak

GG:10938162

Cotton
  • Gość
Spacer na pewno nie, a masz GMDK?

XivroX
  • Gość
Sprawdzałem, na pewno nie mam włączonego pola "reparse all scripts". Jeszcze raz spróbowałem przeinstalować... nic.

GMDK miałem dawno, wtedy kiedy miałem Spacera. Już usunąłem, chociaż gdzieś na dysku mam jeszcze chyba archiwum z tym...

Cotton
  • Gość
Na pewno coś ze skryptami, bo wiem, że MT mieszają w skryptach gry, przez co nie zawsze inne mody działają poprawnie. Ja natomiast ten problem miałem, jak zainstalowałem takiego moda, co dodawał misje (ale były one po niemiecku) i zbroje z GI (ano, miałem to w GII).

XivroX
  • Gość
Przypomniałem coś sobie - z Diccuric PL miałem ten sam problem - tylko, że tam to NIC nie było po polsku.

A GMDK jest, tylko że w innym folderze.

Jeżeliby to była wina MT to chyba większość graczy by tak miała :D

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Nie włączaj przez GothicStarter_mod.exe tylko przez GothicStarter.

XivroX
  • Gość
Teraz, jak przeinstalowałem Gothica, zainstalowałem MT v1.01 i jak uruchomiłem przez GothicStarter było po polsku, a w menu było o MT (napisy na dole), lecz w samej grze MT nie działały! Gra była normalna, bez MT, doszedłem do SO i nic się nie zmieniło (na drodze w MT stoi chyba jakiś gościu).

Tyfus

Tyfus

Użytkownicy
posty121
Propsy8
  • Użytkownicy
Mam bardzo ważne pytanko :roll:  otóż spodobała mi się piosenka cyt. Przez mgły widzę wyspę jak z dziecinnych snów... kiedy użyje się kamienia muzycznego, ona się wtedy wydobywa, mógłby ktoś mi podać tytuł tej piosenki? bardzo proszę :]    z góry dziękuję :lol2:

WiToJcIe!!! xDD

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry