Oczekiwania odnośnie moda 58840 175

O temacie

Autor

Zaczęty 11.08.2009 roku

Wyświetleń 58840

Odpowiedzi 175

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Czyli ja będę grał bez crashy :)  - ostatniego crasha miałem na laptopie parę miechów temu w Świątynii Śniącego (wydalem na to patch).
Ogólnie zapowiada się cudo na Gothicu.

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
Cudo to mało powiedziane hehe

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

hiro

hiro

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy

hiro

Oczekiwania odnośnie moda
#42 2009-08-26, 17:46(Ostatnia zmiana: 2009-08-26, 17:53)
Mod bedzie dużym hitem to widac :D .Mam pytanie odnośne broni bo w MT  bylo tak zeby miec jakas broń dwureczna (oprócz kilofa) trzebało miec min 70 siły a był system % to było denerwujace jak przez dłuższy czas musiałem chodzic z kilofem a z broniami jedno było tak ze dochodziły gdzies do 125 obr i nie mozna było znalesc lepszej więc mam pytanie czy bronie jedno i dwu będą bardziej zrównoważone czy nie?

Tumil

Tumil

Użytkownicy
posty44
Propsy13
  • Użytkownicy

Tumil

#43 2009-08-26, 19:14(Ostatnia zmiana: 2009-08-26, 19:15)
Mam pytanie odnośne broni bo w MT  bylo tak zeby miec jakas broń dwureczna (oprócz kilofa) trzebało miec min 70 siły a był system % to było denerwujace jak przez dłuższy czas musiałem chodzic z kilofem a z broniami jedno było tak ze dochodziły gdzies do 125 obr i nie mozna było znalesc lepszej

Mała dygresja - z tego co pamiętam, bronie dwuręczne zaczynały się od wymaganej siły 40 (zardzewiały dwuręczniak). Żeby zdobyć lepsze też nie trzeba było się bardzo męczyć, bo trafiały się podczas wykonywania zadań, a punktów nauki było tak dużo, że nawet procentowy system walki nie stanowił problemu (szczególnie, że siła i zręczność wymagały jednego PN bez względu na zaawansowanie postaci).

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
Mam nadzieję że 1 pkt nauki za 1 siły itp. zostanie utrzymane bo w nocy kruka strasznie denerwowała mnie konieczność latania po lesie i zabijania setek bestii by dopakować trochę bohatera.

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Tumil

Tumil

Użytkownicy
posty44
Propsy13
  • Użytkownicy
A ja myślę całkiem inaczej - jeżeli długość CZ ma być porównywalna z długością Gothica II, to lepiej, żeby system nauki zdolności wojownika był taki sam jak tam. Osobiście wolę się trochę pomęczyć, niż chodzić wypasionym bohaterem i zarzynać hordy wrogów.

BTW, na stronie czaszaplaty.pl znalazłem tabelkę z rozpisanymi PN potrzebnymi do nauki poszczególnych umiejętności. Jest tam napisane, że do siły wymagane jest ich 200, a do broni jedno- i dwuręcznej po 90. Czy to znaczy, że system siły pozostanie tak jak w GI, a walka ulegnie zmianie i potrzeba będzie 1PN za 1% umiejętności?

hiro

hiro

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
a jak będzie z kręgami magi  czy będzie jeden krąg magi co rozdział czy możemy dodawać jak chcemy??

Hamster

Hamster

Użytkownicy
posty4
Propsy1
  • Użytkownicy

Hamster

#47 2009-08-27, 20:11(Ostatnia zmiana: 2009-08-27, 20:11)
ja oczekuje, poza modem oczywiscie, tych screenow, ktore mialy byc na urodziny grupy :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Osz, kurde! Zupełnie o tym zapomnieliśmy!
Sprawa ma się tak, że od pewnego czasu Ork nie jest zbyt aktywny i ogólnie rzecz biorąc grupa ma urlop. Jest to zrozumiała sprawa, w końcu są wakacje ale faktycznie wielka szkoda i nietakt, że zapomnieliśmy o urodzinach grupy i obietnicy, którą złożyłem.
Nie zanosi się na powrót Orca tak więc jutro postaram się przygotować paczkę materiałów i je opublikować.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Nie strasz ludzi Thoro, bo sobie pomyślą, że brak aktywności orka = brak postępów nad modem. Ork olał gg i forum bo intensywnie poprawia moda. Roboty jest jeszcze w cholerę, jeżeli wydamy w tym roku to pewnie na święta dopiero. Ale nie bierzcie tego za pewnik.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
nie wiedziałem że nadal pracuje :)

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Thoro jego dopracowywanie CZ zapewne polega na dyskutowaniu nad ulepszeniami z grupka przyjaciol przy browcu.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#52 2009-08-28, 00:00(Ostatnia zmiana: 2009-08-28, 00:00)
nie ma nic lepszego niż poznanie szczerej opinii graczy z pierwszej ręki. zawsze i wszędzie profesjonalizm w themodders będzie  :)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
moje oczekiwania to to żeby była fajna fabuła i mało bugów

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Trahall

Trahall

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy

Trahall

#54 2009-09-04, 23:39(Ostatnia zmiana: 2009-09-12, 20:16)
Moje oczekiwania: Obszerny Świat, Ulepszona rutyna postaci, dużo więcej pancerzy (te które są pokazane na yt to za mało jak na obóz), każda postać oryginalna, swoboda rozmów, wszelkich maści zagadek, moc misji, urealnienie kusz, nowy styl walki (inny mieczem 2h inny kosturem, inny halabardą) respawn potworów i roślin ( głównie roślin)

Moje oczekiwania odnośnie użytkowników: używanie słownika. Nie mówiąc już o interpunkcji... VEQ

LordMaker

LordMaker

Użytkownicy
posty33
  • Użytkownicy
Moje oczekiwania: losowy respawn gracza, warzenie przepisów alchemicznych i walka przyciskami (Ctrl + strzałki) xDD

Ale nade wszystko: Jak najszybsze ukazanie się gry. Pomóc - nie pomogę, bo nie umiem (chyba, że testy, ale to umie każdy, więc pewnie przyjmujecie tylko wybrańców Innosa). Ale jak już będzie - napiszcie mi na gg :P

heniu

heniu

Użytkownicy
posty143
Propsy1
  • Użytkownicy
Moje oczekiwania Dubing dobrej jakości xD

gmpa.com.pl

feodaron.pl

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#57 2009-09-12, 21:59(Ostatnia zmiana: 2009-09-12, 22:05)
Moje oczekiwania: losowy respawn gracza

?

warzenie przepisów alchemicznych

Jest cały rozbudowany system recept.

(chyba, że testy, ale to umie każdy

Nie powiedziałbym. jakie kolwiek rzetelne testowanie wymaga przynajmniej podstaw znajomości moddingu gry aby móc poprawnie zdiagnozować i opisać problem. Nie wspominając o znajomości odpowiednich komend i mozolnym przechodzeniu danych epizodów gry po kilkadziesiąt razy.

więc pewnie przyjmujecie tylko wybrańców Innosa

Jak na razie nie przyjmujemy nikogo ani nie mamy tego w zamiarze, rzecz jasna z pominięciem osób zasłużonych i laureatów konkursu w którym taka "przepustka" była oferowana.

Ale jak już będzie - napiszcie mi na gg

Może jeszcze mamy wysłać pocztą w prestiżowej poligrafii?

Moje oczekiwania Dubing dobrej jakości xD

Temat dubbingu był wałkowany tyle razy, że aż szkoda czasu aby podawać linki do owych dyskusji.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu

Sergio

#58 2009-09-13, 07:48(Ostatnia zmiana: 2009-09-13, 07:50)
Ja to bym chciał DUŻO WIĘCEJ potworów i dołączenie większych skupiski mojej ulubionej grupy społecznej, nieumarłych.

W końcu liczne starcia między obozami to dużo trupów a to mogłoby wywołać powstanie dużej ilości ożywieńców.
Po za tym dobrze by było żeby o północy każdy martwy zamieniał się w szkieleta  :P

Po za tym liczyłbym na możliwość ukończenia gry nie tylko po stronie jakiegoś ze zwykłych obozów ale także po stronie np. ludzi z górskiej fortecy.  

Najlepsze jednak byłoby zrobienie czegoś takiego że jak bohater zginie to powstaje znowu jako nieumarły i wtedy służy beliarowi  :o

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Moje oczekiwanie jest takie, żeby fajnie się grało i tyle :o . Bajery i inne to będzie miły dodatek :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry