życie, plany, przyszłość, marzenia 28548 90

O temacie

Autor

Zaczęty 29.07.2009 roku

Wyświetleń 28548

Odpowiedzi 90

WhiskyBob

WhiskyBob

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Już pracowałem w niejednej knajpie :lol2: . I praca w knajpie popularnej wśród gdyńskich stoczniowców przed 14stą właśnie tak wygląda. Siedzisz z fajką i rozwiązujesz sudoku albo polerujesz spory bar. Albo krakowska knajpa 13ty Posterunek (na mojej ulicy) lajcik ;) . Tylko zamówienia rano poskładać.

O i jeszcze mam jedno marzenie. Wygrać w totka i zostać ćmą barową.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
a ja wygrać w totka i zrobić nową planete w kosmosie tylko dla siebie :lol2:

WhiskyBob

WhiskyBob

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
A będziesz miał ulicę z knajpami? To jak ja wygram w totka wyniose się na twoją planetę i będę pierwszą ćmą barową i alkoholikiem planety.

Piekna sprawa - Bob, pierwszy który się odlał w miejscu publicznym na planecie. Pierwszy na płukaniu żołądka na planecie. Pierwszy z mandatem za picie na planecie. Pierwszy na planecie aresztowany za obrażanie policjanta. Pierwszy na planecie leczony alkoholik. Piekne piekne.

Lakis

Lakis

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
Czyli jednak prawdą jest, że w tym kraju spora część społeczeństwa to alkoholicy  :lol2:  .

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Piekna sprawa - Bob, pierwszy który się odlał w miejscu publicznym na planecie. Pierwszy na płukaniu żołądka na planecie. Pierwszy z mandatem za picie na planecie. Pierwszy na planecie aresztowany za obrażanie policjanta. Pierwszy na planecie leczony alkoholik. Piekne piekne.
W sumie nigdy nie rozpatrywałem tego w tych kategoriach. Ciekawe podejście.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

WhiskyBob

WhiskyBob

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Czyli jednak prawdą jest, że w tym kraju spora część społeczeństwa to alkoholicy  :D  .

Oraz studenci bezsensownych kierunków (Dziennikarstwo + Religioznawstwo w moim przypadku)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

życie, plany, przyszłość, marzenia
#66 2009-08-20, 01:11(Ostatnia zmiana: 2009-08-20, 01:11)
W sumie nigdy nie rozpatrywałem tego w tych kategoriach. Ciekawe podejście.

abstrahując - jak weszliśmy do komuny europejskiej każdy przekrzykiwał się zwrotami typu "pierwsze sranie w unii europejskiej" :D .

Oraz studenci bezsensownych kierunków

to czemu studiujesz ZŁO?

WhiskyBob

WhiskyBob

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: Pan Buk link=topic=6667.msg61941#msg61941 date=Aug 20 2009, 01:11 AM\'
abstrahując - jak weszliśmy do komuny europejskiej każdy przekrzykiwał się zwrotami typu "pierwsze sranie w unii europejskiej" :D .

to czemu studiujesz ZŁO?

Pamiętam jak dziś.
"Ramzes rzyga w kiblu"
"Dobrze! Po Polsku!"
"Skoro rzyga to raczej po Europejsku."

Impreza żałobna z okazji wejścia do Unii.

A czemu studiuje to co studiuje? Nie zdawałem fizyki i majzy na maturze, a mogłem w sumie.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Ja teraz będę musiał zdawać majcę, i nie mam najmniejszego pojęcia jak mogłoby mi się to udać :D  Po dziennikarstwie możesz przynajmniej pisać newsy na GSrajcie

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Albo nawet na portalu branżowym :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Po dziennikarstwie możesz przynajmniej pisać newsy na GSrajcie

:D
post nocy

WhiskyBob

WhiskyBob

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: Pan Buk link=topic=6667.msg61945#msg61945 date=Aug 20 2009, 01:56 AM\'
:D
post nocy

Nie, demotywator nocy.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Cytat: WhiskyBob link=topic=6667.msg61942#msg61942 date=Aug 20 2009, 01:14 AM\'
majzy
Cytat: Hwep link=topic=6667.msg61943#msg61942 date=Aug 20 2009, 01:28 AM\'
majcę
co to za slang?

WhiskyBob

WhiskyBob

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: Zysk link=topic=6667.msg61947#msg61947 date=Aug 20 2009, 03:34 AM\'
co to za slang?

Szkolny, rocznik 87#msgote author=Zysk link=topic=6667.msg61947#msg61947 date=Aug 20 2009, 03:34 AM\']co to za slang?[/quote]

Szkolny, rocznik 87.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Oraz studenci bezsensownych kierunków (Dziennikarstwo + Religioznawstwo w moim przypadku)
Religioznastwo? Odbiło Ci / jesteś fanatykiem / chcesz uświadamiać katolom, że ich wiara jest nieprawdziwa?

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Religioznastwo? Odbiło Ci / jesteś fanatykiem / chcesz uświadamiać katolom, że ich wiara jest nieprawdziwa?
Od kiedy katolicyzm to jedyna religia na świecie?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Hwep link=topic=6667.msg61957#msg61957 date=Aug 20 2009, 09:00 AM\'
Od kiedy katolicyzm to jedyna religia na świecie?
Jesteś w Polsce  :D

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Studia nie obejmują wiedzy jedynie o Polsce, na studiach powinno się uczyć o wszystkich ważniejszych wiarach, sektach i religiach, przynajmniej ja to tak rozumiem.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Hwep link=topic=6667.msg61960#msg61960 date=Aug 20 2009, 08:09 AM\'
Studia nie obejmują wiedzy jedynie o Polsce, na studiach powinno się uczyć o wszystkich ważniejszych wiarach, sektach i religiach, przynajmniej ja to tak rozumiem.
Napisałeś "powinno". I z tym się zgadzam, jednak żyjemy w wyjątkowo prOkatolickim kraju.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
nie pierdol bo ostatnio nawet na tv trwam była bajka dla dzieci o żydach.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry