życie, plany, przyszłość, marzenia 28622 90

O temacie

Autor

Zaczęty 29.07.2009 roku

Wyświetleń 28622

Odpowiedzi 90

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

życie, plany, przyszłość, marzenia
2009-07-29, 22:32(Ostatnia zmiana: 2009-07-29, 22:40)
Naszło mnie na poważny temat. Piszcie o swoich (tylko bez jajec). Ja się dołączę później gdyż niezbyt mam teraz jak

Mam nadzieję, że nie będziesz miał za złe, że poprawiłem nazwę tematu i twojego posta,
Adanos

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Diabeł jeden wie :P
Plany: Pewnie będę mieć jakąś robotę na dorywki, serwis kompów, jakieś programy na zamówienie (małe ;] ), coś w tym stylu.
Przyszłość: się zobaczy
Marzenia: Wyjazd na Grenlandię ;]

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
swego czasu interesowaem sie fgrenlandia, alaska i poobdobnymi klimatami.

osobisie planuje wyjechac (daj buk na stale) do norwegii ewentualnie do finlandii badz inego kraju skadywai. nie pytajcie czemu, to bardzo osobiste. to jest swego rtodzaju marzenie i plan zyciowy

co do przyszlosci to no coz. tak sie zlozylo ze wiekszosc rzeczy ktore osiagnolem badz ktorymi siew zajmuje to zasluga przypadku. gdyby nie to ze dostalem kiedys link do triala ps bylbym dupa nie grafik itd itd.

jesli chodzi o prace to mam duze predyspozycje do zawodu snajpera - nie bede tego rozwijal. obecnie zajmuje sie grafika jednak nie jestem pewien czy jestem dobry i czy to faktycznie to co chcialbym robic za kase. ksztalce sie na architekta co jest uzupelnieniem grafiki. maze o pracy platnego zabojcy, komornika albo zlodzieja pospolitego (poaznie)

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Thoro, widzę, że też lubisz lodowy klimat. Dla mnie najlepsza właśnie Grenlandia, jak Skandynawia to gdzieś na północ :P

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
generalnie angielska emo pogoda to dla mnie najlepsza pogoda

zkajo

zkajo

Użytkownicy
posty102
Propsy28
  • Użytkownicy
A ja? Cóż, tak wygląda mój plan na przyszłość:

1) Przejść przez szkołę z ocenami przynajmniej B.
2) Iść do koledżu i zdać A-Levels godne do uniwersytetu.
3) Iść na Bournemouth Uni na grafikę 3D, media, animacje i film :P
4) Zostać animatorem i grafikiem i robić gry xD

W sumie to może mi się udać. Jak tylko siądę porządnie i zrobie sobie portfolio rezsta to nie problem  ;]

Moje gg: 8169289

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Moje plany? Coś tam kiedyś chciałem na technika informatyka pójść, ale czy się uda? Bo ja wiem...
Teraz pora na marzenia. Od dawna pragnę, aby postrzelać sobie z prawdziwej broni z okresu drugiej wojny światowej. Prawdziwą amunicją. Jakoś niestety się to marzenie spełnić nie chce. ;]  Ale mam następne: Modelować w 3d i robić animacje za pieniążki. Oraz chciałbym stworzyć swoją pierwszą aplikację. Niestety nie wiem jak się za to zabrać, i o czym ten program zrobić...

gdyby nie to ze dostalem kiedys link do triala ps bylbym dupa nie grafik itd itd.

W sumie ze mną podobnie, tylko że ja znalazłem kiedyś na wystawie kiosku(czy stoisku z gazetami) numer czasopisma CD-Action z Blenderem(v. 2.46) na pokładzie. Pomyślałem sobie: "Blender? Coś tam kiedyś słyszałem o tym. No nic, zobaczy się." Kupiłem gazetę i jestem bardzo zadowolony z tej decyzji. Co prawda przez calutki rok(tak, rok) nie mogłem się do niego odpowiednio "nastawić", jednak, jakoś kilka tygodni temu nie miałem co robić przy tym czymś nazywanym "komputer", więc poszukałem tutków dotyczących obsługi "Blenda". Najpierw proste modele, uczestnictwo w bitwie 3d na naszym forum, UV'kowanie, teraz animacje. Dzisiaj jak usiądę do komputera, to nie wytrzymam, po prostu muszę coś wymodelować/zaanimować, choćby owłosioną kostkę :P . Teraz już powoli rozumiem, jak robią te reklamy Monte, Epoki Lodowcowe, Big Bucki, Elephants Dream'y, itede, itepe, i wiem, ile to pracy wymaga...

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Kazzmir
  • Gość
mieszkać w górach, zrobić bażyńskiego.

thoro, angielska to deszczowa pogoda, zimy łagodne, a w skandynawii zimy są zimne :P

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#8 2009-07-29, 23:55(Ostatnia zmiana: 2009-07-30, 16:56)
Od dawna pragnę, aby postrzelać sobie z prawdziwej broni z okresu drugiej wojny światowej. Prawdziwą amunicją. Jakoś niestety się to marzenie spełnić nie chce.

zacne, naprawde. ja podobne mazenia realizuje skutecznie od kilku lat ZAINTERESUJ SIE RUCHEM REKONSTRUKCYJNYM I GRUPANI Z TEJZE DZIALANOSCI W TWOIM OTOCZENIU. to maksymalnie zajebistwa sprawa.  zycze spelnianie mazen bo sa realne

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=...p;v=iQo9yZT_m8w

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Zamieszkać w Skandynawii (najlepiej Szwecja lub Norwegia), napisać książkę science fiction oraz książki popularno-naukowe, wykładać na uniwersytecie, wyplenić zabobony, zracjonalizować lub przyczynić się do zracjonalizowania społeczeństwa. Z miejsc które chciałbym odwiedzić: północna Syberia (ujście Kołymy, Leny), tak samo Grenlandia, północne wyspy Kanady, Japonia, może środkowa Afryka. Późniejsze plany: doczekać się premiery BIT, umrzeć. Najlepiej w tej kolejności :P  Jakichś materialnych pragnień/marzeń raczej nie mam.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#10 2009-07-30, 00:23(Ostatnia zmiana: 2009-07-30, 00:24)
aha i najwazniejsze mazenie: zostac papiezem, sramto subito, wyjsc na ten balon i powiedziec cos tak szokujacego co podlamie ta instytucje na setki lat oraz przejdzcie do histori swiata niczym ladowaiena ksiezycu :P

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
ZAINTERESUJ SIE RUCHEM REKONSTRUKCYJNYM I GRUPANI Z TEJZE DZIALANOSCI W TWOIM OTOCZENIU.

Tak sobie oglądam czasem na Youtubie filmiki z rekonstrukcji, ale niestety w moim otoczeniu bardzo rzadko słychać o jakiejkolwiek rekonstrukcji. Jak w podstawówce byłem, to jakaś grupa skądśtam przyjechała i robili "rekonstrukcję". Ba, trzech kolesi, parę rozwalonych drewnianych tarcz, stępione toporki, prowizoryczne kolczugi, i robimy "wikingów". Ale się jarałem wtedy :P  Ale właśnie, główny problem to moja okolica.

wiekszosc szzanowanych imprez reko chocby w kraju (np d-day hell) to opcja gdzie dostajesz oryginalna bron z okresu i slepa amunicje. jest to jedna z rzeczy ktora ciagnie mie od wuelu lat do reenacmentu polaczona z miloscia do broni palnej z 2ww - niestety to spora kasa 25.gif

O D-day słyszałem, podobno fajnie, ale to za daleko dla mnie, a za młody jestem, by się szlajać po "Naszym Pięknym Kraju". A kasy jeszcze sam nie zarabiam. ;]

zycze spelnianie mazen bo sa realne

Dziękuję, pozdrawiam, i sukcesów życzę.

EDIT: Kurde, znowu mi walnęło drugiego posta. Proszę Administratora/Moderarota o jego usunięcie.
EDIT2:
aha i najwazniejsze mazenie: zostac papiezem, sramto subito, wyjsc na ten balon i powiedziec cos tak szokujacego co podlamie ta instytucje na setki lat oraz przejdzcie do histori swiata niczym ladowaiena ksiezycu

;]

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
a skad jestes? demografie mamy /taka anie inna zstad tez wiekszosc reenactmentuma charakter ogolno krajowy w tym najzacniejsza http://forum.beirutbattalion.org/ wystarczy miec 18+i prawdsziwa pasje a problem kasy czy odleglosci est niwelowany badz prszycmiewany przez to pierwsze

eto

eto

Użytkownicy
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
a skad jestes?
Województwo Łódzkie, Powiat Piotrkowski, Taka Mała Wioska ;]  Jak dorosnę, to stąd zwieję. Byle jak najdalej! :P

Dobra, heh, ja idę kimać ;]

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Thoro szczerze mówiąc nie spodziewałem się po tobie tematu takiego typu - myślałem że to co chcesz robić ( itd) będziesz chciał zachować tylko dla siebie.

Plany na przyszłość, hmm no cóż jestem osobą która lubi dobra zabawę więc podróże byłyby jak najbardziej na miejscu. Lecz zapewne będę jeździł po europie co chwilę ale tylko po to by zmieniać stanowisko przy zmywaku.
A tak na serio to ostatnio zastanawiałem się nad kursem na ratownika basenu ( bardzo fajna praca jak dla mnie ), poszedłem co prawda do technikum informatycznego ale w sumie sam nie wiem czemu - jakoś informatyka mnie przeciętnie ciągnie.
Co do pracy jako płatny zabójca to tak jak thoro uważam że mogłoby być to ciekawe - chyba mam coś z głową niestety :P
Zostanie panem do towarzystwa tez mogło by mieć swoje dobre strony ( głównie zarobek) - kobiety "wyporządzają" takich facetów głównie po to by się z nimi gdzieś pokazać.
Marzenie... hmm chciałbym napisać książkę która obrazowałaby mój punkt widzenia świata - zapewne by jej nikt nie kupił ale cóż ;]

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Szlag by was trafił z tą skandynawią, sami wikingowie na tym forum. Tak właściwie to sam bym wolał tam wyjechać, choć generalnie interesują mnie wyspy Owcze i północna Szkocja, Islandia to też dobra perspektywa. Co do Grenlandii już nie jestem taki przekonany.
Co do zawodu, narazie uczę się jako Logistyk, fajnie by było gdybym zdał za dwa lata egzamin zawodowy i maturę :P  ale szczerze mówiąc, nie zanosi się na to :P  Tą klasę zadałem cudem, podobnie zresztą jak poprzednią.
Po technikum mógłbym pójść od razu do pracy, jeśli zdecyduję się na studia, to prawdopodobnie na Historię, mógłbym zostać takim nauczycielem albo profesorem na Uniwerku, chociaż z drugiej strony większość nauczycieli Historii którzy dotychczas staneli na mojej drodze, okazali się kompletnymi idiotami chyba tylko w podstawówce miałem spokój ani nikt nie pierdolił pół lekcji o polityce, jakie to PO/SLD jest złe (PiS odrobinę rzadziej). Co ciekawe, jak wynika z moich obserwacji większość polityków mających wyższe wykształcenie jest po Historii albo po Prawie ;]  więc odrobinę się teakiej opcji boję.
Gdybym jednak miał pieniądze, założyłbym knajpkę albo pub (po rdzawym kogutem ;] )
Marzyłem też o napisaniu jakiejś książki albo czegoś w tym stylu, ale ciężko mi wychodzi pisanie, zazwyczaj kończy się na pomysłach.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Hwep link=topic=6667.msg58891#msg58891 date=Jul 30 2009, 04:06 AM\'
zazwyczaj kończy się na pomysłach.
Nie martw się, to nie tylko Twój problem :P

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
U mnie jest jeszcze pomieszanie z poplątaniem, ale co nieco mogę powiedzieć. Planuję iść w muzykę (grać na czymś, bądź zająć się wokalem)/grafikę (2D, pewnie webdesign, bo to mnie najbardziej kręci :P )/języki (polski albo angielski)/może jakiś przedmiot ścisły. Może połączę niektóre. Nie wiem jeszcze ;] .

Wyjechać chciałbym do Japonii, ale nie na stałe. Jeżeli chodzi o zamieszkanie, to Anglia, USA.

Aktualnie staram się rozwijać swoje zainteresowania, co do przyszłych zawodów, aby te marzenia miały większe szanse spełnienia ;] .

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Dekster link=topic=6667.msg58896#msg58896 date=Jul 30 2009, 08:11 AM\'
języki (polski albo angielski)
W jakim sensie? Chcesz studiować filologię etc.?

Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry