Dyskusja i opinie o modzie 525700 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 525700

Odpowiedzi 1281

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam nadzieje, że w tym smym sensie co mnie ^^

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
Wodospady wyglądają świetnie, samo podłoże z nowymi teksturami też jest niczego sobie. Co prawda im mniej rozmazane tekstury, tym bardziej granice między jedną a druga teksturą rażą w oczy, no ale nie można mieć wszystkiego.

Tak czy siak, odwalacie kawał dobrej roboty.

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
:lol2:  O wy papę,tę wodospady wyglądają jak z G3 i TES:Oblivion.Nie no kawał dobrej roboty,jak poprawicie nieco wygląd drzew,to grafikę już nie ma co poprawiać,tekstura trawy też cacy wygląda.Teraz mi wstyd że sądziłem,że jakiś tam Zmierzch Bogów będzie lepszy od waszego moda,ale i uważam że nie pobijecie Noc kruka. :)  
PS.Powodzenia przy udoskonalaniu pierwszej odsłony mojej gry,no i żeby wena was nie opuściła.

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Oo super wodospady, nic dodać, nic ująć :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
pozwoliłem sobie na małe porównanie: http://ifotos.pl/uploaded/14379.jpg

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niemożliwe.Genialnie  panowie !  

PS na pewno przebije Noc Kruka

Szkodnik

Szkodnik

Użytkownicy
posty68
  • Użytkownicy
Fakt wodospady jak i inne rzeczy wyglądają świetnie, według mnie(wodospad) jest o niebo lepszy od tego z G2. Czy zamierzacie pokazywać każdą(lub część) nowych grafik nam fanom? Nie myśleliście aby po wydaniu Czasu Zapłaty całą poprawioną grafikę wydać w postaci kolejnej wersji G2Meshes&TexturePack?

Raczej mnie tu nie będzie. Jak jest sprawa to walcie na gg:235943

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nie myśleliście aby po wydaniu Czasu Zapłaty całą poprawioną grafikę wydać w postaci kolejnej wersji G2Meshes&TexturePack?

Po co się rozdrabniać?

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie z innej beczki

Ile miejsca będzie zajmował mod ?

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Obecna wersja testowa, spakowana zajmuje ok. 100MB ale myśle ze po dodaniu muzyki w całosci tworzonej przez Triple'a (nie mylić pod zadnym względem z Xoro :lol2:  ) bedzie tego z 300MB

Szkodnik

Szkodnik

Użytkownicy
posty68
  • Użytkownicy
Po co się rozdrabniać?

Myślę, że fajnie będzie jak ktoś będzie chciał sobie kiedyś pograć w klasycznego G1 ale już w odświeżonej wersji. To tylko propozycje nie musicie jej spełniać :cwanywv5: choć fajnie by było...

Raczej mnie tu nie będzie. Jak jest sprawa to walcie na gg:235943

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
Sama muzyka bedzie wazyc naprawde sporo.na razie mam 15utworow a konca jeszcze nie widac. Jesli orc sie zgodzi to w najblizszym czasie zrobie jakis krotki medley :lol2:

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie. Obecnie kładziecie ogromny nacisk na grafikę czy inne rzeczy  ?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Na wszystko :lol2:  Grafika, muza, skrypty, storyline, camerki, etc. Ten mod to jeden wielki nacisk :lol2:

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Cytat: orcwarrior link=topic=661.msg38948#msg38948 date=Dec 1 2008, 23:47\'
Obecna wersja testowa, spakowana zajmuje ok. 100MB ale myśle ze po dodaniu muzyki w całosci tworzonej przez Triple#msgote author=orcwarrior link=topic=661.msg38948#msg38948 date=Dec 1 2008, 23:47\']Obecna wersja testowa, spakowana zajmuje ok. 100MB ale myśle ze po dodaniu muzyki w całosci tworzonej przez Triplea (nie mylić pod zadnym względem z Xoro ;p  ) bedzie tego z 300MB

Zapomniałeś chyba o filmikach. To już będzie w sumie prawie 400 mb  :P

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

Narestel

Narestel

Użytkownicy
posty16
  • Użytkownicy
Strach pomyśleć ile ten mod będzie mógł zajmować z ewentualnym dubbingiem ;-P

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie liczy się wielkość liczy sie jakość :lol2: . BTW panowie będzie jakaś sztuka nowej walki ( prócz Duali )  ? Mam nadzieję że rozumiecie. Chodzi o animację (chyba) .

Zubi

Zubi

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Czas Zapłaty zapowiada się na najlepszy mod do Gothic.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
wszyscy mamy nadzieję, że takim będzie  :lol2:

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1