Dyskusja i opinie o modzie 525761 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 525761

Odpowiedzi 1281

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Drobny wyciek z testów  :)  
Wczoraj ukończyłem grę w moda z 2gim rozdziałem włącznie, zajeło mi to 5 godzin 40 minut. Może nie wydawać się to zbyt długo, ale przewijałem wszystkie dialogi, często teleportowałem sie za pomoca konsoli kodów, no i conajwazniejsze wiedziałem odrazu jak rozwiązać wszystkie zadania ;]  Myślę że to samo zwykłemu graczu, który czytałby dialogi zajełoby nawet 3-4 razy więcej.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Hmm, serio?

Czyli powiedzmy 10h na 2 rozdziały. "Niestety" rozdziały 3 i 4 są bardziej złożone i raczej zajmą więcej czasu. Do tego warto doliczyć wątki poboczne, co też zajmie kilka h. Jest więc spora szansa, że mod spokojnie pobije podstawkę a być może zbliży się do g2, kto wie może do g2 z nk ;p

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie chwalić się tutaj bo ja mam coraz większą niecierpliwość na czekanie tak chce pograć xD

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Cytat: shergar link=topic=661.msg37516#msg37516 date=Nov 16 2008, 15:56\'
Hmm, serio?

Czyli powiedzmy 10h na 2 rozdziały. "Niestety" rozdziały 3 i 4 są bardziej złożone i raczej zajmą więcej czasu. Do tego warto doliczyć wątki poboczne, co też zajmie kilka h. Jest więc spora szansa, że mod spokojnie pobije podstawkę a być może zbliży się do g2, kto wie może do g2 z nk :D

Według mnie g2 jest krutrzy od g1 a g2nk takie dosyć długie jest ale ja najdłużej grałem w g1 :D  g2 poszedł mi bardzo szybka a za drugim razem pzreszedłem "dwójkę" w jeden dzien chyba noc kruka tak jakoś długo mi shcodziło

aha opinia co do moda i newsów na jego temat :D  jak sie dowiedziałem co wy tam zrobiliście to mnie rozwaliło TM jesteście mistrze (wszystkie inne grupy też są fajne ^_^   ^_^  ) Ale to co pokazaliście w CZ to wyższa szkoła jazdy i wogóle jednym słowem WYPAS lub też coś w tym samym stylu ZAJEBISTE!!!(sorki tak jakoś samo sie na usta ciśnie)

Terrad

Terrad

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Cytat: Kain link=topic=661.msg37584#msg37584 date=Nov 17 2008, 17:21\'
Według mnie g2 jest krutrzy od g1 a g2nk (...)
Acha.. To my Polacy, po prostu  :D  

A co do tematu
Cytat: shergar link=topic=661.msg37516#msg37584 date=Nov 16 2008, 15:56\'
Hmm, serio?

Czyli powiedzmy 10h na 2 rozdziały. "Niestety" rozdziały 3 i 4 są bardziej złożone i raczej zajmą więcej czasu. Do tego warto doliczyć wątki poboczne, co też zajmie kilka h. Jest więc spora szansa, że mod spokojnie pobije podstawkę a być może zbliży się do g2, kto wie może do g2 z nk ^_^
Eeee... trochę dużo tego  ^_^  I TAK TRZYMAĆ... normalnie gratuluję, już odwaliliście kawał dobrej roboty, a jak mod wyjdzie... TO CAŁY ŚWIAT PADNIE NA KOLANA xD
Tłumacząc na polski normalny: gratulacje, oby tak dalej, nie mogę się doczekać, ale nikogo nie popędzam  :D

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk

Kain

Dyskusja i opinie o modzie
#165 2008-11-17, 20:57(Ostatnia zmiana: 2008-11-17, 21:53)
Cytat: Terrad link=topic=661.msg37603#msg37603 date=Nov 17 2008, 21:35\'
Acha.. To my Polacy, po prostu
Wyłapujesz błędy ortograficzne a nad tym to ja myślałem właśnienad tym i pomyślałem, że lepiej jest już napisać przez "u" zwykłe, bo np są takie przypadki, że ludzi piszą to co ma być przez otwarte piszą przez zamkniete ale sa jednak tacy(dyzortografia czy jakoś tak :D   ^_^  ) a ja jestem nawet dobry z ortografii także sie nie czepiaj ok?? :D
EDIT BY LESTEREK: Ekhem... w gwoli ścisłości pisze się krótszy ^_^  a nie krótrzy :D
EDIT by Dziki: Dysortgografia, nie dyzortografia.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Dyskusja i opinie o modzie
#166 2008-11-17, 21:20(Ostatnia zmiana: 2008-11-17, 21:23)
Cytat: Kain link=topic=661.msg37606#msg37606 date=Nov 17 2008, 21:57\'
Wyłapujesz błędy ortograficzne a nad tym to ja myślałem właśnienad tym i pomyślałem, że lepiej jest już napisać przez "u" zwykłe, bo np są takie przypadki, że ludzi piszą to co ma być przez otwarte piszą przez zamkniete ale sa jednak tacy(dyzortografia czy jakoś tak :D   ^_^  ) a ja jestem nawet dobry z ortografii także sie nie czepiaj ok?? ^_^
Powiem jedno - nie myśl  :D   tylko ściągnij sobie najnowszego Firefox#msgote author=Kain link=topic=661.msg37606#msg37606 date=Nov 17 2008, 21:57\']Wyłapujesz błędy ortograficzne a nad tym to ja myślałem właśnienad tym i pomyślałem, że lepiej jest już napisać przez "u" zwykłe, bo np są takie przypadki, że ludzi piszą to co ma być przez otwarte piszą przez zamkniete ale sa jednak tacy(dyzortografia czy jakoś tak :D   ^_^  ) a ja jestem nawet dobry z ortografii także sie nie czepiaj ok?? ^_^ [/quote]
Powiem jedno - nie myśl  :D   tylko ściągnij sobie najnowszego Firefoxa , ja czasem błędy robię w tekście więc pobrałem owy program... i staram się by moje posty były jak najbardziej czytelne... A skoro ja mogę to ty też! A jak w realu poprawnie piszesz to i tu pisz zgodnie z prawami ortografii !

A co do "filmiku" ukazującego nowe magie to szczerze mówiąc ta kula/meteoryt/inne latające gówno :D  wygląda trochę sztucznie, sądzę że lepiej by było by ta magia nie występowała w modzie.. ale to tylko moje zdanie. A tak poza tym zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie ;)  Narazię zapowiada się nieźle.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Wybacz, nie potrafimy tworzyć realistycznej magii  :D .

Gruben

Gruben

Użytkownicy
posty31
  • Użytkownicy
A czy będzie coś takiego jak czerwona latarnia w G2? :D

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Znając orca to będzie  :D   A tak naprawde to nie wiem :D

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
Koniecznie, głosuje na tak, musi byc jakiś burdel :D ))

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Zwracam uwagę, że sytuacja w koloni w CZ jest dość napięta, wątpię by ktoś miał tam czas latać do burdelu. Po za tym w koloni było 3-4 kobiety na krzyż więc skąd chcecie wziąźć dodatkowe?

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jezu po *%@ burdel to nie mod dla niewyżytych dzieci. Tak Znajdź realistyczne czary ^^
poza tym ta magia jest niesamowita. Mam pytanie czy to wszystkie czary ? Czy jeszcze będą jakieś.  :D

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Magia wygląda nieźle i jeśli większość tak mówi, broń Boże, nie sugerujcie się jednym sceptycznie nastawionym użytkownikiem. xD
Mam pytanie dotyczące zadań:
Zadania poboczne tak naprawdę będą zbiegały się z główną fabułą czy może będą zupełnie różne od niej? No i czy będzie jakieś zadanie typowe dla detektywa. Coś jak w obozie bandytów, gdy musimy odkryć kto stoi za próbą zabójstwa Estebana (chyba)? Mam nadzieję, że tak, bo w tym zadaniu za pierwszym razem się zakochałem xD

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Zwracam uwagę, że sytuacja w koloni w CZ jest dość napięta, wątpię by ktoś miał tam czas latać do burdelu. Po za tym w koloni było 3-4 kobiety na krzyż więc skąd chcecie wziąźć dodatkowe?
Wtedy jest akurat najlepszy czas... Jak myślisz co robili wojacy, gdy zdobyli jakiś obóz i były w nim kobiety? No właśnie... A co do ilości kobiet... przecież wystarczy jedna dla wielu, opisane jest to chociażby w "Innym świecie" Grudzińskiego...

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
Hehe coraz bliżej do nowego roku i (prawdopodobnie) CZ. Jeżeli uda się wam wyrobić do nowego roku ty sylwek będzie zajebisty :lol2: . O piątej powrót z imprezy i siadamy do CZ. Żyć, nie umierać :lol2:
Miłej pracy nad modem, oby nigdy to was nie nudziło

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Nie chcę źle wróżyć, ale do grudnia na pewno się nie wyrobimy. Nie żebyśmy się opierdzielali, czy żeby jakieś problemy były, ale mod bardzo się rozrósł. Jest szansa, ze do końca grudnia oskryptujemy całe main story czyli 6 chapterów, ale jest jeszcze kilka dłuższych wątków pobocznych, z których nie chciałbym rezygnować.

No i trzeba jeszcze to sklecić w jeden kawałek, przetestować, poprawić literówki, dopracować skrypty by ork, camerki, etc. Roboty w cholerę. Ale myślę, że ferie to może i realny termin jak porządnie pozarywamy nocki.

Na pewno w grudniu będziemy robić nabory na beta testerów bo chyba tylko ork testuje teraz moda :D  Tak samo jedna albo dwie osoby od przekopywania się przez dialogi i poprawianie literówek by się przydały. Idealnie byłoby już zbierać team do englishowej translacji.

Ale ostateczne decyzje ork podejmuje więc czekajcie na info od niego.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Sher ma rację, do grudnia niestety się nie wyrobimy, ale nie porzucajcie nadziei. Wspaniałomyślny Aragorn dba o was i wymyślił coś co na pewno podniesie was na duchu (nie, to nie będzie kolejny news, filmik ani nic z tych rzeczy)
Tak więc nadal warto jest czekać do grudnia  :D

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Wspaniałomyślny Aragorn dba o was i wymyślił coś co na pewno podniesie was na duchu (nie, to nie będzie kolejny news, filmik ani nic z tych rzeczy)
Tak więc nadal warto jest czekać do grudnia sly.gif

Czyżby żelki dla wszystkich?
A może demo?
Ja wolałbym to pierwsze :D

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aragorn mnie napalił xD

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry