Dyskusja i opinie o modzie 525706 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 525706

Odpowiedzi 1281

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
Heh widze, że nie doceniasz tej podstawowej animacji :P . Jak klikniesz pierwszy raz w wtedy puszczasz, klikasz jeszcze raz, trzymasz i jest bardzo szybka kontra. Chociaż jestem ciekawy co tm wymyślili do tego hehe.

PS: Heh to moje stare konto było fajne bo byłem równo tysięcznym userem  :lol2: )))).

PS: Nie chce poganiać, ale czy filmik niedługo nas oczaruje nowymi spellami ??:(

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
No wiec przywolanie Katrakanata bylo... Kozackie :P
Tego typu zadania dodaja klimatu do gier. Jeszcze jakby byly dodane rozne mozliwosc postepowania... ah.

Szkodnik

Szkodnik

Użytkownicy
posty68
  • Użytkownicy

Szkodnik

Dyskusja i opinie o modzie
#142 2008-10-26, 12:34(Ostatnia zmiana: 2008-10-26, 12:48)
Faktycznie filmik świetny dodaje klimatu do gry. Będzie to jakieś zwykłe zadanie polegające... no nie wiem na zbiciu potwora czy będzie to bardzo rozwinięty quest z różnymi niespodziewanymi zwrotami akcji :cwanywv5:?

Edit: Może mogli byście zrobić "Przywołanie Katrakanata" w wersji do pobrania tak jak to było w przypadku poprzednich filmików?

Raczej mnie tu nie będzie. Jak jest sprawa to walcie na gg:235943

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
Filmik fajny. Zupełnie jak stringi: sporo pokazuje, jednak to najważniejsze przysłania robiąc ogromny apetyt.

GJ

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Taki mały up.

Niedługo pewnie zobaczycie filmik z czarami bo już jest gotowy :D

A co do storyboard'a to w zasadzie 3/5 już z bani app. 90 zadań mniej i bardziej złożonych. Szacuję main story na jakieś 120 zadanek z czego sporo będzie naprawdę rozbudowanych i długich.

W tej chwili jest zrobiony jeden, ale duży i moim zdaniem naprawdę ciekawy wątek poboczny.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Fajnie padają na kolana :D  Całkiem niezłe :D
Reszta może być :D

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Dźwięk przy uderzaniu tym toporkiem, chyba zaczarowanym dość oryginalny xD ale pewnie da się przyzwyczaić xD bardzo fajna była ta kometa, fajnie wygląda wybuch i dźwięk nawet pasuje

lokiju

lokiju

Użytkownicy
posty121
Propsy2
  • Użytkownicy
Wypasiona muzyka... Fajnie wszystko przedstawione. I moja ulubiona profesja - mag będzie imba :D  coraz bardziej zaczynam lubić CZ :D

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Cytat: mixer link=topic=661.msg36925#msg36925 date=Nov 10 2008, 15:08\'
Dźwięk przy uderzaniu tym toporkiem, chyba zaczarowanym dość oryginalny xD ale pewnie da się przyzwyczaić xD bardzo fajna była ta kometa, fajnie wygląda wybuch i dźwięk nawet pasuje
Tak wiemy, ale bedziemy dzwięki jeszcze poprawiać, min. własnie ten - "dostałes sesemesa" :D

PexPawlo

PexPawlo

Użytkownicy
posty81
Propsy16
  • Użytkownicy
Super.  :D  Czy mi się wydawało czy tam naprawdę czar po uderzenu w przeciwnika idzie na następnego :D

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Cytat: PexPawlo link=topic=661.msg36928#msg36928 date=Nov 10 2008, 15:17\'
Super.  :D  Czy mi się wydawało czy tam naprawdę czar po uderzenu w przeciwnika idzie na następnego :D
Tak, i to nawet do 10 takich "przeskoków".

CorAngarVII

CorAngarVII

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
no dobra, mógłbym powiedzieć jaki to ten filmik niejest, ale wtedy niepowiedziałbym nic nowego  :D   ,kawał dobrej roboty i tyle!

2B or not 2B?

Szkodnik

Szkodnik

Użytkownicy
posty68
  • Użytkownicy
Filmik kozacki :cwanywv5:. Muzyka towarzysząca podczas używania czarów wyśmienita no i same czary, po prostu bomba. Tylko czekać do grudnia i prezent pod choinkę murowany :D .

Raczej mnie tu nie będzie. Jak jest sprawa to walcie na gg:235943

Zubot

Zubot

Użytkownicy
posty202
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciekawe jak połączy się te czary z mieczem runicznym. Wtedy będzie rozpierducha :D  :D

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta ja by się wsadziło ten czar z rozwalaniem przeciwników to nie ma gry bo każdy deda :D

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Właśnie dlatego ten czar jest dostępny na ostatnim kręgu magii i nie działa z mieczem runicznym (przynajmniej w obecnej wersji moda). Warto zaznaczyć, że potęga czaru "wsadzonego" do miecza wcale nie przesądza o wyniku walki. Wbrew pozorom im mocniejszy czar, tym miecz szybciej traci swoją moc.

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Super, gratulacje dla marnego orcwarriora i kilku jego marnych pomocników :D
Swoją drogą co to za nuta w tle? :D

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Cytat: BEZI link=topic=661.msg36949#msg36949 date=Nov 10 2008, 19:25\'
Super, gratulacje dla marnego orcwarriora i kilku jego marnych pomocników :D

Marny Aragorn, też by nie pogardził pochwałą za wykonanie newsa :D  
Skoczny utworek przygrywający w tle to  Soil - Halo

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
No i gratulacje dla marnego Aragornka za wykonanie SUPEROWEGO newsa :D

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
:)   spoko sie zapowiada ;]  http://www.imagebam.com/image/0038cf3071838 podobne swąontynie sa w kalu xD

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry