Zauważyłem, że od kiedy napisałem tego hejta (bo nie wiem, jak to inaczej określić) na kretyńskie trolle z wymaganiami większymi, niźli data ich urodzenia, to ładnie się zaczęli wszyscy "napinający" tłumaczyć, że "oni nie czekają na moda", "oni mają moda gdzieś" i w ogóle. Nie wiem po co ci, którzy wcześniej obierali stanowisko "pośpieszta dupska" teraz obrali stanowisko wręcz przeciwne tj. "namtozwisa". Nie wiem też , po co te krętactwa, partactwa i dwulicowość, bo to, co teraz stosujecie (nagła zmiana poglądów wykreowana dla "picu" i dla "dopasowania się do reszty") to wyraźna - jak to Fahren z resztą WSPANIALE określił - hipokryzja. Najlepsze jednak z tego wszystkiego jest to, że każdy się w swoim poście POWTARZA, lub powtarza to, co na ostatnich dwóch? stronach pisane jest notorycznie (gothic "gupi", mamy cz w dupie ,olewamy cz"). Tak na koniec powiem tylko tyle - nic nie przebije waszych konwersacji i domniemań ,na temat "porównujmy gothic 1 grę z 2002 roku, do wiedźmina czy assassins creeda, gier przełomu 2007-2011 ,pod względem graficznym, mechanicznym i każdym córka rybaka innym" lub "pomimo, że straciliśmy na gothica 4 lata swojego życia, teraz dla picu i dla ekscytacji go zeszmacimy".