O premierę nie pytam (chociaż po cichu mam nadzieję że będzie ona w TYM roku 4.gif )
Takie jest założenie, choć jeśli chodzi o moje
prywatne zdanie to ja z premierą zwlekałbym jak najdłużej.
Ps. jeżeli odpowiedź jest możliwa, to na ile % mod jest skończony? na 90%? Czy może więcej/mniej ?
Jest to raczej niemożliwe do ukazania w sposób procentowy. Nigdy nikt nie napisał długiego skryptu założeń skrupulatnie ją wypełniając. Modyfikacja jest tworzona, tak po prostu i gdy uznamy, że już wszystko jest na miejscu to zostanie przygotowana do wydania.
Ps2. a nie moglibyście wydać moda szybciej i ewentualnie wypuszczać patche na bieżąco? Jeżeli nie to sorry za pytanie 4.gif
Nie wyobrażam sobie jakby to miało wyglądać, choć raczej powinienem zapytać dlaczego mielibyśmy wydawać coś z czego nie jesteśmy w 100% zadowoleni? Poza tym na jakiej zasadzie miało by to się odbywać? Mamy oddać niedokończone gui, filmiki fabularne zastąpić tekstowym komentarzem na czarnym tle, udostępnić puste lokacje a przy wejściach do innych postawić tabliczki z napisem, że pojawią się one w wersji 1.x.02 bo nie bardzo rozumiem?
Dodam, że na chwilę obecną nie warto publikować żadnych newsów ani ukazywać nowych materiałów. Czego? Ano dlatego, że pomału zbliżamy się do
tego momentu, który przecież i tak nie nastąpi z miejsca i na pewno nigdy nie będzie tak, że ktoś tu po prostu wejdzie, założy temat, poda linki do rapida i wyda w taki sposób tego moda. Krótko mówiąc regularne newsy jak i ogólna reklama powróci, gdy będzie to najkorzystniejsze dla projektu. Będzie to bezpośrednio poprzedzało samą premierę, zrobione w taki sposób aby każdy mniej lub bardziej zainteresowany się o tym dowiedział i trzymał napięcie odpowiednio przed czasem.