Pytania i odpowiedzi 506004 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 506004

Odpowiedzi 1123

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Mały up.

Poziom 24 skończony chapter 2 w sumie, zaczęty 3, ale ze względu na babole trzeba będzie od nowa grać. W tej chwili jest już gotowy fix poprawiający prawie wszystko co znalazłem więc ch1-3 w sumie już są grywalne.

Idzie wolniej niż planowaliśmy, ale tak to niestety jest. Zacznijcie męczyć orka, żeby zrobił te betatesty bo mi się już nie chce testować :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Orku meczymy Cie :D

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
<męczy orka> :D

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

Pytania i odpowiedzi
#843 2009-06-14, 23:46(Ostatnia zmiana: 2009-06-14, 23:46)
<męczy orka>

btw. zastanawialiście się nad dokładnym znaczeniem zwrotu "męczyć orka"? ;D

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
to chyba nie jest najlepszy pomysł, jeszcze się zestresuje i przestanie cokolwiek robić, poza jedzeniem parówek :D
już nie mówiąc o tym, że w ten sposób tylko odciążacie shergara, a nie przyspieszcie produkcji.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Nie no jak Shergarowi sie nie podoba to ja moge testowac nie ma sprawy obiecuje ze nie bede narzekal.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Jestem za :D  Mam już dość tego moda, a nawet połowy nie przeszedłem ;p  Dość w sensie, że za duży jest. Jak pomyśle, że znowu od nowa trzeba robić main story...

Niech ork decyduje.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
obiecuje ze nie bede narzekal.
po kij taki tester?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Właśnie. Jeżeli myślisz, że sobie spacerkiem przejdziesz przez CZ bez problemów, które implikują właśnie marudzenie, narzekanie i męczenie orka o poprawienia bugów to się bardzo mylisz.

Betatesterzy to chyba najbardziej niewdzięczna dola przy modach/grach. Przechodzisz po kilka razy to samo i szukasz baboli - o ile q nie utknie. A w przypadku Gothica oznacza to: dodanie fixa i rozpoczęcie gry od nowa.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
To byl żart.

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy

mechanik

Pytania i odpowiedzi
#850 2009-06-15, 22:41(Ostatnia zmiana: 2009-06-15, 22:43)
To byl żart.

Taa Na poziomie pięcioklasisty,  pomyśl sobie jaka to musi być męczarnia poprawianie tych wszystkich błędów normalnie aż chłopakom współczuję   :D

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Taa Na poziomie pięcioklasisty, pomyśl sobie jaka to musi być męczarnia poprawianie tych wszystkich błędów normalnie aż chłopakom współczuję
Jeszcze ten nadzorca niewolników z batem...

Na resztę nie będę odpowiadał bo nie chcę się wkurwiać

Thrug

Thrug

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy

Thrug

Pytania i odpowiedzi
#852 2009-06-23, 14:46(Ostatnia zmiana: 2009-06-23, 14:50)
Dobra to takie pytanie (nie wiem czy już było bo nie chce mi się przeglądać 43 stron). Jakie mniej więcej parametry trzeba mieć na kompie żeby odpalić ''Czas Zapłaty''? :D

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Tumil

Tumil

Użytkownicy
posty44
Propsy13
  • Użytkownicy
Betatesterzy to chyba najbardziej niewdzięczna dola przy modach/grach.

I to była nagroda w konkursie świątecznym?:D

Co musi robić beta-tester oprócz raportowania błędów grupie modderskiej?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
w zasadzie to nic, może jeszcze zgłaszać inne sugestie, uwagi

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
Dobra to takie pytanie (nie wiem czy już było bo nie chce mi się przeglądać 43 stron).
Ej, to twój, czy nasz problem, że ci się nie chce?

Mam dobry dzień.
Odpowiem ci.

Ork twierdzi, że wymagania nie wzrosną w stosunku do tych z gothica, ale na moim 6-letnim kompie jest dość boleśnie odczuwalny spadek wydajności. Grałem we wczesną wersję testową i cięło MASAKRYCZNIE w lesie i obozie rebeliantów. U mnie - niegrywalne. Niestety, posiadacze antyków się trochę pomęczą, ale sądzę, że większość graczy ma już o niebo lepszy sprzęt i będzie śmigać na najwyższych detalach. Może wymogę na orku, żeby zrobił specjalnie dla mnie wersję z brzydkimi, słabymi drzewami z g1, żebym też mógł popykać ; )

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
O ile wiem instalacja będzie "opcjonalna", tzn. nikt na nikim nie wymusza instalacji nowych super wypasionych tekstur na poziomie dzisiejszych gier więc wymagania nie powinny być problemem.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Ej, to twój, czy nasz problem, że ci się nie chce?

Mam dobry dzień.
Odpowiem ci.

Ork twierdzi, że wymagania nie wzrosną w stosunku do tych z gothica, ale na moim 6-letnim kompie jest dość boleśnie odczuwalny spadek wydajności. Grałem we wczesną wersję testową i cięło MASAKRYCZNIE w lesie i obozie rebeliantów. U mnie - niegrywalne. Niestety, posiadacze antyków się trochę pomęczą, ale sądzę, że większość graczy ma już o niebo lepszy sprzęt i będzie śmigać na najwyższych detalach. Może wymogę na orku, żeby zrobił specjalnie dla mnie wersję z brzydkimi, słabymi drzewami z g1, żebym też mógł popykać ; )
Zapomniałeś wspomnieć ze drzewa, czyli podst. składnik lasu jest do wymiany, a pewnie Ci o tym wspominalem, no w kazdym razie, jezeli ladnie poprosze zyska to wykombinujemy razem ladny konfigurator, kazdy bedzie mogl sobie dopasować grafike do możliwości kompa, jednak niewydaje mi sie aby ostatecznie róznica miedzy g1 a cz była wielka, poza pamiecią ram oczywiscie.

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
A jaka ilość pamięci RAM jest potrzebna do optymalnego grania?
Tylko proszę żeby odpowiedzią nie było takie coś:
Im więcej tym lepiej. :)

0 użytkowników
Do góry