Pytania i odpowiedzi 505391 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505391

Odpowiedzi 1123

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Mam pytanie, kiedy umieścicie dział Przedmioty na CzasZapłaty.pl ???
W sumie był to na poczatek taki przykładowy dział, narazie nic z tym jeszcze nie robilismy, no ale wydaje mi sie że coś da się wykombinować. Narazie mamy prawie gotowy dział O nas.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy

iGOMeZ

Pytania i odpowiedzi
#581 2009-03-24, 17:57(Ostatnia zmiana: 2009-03-24, 17:57)
Dział O nas będzie w ramach drugiego newsa??, czy szykujecie coś jeszcze??

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Dział O nas będzie w ramach drugiego newsa??, czy szykujecie coś jeszcze??

Tak, ale będzie też prawdopodobnie 3ci.
Acha i poprawka, będzie to obecny dział Członkowie jednak w ramach podmiany tej nazwy będzie on nazwany działem O nas, natomiast obecny dział O nas będzie nosil nazwę Historia.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Czy umiejętność uniki będzie połączona z animacją np. odskok??

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Tak i z animacją cztery salta do tyłu, moonwalk i szpagat :)

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#585 2009-03-27, 17:52(Ostatnia zmiana: 2009-03-27, 17:52)
Sher zapomniałeś dodać że w ten weekend wyjeżdżamy do Niemczech na sesje motion capture na nowe animacje do moda.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Już nie mogę się doczekać jak Thoro przebierze się w niebieskie lateksowe wdzianko, tylko zróbcie foty i wsadźcie je potem na dział O nas.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano

Damianx

Pytania i odpowiedzi
#587 2009-03-27, 19:06(Ostatnia zmiana: 2009-03-27, 19:10)
Zaiste :D

Macie jakieś zdjęcie koszulki wysłanej do Mixera ? :D

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Casillas

Casillas

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Hej! Robicie zajebistego moda chciał bym wam na wstępie pogratulować pomysłu i podziękować za wiele godzin harówy przy kompie i nie tylko :D   Chciał bym was się zapytać 1.kiedy zostanie ogłoszona oficjalna premiera moda(wtedy już chyba wszyscy będą wiedzieli kiedy wyjdzie mod)  

2.Na jaką długość szacujecie przejście waszego moda

3. Czy będzie możliwość przyłączenia się do innego obozu niż obóz myśliwych

4.Walka magicznymi szponami przeznaczonymi dla magów będzie przedstawiona jako animacji walki wręcz czy przygotowaliście jakąś nową? :D  

Pzdr. dla ekipy The Modders

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Walka będzie miała atak zasięgowy jak w G3 czy pojedynczy jak w G1?

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu

orcwarrior
Moderator działu

Pytania i odpowiedzi
#591 2009-03-29, 00:04(Ostatnia zmiana: 2009-03-29, 00:21)
Cytat: Radixxx link=topic=660.msg47598#msg47598 date=Mar 28 2009, 10:21 AM\'
Walka będzie miała atak zasięgowy jak w G3 czy pojedynczy jak w G1?
Pojedynczy, choć przy dualach, może warto by rozpatrzyc obrażenia wielu przeciwnikow w zasięgu ostrza?

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Jesli juz przy dualach to chyba i przy wszystkich bo tak to duale beda niejako brane z konieznosci bo daja wieksze mozliwosci, prawda??

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
ludzie powiniście pracować w pb a nie mody sklepywać szacun dla was wszystkich

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ludzie powiniście pracować w pb

aż tak nisko nie upadliśmy ;)

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Piranhi Bytes można zarzucić słabego G3, (żeby inna firma musiała robić patche do cudzej gry) ale Gothic 1 i 2 jak na tamte czasy, a także jedynka pod względem fabuły to były jedne z lepszych cRPG'ów, więc może PB nie jest taka zła, zresztą zobaczymy co nam pokażą jak wyjdzie Risen.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
;)
Ja tam autorom bioware życze  :D

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy

iGOMeZ

Pytania i odpowiedzi
#597 2009-03-29, 17:19(Ostatnia zmiana: 2009-03-29, 17:20)
Mod jeszcze nie jest w fazie "otwartych" betatestów - na razie tylko ludzie z teamu go testują. Oficjalną datę premiery podamy pewnie na przełomie marca/kwietnia z naciskiem na kwiecień. Wtedy będzie wszystko jasne.

Jeśli ktoś z team przeszedł grę w 100%(lub prawie 100) to proszę o przybliżony czas.

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Jeśli ktoś z team przeszedł grę w 100%(lub prawie 100) to proszę o przybliżony czas.
Na temat długości gry ktoś z teamu pisał kiedyś że (chyba) prawie 2x dłuższy niż Gothic,
a co do daty premiery to ja osobiście jestem przeciw podawaniu przybliżonej daty, jak przesunie się ona to będą marudzenia itd; jak ktoś jest fanem moda to poczeka nawet i 2 lata :D  
Piranhi Bytes można zarzucić słabego G3, (żeby inna firma musiała robić patche do cudzej gry) ale Gothic 1 i 2 jak na tamte czasy, a także jedynka pod względem fabuły to były jedne z lepszych cRPG#msgote author=iGOMeZ link=topic=660.msg47799#msg47799 date=1238443117]Jeśli ktoś z team przeszedł grę w 100%(lub prawie 100) to proszę o przybliżony czas.
Na temat długości gry ktoś z teamu pisał kiedyś że (chyba) prawie 2x dłuższy niż Gothic,
a co do daty premiery to ja osobiście jestem przeciw podawaniu przybliżonej daty, jak przesunie się ona to będą marudzenia itd; jak ktoś jest fanem moda to poczeka nawet i 2 lata :D  
Piranhi Bytes można zarzucić słabego G3, (żeby inna firma musiała robić patche do cudzej gry) ale Gothic 1 i 2 jak na tamte czasy, a także jedynka pod względem fabuły to były jedne z lepszych cRPGów
G3 dopiero stał się w miarę grywalny po ostatnim fanowskim patchu 1.7;
a G1, G2 to nawet dziś mogą się mierzyć z najnowszymi RPG, ale tylko do wyjścia BIT#msgote author=iGOMeZ link=topic=660.msg47799#msg47799 date=1238443117]Jeśli ktoś z team przeszedł grę w 100%(lub prawie 100) to proszę o przybliżony czas.[/quote]
Piranhi Bytes można zarzucić słabego G3, (żeby inna firma musiała robić patche do cudzej gry) ale Gothic 1 i 2 jak na tamte czasy, a także jedynka pod względem fabuły to były jedne z lepszych cRPGa :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
A mi patch zaczął zacinać kompa, na którym zwieszek wcześniej prawie nie było.

0 użytkowników
Do góry