Jeśli ktoś z team przeszedł grę w 100%(lub prawie 100) to proszę o przybliżony czas.
Na temat długości gry ktoś z teamu pisał kiedyś że (chyba) prawie 2x dłuższy niż Gothic,
a co do daty premiery to ja osobiście jestem przeciw podawaniu przybliżonej daty, jak przesunie się ona to będą marudzenia itd; jak ktoś jest fanem moda to poczeka nawet i 2 lata
Piranhi Bytes można zarzucić słabego G3, (żeby inna firma musiała robić patche do cudzej gry) ale Gothic 1 i 2 jak na tamte czasy, a także jedynka pod względem fabuły to były jedne z lepszych cRPG#msgote author=iGOMeZ link=topic=660.msg47799#msg47799 date=1238443117]Jeśli ktoś z team przeszedł grę w 100%(lub prawie 100) to proszę o przybliżony czas.
Na temat długości gry ktoś z teamu pisał kiedyś że (chyba) prawie 2x dłuższy niż Gothic,
a co do daty premiery to ja osobiście jestem przeciw podawaniu przybliżonej daty, jak przesunie się ona to będą marudzenia itd; jak ktoś jest fanem moda to poczeka nawet i 2 lata
Piranhi Bytes można zarzucić słabego G3, (żeby inna firma musiała robić patche do cudzej gry) ale Gothic 1 i 2 jak na tamte czasy, a także jedynka pod względem fabuły to były jedne z lepszych cRPGów
G3 dopiero stał się w miarę grywalny po ostatnim fanowskim patchu 1.7;
a G1, G2 to nawet dziś mogą się mierzyć z najnowszymi RPG, ale tylko do wyjścia BIT#msgote author=iGOMeZ link=topic=660.msg47799#msg47799 date=1238443117]Jeśli ktoś z team przeszedł grę w 100%(lub prawie 100) to proszę o przybliżony czas.[/quote]
Piranhi Bytes można zarzucić słabego G3, (żeby inna firma musiała robić patche do cudzej gry) ale Gothic 1 i 2 jak na tamte czasy, a także jedynka pod względem fabuły to były jedne z lepszych cRPGa