Pytania i odpowiedzi 505447 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505447

Odpowiedzi 1123

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
chyba przez ten incydent z muzyką co spowodowało konieczność zrobienia nowej ścieżki dzwiękowej.

Nie, to nie był zbyt wielki problem natury technicznej czy organizacyjnej. Po prostu było nam żal że zostaliśmy oszukani wszyscy, my i gracze a przede wszystkim w pewnym stopniu wpłynęło to źle na wizerunek grupy. Wszystko przeszło gładko, dzięki temu że po pewnym czasie zgłosił się świetny muzyk - tym razem prawdziwy a nie złodziej.

Jak już kiedyś wspominałem grudzień był datą czysto marketingową oraz mobilizacyjną dla nas samych. Moim zdaniem patrząc z perspektywy czasu termin był całkowicie nierealny. Musicie mieć na uwadze, że modyfikacja nadal nie jest wykończona zaś na przestrzeni ostatniego roku została również bardzo rozwinięta i poszerzona o nowe wątki i rozwiązania. Nadal trwają poprawki, również te kosmetyczne takie jak bogatszy leveldesign Obozu Rebeliantów także przedłużenie prac odbija się wyłącznie na zwiększeniu jakości modyfikacji co jest pozytywnym aspektem. Ostatnio wpadliśmy na pomysł odnośnie zróżnicowania i rozmaicenia flory - lasy przejdą generalny redesign, choć nadal nie wiemy w jakim stopniu. Niestety jak już powszechnie wiadomo jesteśmy ograniczeni prawami licencyjnymi, wiekowością enginu i przestarzałą technologią tak więc działamy w sztywnych ramach za które wyjść nie możemy. Niestety doszedł do tego jeszcze potencjał i możliwość gry - po prostu poza pewien stopień szczegółowości grafiki wyjść nie możemy, gra tego nie udźwignie pod względem obsługi i renderingu nie wspominając już o wymaganiach względem komputerów.

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy

mechanik

Pytania i odpowiedzi
#621 2009-04-06, 21:22(Ostatnia zmiana: 2009-04-06, 21:23)
mam pytanie czy filmik z obozu na bagnie będzie użyty w grze np jak ktoś będzie nam opowiadał co się tam stało czy nie a i czy będzie diego gorn milten lester i oczywiście bezi ;)

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
Takie rzeczy to już w modzie sprawdzisz. Na pewno będzie zawsze inaczej niż myślisz (trudno być jasnowidzem, a my nie będziemy ujawniać żadnych konkretów- bo i po co). I tak jest najlepiej - wszyscy odwalają swoją robotę dobrze, po to, by gracz się nie nudził.

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
No bo co to za przyjemność jak wiesz co będzie bo po nie których postach wnioskuje ze najchętniej byście chcieli żeby wam zrobili filmik jak przechodzą Czas Zapłaty ze wszystkimi misjami pobocznymi to nie ma większego sensu po co grac jak wiesz co bedzie ? ( dla nie ogarnietych pytanie retoryczne nie musicie odpowiadac )

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
mam pytanie czy filmik z obozu na bagnie będzie użyty w grze np jak ktoś będzie nam opowiadał co się tam stało czy nie a i czy będzie diego gorn milten lester i oczywiście bezi ;)

właśnie się dowiedziałem że to będzie coś o wiele lepszego niż filmik. więcej nie powiem.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
Ćśśśśś!

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
aha noto spox nie chciałem urazić chciałem tylko zapytać ale jak chcecie to nie mówcie rozumiem was  ;)  ;)

[/size]

[/size]

Dark

Dark

Moderator działu
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Moderator działu
bezi się przewinie, było to mówione 15 stron temu ;)

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
A właśnie kiedy dacie fotke tej koszulki bo chciałbym zobaczyć to cudo hehe

[/size]

[/size]

Guive

Guive

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Ja mam tylko jedno pytanie:
Wiem że w modzie Obóz na Bagnie jest zamieszkany przez nieumarłych, Stary Obóz nie przepada za nami, a co się dzieje z Nowym Obozem?

Menelgame, proszę o kliknięcie:

http://change.menelgame.pl/change_please/1349128/

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Zobaczysz w modzie, ale tam się dużo dzieje :roll:

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Cytat: Guive link=topic=660.msg48442#msg48442 date=Apr 9 2009, 08:18 AM\'
Ja mam tylko jedno pytanie:
Wiem że w modzie Obóz na Bagnie jest zamieszkany przez nieumarłych, Stary Obóz nie przepada za nami, a co się dzieje z Nowym Obozem?

Polecam obejrzeć trailer, więcej i tak nie powiemy :roll: .

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Nie no to trzeba być spostrzegawczym żeby nie zauważyć ze w No są strażnicy z SO a przy polach ryżowych wisi sam ryżowy książę o ile się nie mylę pod nim stoi bloodwyn (sorry za pisownie )  

No chyba ze nie oglądałeś traileru ale to wtedy nie zadawaj pytań

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
a czy ktoś odpowie na moje pytanie czy dacie fotke tej koszulki czy raczej nie ???

[/size]

[/size]

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Mam pytanie co do sterowania. Będziemy zmuszeni wykonywać działanie kliknięciem myszki/ctrl i up, czy może uda się dać tu samo lpm/ctrl jak w G2 i G2NK?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
jak w oryginale

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Będą może jakieś nowe rutyny?

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
cała masa, niektóre pewnie bardziej zaawansowane od dowolnych z oryginału.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
A czy będą jakieś losowo generowane wydarzenia? Na przykład idziemy sobie lasem i nagle jakiś myśliwy poluje na wilki albo walka kilku strażników vs rebelianci?

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Czy będzie jakiś prezent wielkanocny? Np. w postaci screen`ów?

0 użytkowników
Do góry