Pytania i odpowiedzi 505555 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505555

Odpowiedzi 1123

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Nie chcę nikogo zasmucać ale najbardziej realne plany co do dalszej przyszłości grupy to ta sama perspektywa która spotkała team Poziomkaz. Właściwie nie powinno to nikogo dziwić. Osoby takie jak Orc od kilku najbliższych lat większość czasu wolnego przeznaczają na tworzenie tego projektu. Większość z nas jest w wieku przed studyjnym a niektórzy mają własne rodziny i posady. Projekt wykonujemy za darmo, po godzinach rwąc sobie czas z życia prywatnego, czas który można by było poświęcić na wiele ciekawszych zajęć. Do tego na co dzień spotykamy się ze zwykłą niewdzięcznością fanów, brakiem wsparcia czy nawet płytką ignorancją i brakiem szacunku względem naszej pracy poprzez sianie spekulacji, plotek oraz dobijanie pytaniami typu "kiedy premiera" czy oczywistościami które były wałkowane wielokrotnie tu na forum czy są na czaszaplaty.pl

Sama mądrość płynie z Twoich słów. Fakt, nie mamy co oczekiwać, że znowu zajmiecie się czymś takim w najbliższym czasie biorąc pod uwagę Twoje słowa. Powinniśmy się cieszyć, że Czas Zapłaty powstaje. Ja się cieszę bardzo i życzę, abyście szybko skończyli. Nie, nie dlatego, że nie mogę się doczekać, bo do czekania na wszystkie produkcje jestem przyzwyczajony, ale dla Waszego dobra :lol2:  Pozdrawiam

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Co do istnienia grupy to uważam że grupa po CZ powinna przejść na emeryturę takie moje zdanie.

Weź już lepiej nic nie mów.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Cytat: Deso link=topic=660.msg40782#msg40782 date=Dec 23 2008, 19:51\'
Co do istnienia grupy to uważam że grupa po CZ powinna przejść na emeryturę takie moje zdanie.

Ło jezu człowieku, czyli nasze kurwa prace nad którymi ciężko robiliśmy mają pójść się... a my mamy sobie kupić leżaki i bawić się w emerytów, urlopowiczów, czy chuj wie co jeszcze? Nie dość, że rozsiewasz plotki to jeszcze piszesz takie pierdoły.

Комиссар RBT

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
Ten tekst o emeryturze to po prostu bezmyślne przytakiwanie, bez zastanawiania się, w jakim sensie były wypowiedziane słowa wcześniej...

vaderssj

vaderssj

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Mam jedno pytanie dotyczące Świątecznego konkursu. Ile bedzie mniej więcej takich wątków ???

archanixex

archanixex

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
1.głupie pytanie

Jakie będą gildie względem umiejętności? Tradycyjne (wojownik,mag), nietradycyjne (1. br. jednoręczne, 1-2 kręgi magii, 2. br. dwuręczne, kusza, ) czy po prostu gildia nie wpływa na dostęp umiejętności.

2. Równie głupie na filmikach widzimy nowe zaklęcia (spelle) opierają się one na tradycyjnej magii czy na nowych zasadach?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
@Deso pisanie ze zrozumieniem chyba nie jest aż takie trudne? Poza tym o co kaman z tą emeryturą?

@all, Hmm robienie modów to zdeczko gówniane zajęcie, tym bardziej, jeżeli ktoś chce zrobić coś porządnego, bardziej niż przeciętnego. Pracy w cholerę a prócz własnej satysfakcji i radochy fanów żadnej wymiernej korzyści [z kilkoma wyjątkami].

Robienie świata Gothica na innym engine całkowicie mija się z celem, tym bardziej, że można zrobić coś innego chociażby na własnym engine - wcale nie piszę o BIT :D  Przyznam się, że zacząłem modować wieśka i niespecjalnie urzekł mnie djini i cała reszta. Trochę szkoda mi czasu na robienie czegoś dużego na aurorze. Jak już to Crysis, UT3, etc. I na tym zrobić coś zupełnie świeżego: własny pomysł na all. Tylko, że na to trzeba mieć sporo czasu.

I dajcie sobie siana z tymi spekulacjami bo to mija się z celem, wprowadza tylko niepotrzebny chaos i kolejne spekulacje.

@arch w sumie gildie jakiś wpływ mieć będą bo uczysz się różnych dziwnych rzeczy od nauczycieli. Przynależność Dicka nie będzie obowiązkowa, dużo się tutaj nie zmieniło.

Równie głupie? Chyba nie zrozumiałem o co chodzi z tymi spellami ;p  Same czasy jak i pfxy widać, że są INNE i ciekawsze od tradycyjnych kuli, sopli, etc.

@vader, to zależy od tego ile chora wyobraźnia aragorna da radę ich spłodzić ;p

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Boże widzisz i nie grzmisz...

Chodziło mi oto z tą emeryturą że po wydaniu moda ! a nie w trakcie prac :D

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Guive

Guive

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
mam pytanie
czy wyjdzie demo, a jeśli tak to kiedy?

Menelgame, proszę o kliknięcie:

http://change.menelgame.pl/change_please/1349128/

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
jest dostępny prolog, dema nie ma w planach

Guive

Guive

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
kiedy zostanie skończona budowa działu "Przedmioty" na stronce?

Menelgame, proszę o kliknięcie:

http://change.menelgame.pl/change_please/1349128/

archanixex

archanixex

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
źle się wyraziłem 2 równie głupie (pytanie) chodziło mi o to czy nowe zaklęcie też znajdują się na runach czy macie nowy system.

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rzeczywiście głupie pytanie. Na filmiku widać wyraźnie...

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Znów przeglądałem stronę CZ i w podkategorii umiejętności zauważyłem że umiejętność otwierania zamków jest zmodyfikowana. Na czym polega ta różnica?

archanixex

archanixex

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Właśnie nie widać! Na filmiku widać nowe zaklęcia lecz nie wiem czy one są na runach; kryształach; tatuażach czy czymkolwiek innym gdyż wydają mi się równie potężne co zaklęcia  z 6 kręgu magii. Być może magia meteoru (tej pomarańczowo-brązowej kuli odrzucającej na dystans strażników Starego Obozu) nie opiera się na podstawowych kręgach magii albo [ponieważ jest to przeklęta Magia Beliara] zabiera życie zamiast many. Dlatego się kuźwa pytam.

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Radixxx:
Czy te nowe zaklęcia będą tylko w zwojach ,czy też w runach?
Orcwarrior:
Oczywiście będa także występować w postaci run.

znajduje się to na str. 15

Zubi

Zubi

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Czy jest szansa by Czas Zapłaty wyszedł do lutego

Nastro

Nastro

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Czy orkowie będą nieco "zmodyfikowani"? ale chodzi mi o ich myślenie nie o wygląd.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

Pytania i odpowiedzi
#358 2008-12-30, 15:11(Ostatnia zmiana: 2008-12-30, 15:32)
jeśli masz jakieś konkretne uwagi na ten temat, to możemy rozważyć

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Przepraszam z góry że to napiszę ale.

Ludzie czytajcie mój wywiad z Orciem na GUP jest na stronie głównej tam macie odpowiedzi na większość zadawanych tu pytań ale odpowiem tu kiedy będzie CZ.

Wpierw Orc z ekipą wypuści publiczną betę na przełomie Stycznia/Lutego i jeśli testy się powiodą to mod wyjdzie może w marcu jeśli się mylę proszę o poprawkę :lol2:

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

0 użytkowników
Do góry