@Deso pisanie ze zrozumieniem chyba nie jest aż takie trudne? Poza tym o co kaman z tą emeryturą?
@all, Hmm robienie modów to zdeczko gówniane zajęcie, tym bardziej, jeżeli ktoś chce zrobić coś porządnego, bardziej niż przeciętnego. Pracy w cholerę a prócz własnej satysfakcji i radochy fanów żadnej wymiernej korzyści [z kilkoma wyjątkami].
Robienie świata Gothica na innym engine całkowicie mija się z celem, tym bardziej, że można zrobić coś innego chociażby na własnym engine - wcale nie piszę o BIT

Przyznam się, że zacząłem modować wieśka i niespecjalnie urzekł mnie djini i cała reszta. Trochę szkoda mi czasu na robienie czegoś dużego na aurorze. Jak już to Crysis, UT3, etc. I na tym zrobić coś zupełnie świeżego: własny pomysł na all. Tylko, że na to trzeba mieć sporo czasu.
I dajcie sobie siana z tymi spekulacjami bo to mija się z celem, wprowadza tylko niepotrzebny chaos i kolejne spekulacje.
@arch w sumie gildie jakiś wpływ mieć będą bo uczysz się różnych dziwnych rzeczy od nauczycieli. Przynależność Dicka nie będzie obowiązkowa, dużo się tutaj nie zmieniło.
Równie głupie? Chyba nie zrozumiałem o co chodzi z tymi spellami ;p Same czasy jak i pfxy widać, że są INNE i ciekawsze od tradycyjnych kuli, sopli, etc.
@vader, to zależy od tego ile chora wyobraźnia aragorna da radę ich spłodzić ;p