Pytania i odpowiedzi 504848 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 504848

Odpowiedzi 1123

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
był chyba pomysł z tatuażami, ale nie pamiętam, czy przeszło.

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Będzie się dało zmianiać fryza :P

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Tatuaże też by się przydały. Nie tak dużo roboty, a cieszy :P

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Będa tatuaże, fryzury, a nawet zarost. Tekstury od dawna są gotowe, skrypty to chwila roboty.
Wszystkich tekstur jest dość sporo miedzy 50 a 100, musiałbym policzyc :(

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fajnie jak by się dało zmieniać wzrost.

dziadu

dziadu

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
A co to za problem? :(  Przecież to to będzie nawet w KZ :(

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
trudności w tym nie ma, ale troszkę to byłoby mało realistyczne.

dziadu

dziadu

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
Zysk, ile masz wzrostu?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
dokładnie nie wiem, ale chyba >180cm.
mam wrażenie, że zeszliśmy z tematu :(

dziadu

dziadu

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy

dziadu

Pytania i odpowiedzi
#89 2008-05-18, 21:00(Ostatnia zmiana: 2008-05-18, 21:01)
Nie, czekaj...
Więc dlaczego ja mam <180?
Wiesz, do czego zmierzam? :(
Tylko bez domysłów typu: "bo jesteś dziadem" itp. :(

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
pewnie o to, że jedne grzyby są niskie, a inni ludzie wysocy, jednak nie wiem jak to się ma do tematu. W grze nie będzie się raczej dobierać wyglądu przy starcie, a jedynie będzie można go dostosować przy kontakcie z fryzjerem-golibrodą. Tak przynajmniej myślę...

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu

orcwarrior
Moderator działu

Pytania i odpowiedzi
#91 2008-05-18, 21:23(Ostatnia zmiana: 2008-05-18, 21:26)
Ale grasz jednym bohaterem który nie potrafi błyskawicznie rosnąć ani się kurczyć
EDIT:
Zysk dobrze myśli

dziadu

dziadu

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
Hm, źle was zrozumiałem, miałem na myśli co innego :(  Ale nieważne :(

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Cytat: orcwarrior link=topic=660.msg15543#msg15543 date=May 18 2008, 21:23\'
Ale grasz jednym bohaterem który nie potrafi błyskawicznie rosnąć ani się kurczyć
EDIT:
Zysk dobrze myśli

Zróbcie dialog u hirurga i będzie "Zgarb się" "wyprostuj" :(

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem, że to mało realisrtyczne, dlatego powinno to się ustalac na początku gry. Tak samo jak wygląd. W trakcie powinno być tak, że mozna zmienić jedynie tatuaze i zarost i fryzure.
A wszyscy nie powinni być jednakowo wysocy.

Aha i czy mod będzie razem z dubbingiem?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a kto mowi ze planujemy takie atrakcje jak... zmiana wzorstu (matko, totalny debilizm!)? przypuszczam ze w role wchodzi tatuowanie, fryzura itd bez rewelacji typu dokladanie kostek w konczynach.

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica

Gother

Pytania i odpowiedzi
#96 2008-05-19, 21:32(Ostatnia zmiana: 2008-05-19, 21:32)
A co będzie jak koleś zechce ogolić się na łyso? Czy włosy będą mu odrastać stopniowo, czy nie będzie bugów, że pod jakimś wpływem bohaterowi w sekundę wyrastają nowe włosy, a może jeszcze mniej realistycznie, łysy hero podchodzi do fryzjera by zmienić fryzurę, a  ten nagle wyczarowuje na jego głowie bujną czuprynę? Już nic nie mówię o bulwersacjach innych graczy w stylu czemu w pewnym momencie bohaterowi włosy przestają rosnąć, albo znowu tworzą sie nadnaturalnie szybko.

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a kto mowi ze planujemy takie atrakcje jak... zmiana wzorstu (matko, totalny debilizm!)? przypuszczam ze w role wchodzi tatuowanie, fryzura itd bez rewelacji typu dokladanie kostek w konczynach.

Niby co w tym debilnego? I widze, że nie przeczytales mojego postu wcześniej gdzie mówiłem, że wzost powinniśmy ustalać NA POCZĄTKU gry.

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Cytat: Gother link=topic=660.msg15605#msg15605 date=May 19 2008, 21:32\'
A co będzie jak koleś zechce ogolić się na łyso? Czy włosy będą mu odrastać stopniowo, czy nie będzie bugów, że pod jakimś wpływem bohaterowi w sekundę wyrastają nowe włosy, a może jeszcze mniej realistycznie, łysy hero podchodzi do fryzjera by zmienić fryzurę, a  ten nagle wyczarowuje na jego głowie bujną czuprynę? Już nic nie mówię o bulwersacjach innych graczy w stylu czemu w pewnym momencie bohaterowi włosy przestają rosnąć, albo znowu tworzą sie nadnaturalnie szybko.

To można raczej pominąć aż tak realistyczne ten mod nie musi być
Chociaż to jest bardziej realistyczne (zawsze może mieć perułkę :D  ) od noszenia 30000 orkowych toporów w kieszeniach :/

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
może jeszcze mniej realistycznie, łysy hero podchodzi do fryzjera by zmienić fryzurę, a ten nagle wyczarowuje na jego głowie bujną czuprynę?

A jak było w GTA? to jest czepianie się byle gówna i to jeszcze w starej grze ktora ma ograniczenia. Może jeszcze dojdziemy do takich paranoi typu czemu bohater nie sra? Niektórzy powinni zacząć podchodzić do gier z dystantem i zacząć czerpać rozrywkę zamiast próbować się doszukiwać realistycznego symulatora życia i nieścisłości z tym związanych.

Niby co w tym debilnego? I widze, że nie przeczytales mojego postu wcześniej gdzie mówiłem, że wzost powinniśmy ustalać NA POCZĄTKU gry.

Ano to że wystąpią wielkie niezgodności z punktu widzenia fabuły. Gramy określonym bohaterem a nie chuj wie czym na którego wygląd wizualny mamy ogromny wpływ. Wszystkie postaci w gothicu mają jednakową skalę tak więc do cholery czemu nasz bohater ma być niższy/wyższy?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry