Pytania i odpowiedzi 470286 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 470286

Odpowiedzi 1123

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wszystkie postaci w gothicu mają jednakową skalę tak więc do cholery czemu nasz bohater ma być niższy/wyższy?

Nie za bardzo kapuje o co chodzi ci z tą skalą. Ale jak chcecie to wasz mod.
Nie musisz się wyżywać, ja zasugerowałęm tylko pomysł a czy go wprowadzicie to wasza sprawa...

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Wszelkie zmiany w wyglądzie będa wprowadzane natychmiastowo po wybraniu opcji dialogowej. Zmian wzrostu i wyboru wyglądu na poczatku gry nie będzie.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: Garret link=topic=660.msg15630#msg15630 date=May 20 2008, 14:04\'
Nie za bardzo kapuje o co chodzi ci z tą skalą. Ale jak chcecie to wasz mod.
Nie musisz się wyżywać, ja zasugerowałęm tylko pomysł a czy go wprowadzicie to wasza sprawa...

W uproszczeniu chodziło mi oto że są jednakowego wzrostu tak więc nie widzę sensu aby bohater pod tym względem się wyróżniał. Nie wywyższam się a jedynie próbuje Ci uświadomić że Twój pomysł to jednak nie ten z teczki o nazwie "dobre".

lionik
  • Gość

lionik
Gość

Pytania i odpowiedzi
#103 2008-05-26, 22:34(Ostatnia zmiana: 2008-05-26, 22:37)
a ja mam takie pytanka :
1.czy w umiejetnosci walki dwoma broniami bedzie mozna uzywac np dwoch toporow ??
2.a troche glupie to pytanie :lol:   ale jak beda wyglodac te duale ??na plecach w kasztalcie litery X czy przy pasie ??
3.bedzie mozliwosc noszenia 2 meiczy + łuk badz kusza??

a i czy moglibyscie dac screena wyglodu postaci w czasie gotowosci do walki i w czasie schowanego oręża chcialbym zobaczyc jak to wygloda:P...

dziadu

dziadu

Użytkownicy
posty27
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=660.msg15628#msg15628 date=May 20 2008, 13:40\'
Może jeszcze dojdziemy do takich paranoi typu czemu bohater nie sra?
Słuszny tok myślenia, robienie z gothica simsów mija się z celem, jednym słowem: zjebany pomysł.

Cytat: lionik link=topic=660.msg16345#msg15628 date=May 26 2008, 20:34\'
a ja mam takie pytanka :
1.czy w umiejetnosci walki dwoma broniami bedzie mozna uzywac np dwoch toporow ??
2.a troche glupie to pytanie :lol:   ale jak beda wyglodac te duale ??na plecach w kasztalcie litery X czy przy pasie ??
3.bedzie mozliwosc noszenia 2 meiczy + łuk badz kusza??

a i czy moglibyscie dac screena wyglodu postaci w czasie gotowosci do walki i w czasie schowanego oręża chcialbym zobaczyc jak to wygloda:P...
Przede wszystkim, zapraszam do lektury:
http://www.uio.no/studier/emner/hf/ilos/PO...ter/slownik.jpg
Poza tym, są udostępnione filmiki z walką dualami. Wystarczy poszukać

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
1.Tak
2.Litera "X"
3.Tak
AD.http://i32.tinypic.com/pm6tx.jpg

lionik
  • Gość

lionik
Gość

Pytania i odpowiedzi
#106 2008-05-27, 09:15(Ostatnia zmiana: 2008-05-27, 17:14)
dzieki a i mam kilka kolejnych pytan :
1. ile tak mniej wiecej bedzie nowych zbroji w grze ??
2.ile bedzie nowych gildi i czy moglibyscie dodac chociaz 1 z nowych :)
3.czy dojda jakies nowe runy dla maga ??
4.czy beda helmy ??
5.mod bedzie dluzszy ,taki sam czy ktotszy niz gothic 2??
6.ile bedzie mieczy ,,oburecznych,,(duali)

I jesli mozecie dajcie tak po 1 screenie do kazdego punktu jezeli bedzie mozliwosc:)

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy

Lucky

Pytania i odpowiedzi
#107 2008-06-02, 00:18(Ostatnia zmiana: 2008-06-02, 00:34)
:rolleyes: Mam kilka pytań dotyczące waszego moda;:
1.Czy orkowie będą odgrywali ważą role w modzie i czy powiększycie ich wioskę jeśli tak to czy będą tam na przykład koszary,namioty orków,dom szamanów,zbrojownia,miejsce na modły,targowisko.
2.Czy poza ubraniem i zbroją pirata dodacie jakieś nowe zbroje do moda.
3.Można będzie spotkać Bezimiennego z urizielem bo chciałbym mu nakopać do dupy za to że w G4 będzie ch..em dla mieszkańców Myrtany :D  fajnie by było.
4.Co się stało z Laresem bo w prologu go nie widziałem.
5.Zmienicie wygląd bełtów bo te z jedynki wyglądają jak jakieś zapałki.
6.Kiedy wydacie nowy Trailer bo chciałbym zobaczyć co nowego pojawi się w modzie.
7.Poza zawaloną kopalnią będą jakieś nowe światy.
8.Dodacie jakiegoś potwora zrobionego przez was chodzi mi o to czy będzie miał nowy model wyglądu i nowe animacje.
9.Zmiencię wygląd run.
10.Czy Lester i Angar przeżyją pytam się bo to moje ulubione postacie i nie chciałbym żeby skończyli jako zombie.
11.O co z tym czerwonym bagnem przecież smoki zaatakowały obóz dopiero po upadku bariery.
12.Czy dodacie tych Bandytów z G2 i NK którzy nie byli w G1.
13.Czy takie postacie jak Orik.Kosa i Bruce będą w końcu odgrywać jakąś role.
14.Dacie cmentarz magów Ognia zabitych przez strażników Magnatów.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
1. Nie przesadzajmy.
3. Mi się to nie podoba, ale raczej się spotka, choć nie koniecznie z Urizielem.
6. Podejrzewam, że w tym misiącu.
7. Będzie jeszcze pewna jaskinia.
9. Tak, zobaczycie doskonałe połączenie tradycji z nowoczesnością :D
10. Spokojnie, będą tak żywi, jak zawsze.
11. A to był inny smok, chyba nie związany z tamtymi.
12. Kilku, jak np. Gestath.
13. Pewnie tak.
14. A po co?

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
Mam kilka kolejnych pytań dotyczących moda.
1.Czy w trailerze będą pokazane nowe frakcje.
2.Myśliwi z jakiegoś tam obozu będą mieć  nowe stroje.
3.O co chodzi z tym obozem rebeliantów,czy mają to być zbuntowani mieszkańcy NO.
4.Skoro Magowie Ognia i Guru nie żyją a Magusy Wody są w niewoli to u kogo zostaje się magiem.
5.Czy w modzie pojawią się psy myśliwskie.
6.Ile na razie moda jest wykonane z 60%.
7.Dużo będzie zbroi i broni dystansowych.
8.Będzie można grać hybrydą chodzi mi o to czy postać która specjalizuje się w umiejętnościach  walki na dystans będzie mogła używać dwóch mieczy.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Cytat: Lucky link=topic=660.msg18067#msg18067 date=Jun 14 2008, 22:44\'
Mam kilka kolejnych pytań dotyczących moda.
1.Czy w trailerze będą pokazane nowe frakcje.
2.Myśliwi z jakiegoś tam obozu będą mieć  nowe stroje.
3.O co chodzi z tym obozem rebeliantów,czy mają to być zbuntowani mieszkańcy NO.
4.Skoro Magowie Ognia i Guru nie żyją a Magusy Wody są w niewoli to u kogo zostaje się magiem.
5.Czy w modzie pojawią się psy myśliwskie.
6.Ile na razie moda jest wykonane z 60%.
7.Dużo będzie zbroi i broni dystansowych.
8.Będzie można grać hybrydą chodzi mi o to czy postać która specjalizuje się w umiejętnościach  walki na dystans będzie mogła używać dwóch mieczy.
1.Tak
2.Tak
3.Obóz Rebeliantów to to samo co Oboz Myśliwych, lekkie zmiany nazewnictwa na przestrzeni czasu ;)
4.Spokojnie, znajdziemy kogoś B)
5.Pojawi się prawdopodobnie coś takiego, narazie wymaga to kilku poprawek w skryptach, ale całość ma się całkiem nieźle ;)
6.Następne :P
7.Nowych pancerzy będzie sporo, broni dystansowych raczej wcale jezeli chodzi o nowe, za to do starych będziemy mogli wybrać amunicję ;)
8.Oczywiscie, jezeli kogoś "stać" będzie mógł nawet grać mago-łuczniko-wojownikiem, jednak wymaga to znacznie wiekszej ilości Punktów Nauki, tak samo jak i hybrydą łucznika i wojownika, chociaz do do niektórych um. wojownika wymagana jest zręczność, wiec będzie napewno łatwiej o coś takiego niz hybryda łucznika/wojownika z magiem.

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Cytat: Lucky link=topic=660.msg18067#msg18067 date=Jun 15 2008, 00:44\'
MILTEN?

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
No ale przecież Milten zna tylko 3 kręgi a co z pozostałymi Bezio.

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy

Rophert

Pytania i odpowiedzi
#113 2008-06-15, 20:16(Ostatnia zmiana: 2008-06-15, 20:17)
Bezio niekoniecznie musiał być magiem, ale jest np. Xardas, a Milten może nas przyłączyć do magów i uczyć np. do kręgu 3, a dalej Xar, bądż potajemnie Magowie Wody w xxx sposób
a zresztą niech rozwieje nasze wątpliwości mieszkaniec WP_ORC_CAMPFIRE_01

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
:D  Pisząc słowa Bezio nie musi być magiem chodziło ci o bohatera gothic,a jeśli tak to muszę cię zawieść w tym modzie nie będzie się nim grało tylko jakimś piratem o imieniu chyba Rick czy coś takiego.
A co do nauki kręgów to chyba jeszcze Straż Świątynna zna 4 kręgi.

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
:rolleyes: Mam jeszcze jedno pytanie skierowane do twórców moda,czy grając w Czas zapłaty będzie można udać się do zatopionej starej kopalni czy po prostu będzie ona zamknięta tak w  podstawowym gothic,u.

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Cytat: Lucky link=topic=660.msg18157#msg18157 date=Jun 15 2008, 23:51\'
:P  Pisząc słowa Bezio nie musi być magiem chodziło ci o bohatera gothic,a jeśli tak to muszę cię zawieść w tym modzie nie będzie się nim grało tylko jakimś piratem o imieniu chyba Rick czy coś takiego.
A co do nauki kręgów to chyba jeszcze Straż Świątynna zna 4 kręgi.
HAHAHAHA :)  O tym że będzie się grało Rickiem wiedziałem już od bardzo dawna :P  o Bezim pisze bo ty napisałeś że może u nigo  można zostać przyjętym do Magów Ognia, a przecież to od gracza zalerzało kim miał być, więc narzucanie mu profesji było by nie na miejscu;
Przecież Obozu Bractwa nie będzie ;)

Adrian
  • Gość

Adrian
Gość

Pytania i odpowiedzi
#117 2008-06-23, 13:51(Ostatnia zmiana: 2008-06-23, 13:53)
Tez mam pytanko. Czy duale to będą specjlne miecze znajdowane w parach itd czy mozna będzie walczyc dwoma mieczami jednoręcznymi albo dwuręcznymi(dobra z dwuręcznymi to przegiołem :P ) ??

I ostatnie: Czy Rick będzie uczetniczył w motywach ze Śniącym, a jeśli nie to będzie jakiś nowy boss, czy stawiacie na zakończenie podobne do tego z gothica 3 ??

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy

Rophert

Pytania i odpowiedzi
#118 2008-06-23, 16:43(Ostatnia zmiana: 2008-06-24, 20:28)
Duale to będą specjalnie przygotowane miecze (chyba)

Narestel
  • Gość
1. Skończycie moda przed 2012? (dobra, nie musicie odpowiadać :P  )
2. Kiedy (czy w ogóle) planujecie dubbing? W momencie premiery moda czy później  (rok, dwa, dekada?)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry