Assassin's Creed 48114 176

O temacie

Autor Retsked

Zaczęty 2.02.2008 roku

Wyświetleń 48114

Odpowiedzi 176

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A więc to wygląda tak...
Walka z Al-Mualimem

1. Pierwszy etap - Powtórka z Historii
Masz tam walkę ze wszystkimi bossami. Banalnie łatwi gdyż walczą jak zwykli strażnicy. Zresztą po ich śmierci można zobaczyć co dzieje się z ciałem.
2. Drugi etap - WTF?
Masz tam klony mistrza. Podpatrz tego właściwego sokolim wzrokiem. Rzuć i dobij. Uważaj na innych.
3. Trzeci etap - Jumper
Masz zwykłą walkę. Po ciosie lub dwóch Al-Mualim teleportuje się. W końcu go zabijesz, tylko że musisz latać po ogrodzie ;p

Dziękuję za uwagę :D

Kluge
  • Gość
Hmmm... gra jest bardzo realistyczna, NPC mają bardzo wysokie AI, ciekawy system walki, grafika b. dobra... intuicyjne sterowanie... tylko że trochę za prosta xD Ja gram w to na PS3 i uważam że grafika jest lepsza niż na PC... to samo z grywalnością ^^

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Dodatkowo denna fabuła i w każdym mieście robienie tego samego.

Kluge
  • Gość
Fabuła nie "denna" ale monotonna ^^

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Dodatkowo denna fabuła i w każdym mieście robienie tego samego.

Dokładnie tak jak w przypadku G3  ^^  Inna sprawa ,ze w Ac trudniej to dostrzec.

pupu

pupu

Użytkownicy
posty35
  • Użytkownicy
Taa ale przynajmniej AC nie ma tylu bugów co G3 i ma ciekawy system walki :)

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,66..._s_Creed_2.html

Co prawda dużo nie pokazuje, ale zawsze to coś :)

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ja mam nadzieję, że AC2 będzie lepszy niż jedynka, czyli mniej nudnawy. Poza tym mam nadzieję, że dubbing będzie na poziomie, bo z tego z AC1 nie chce się słuchać... I oby treść dialogów była bardziej dojrzalsza, bo jak na grę 18+, to te z AC1 brzmią jakby ze sobą dzieci rozmawiały... (chociaż możliwe, że mam takie wrażenie przez polski dubbing)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
wyciekł -  :)

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Assassin's Creed
#130 2009-05-30, 21:47(Ostatnia zmiana: 2009-05-30, 22:02)
Wyciekł 11 sekundowy filmik z Assassin`s Creed 2
ale pierdolą, o dziwo wyciekł również drugi 11 sek filmik ale splinter cell'a - http://kotaku.com/5273220/sieve+like-ubi-s...ne=true&s=i

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Assassin's Creed
#131 2009-05-30, 22:35(Ostatnia zmiana: 2009-05-30, 22:36)
Rzeczywiście, niesamowity filmik! Zabójca biegnie, stoi, skacze, i upada! Cholera, ta gra będzie wymiatać!

Jedyne, co wywnioskowałem po tym filmiku, to fakt, że nowi Assasyni będą w fajniejszym, mroczniejszym klimacie.

Jak ja dałbym coś tak mało mówiącego w Internet, też bym powiedział, że to wyciek.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Wyciek to był w przypadku Simsów 3 na przykład. Już od dosyć dawna jest w internecie pełna wersja, a premiera 5 czerwca :D .

Poziom filmiku, jak w jedynce. Nic specjalnego.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
no wiadomo, ktoś w ubi na przypał wbił się do biura, odkopał u jednej z kilkuset osób na hdd trailer, wyciął 11 (jedenaście sekund) i puscil w neta a pozniej zrobił to samo ze sprinter celem czy i również puscił 11 sekund :D . ale oni mają mózgi w marketingu, sensacje na poziomie dziecka super expressu z faktem :lol2: .

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Tak czy siak, na każdym forum czy to o grach, zegarkach Pabieda czy nowoczesnej uprawie ronkla temat aż huczy. Gdyby dali normalny trailer, każdy by obejrzał i kontynuował niecny proceder nieczystości przy pomocy redtube. A po 11-sekundowym "wycieku"? Wszyscy się jarają, że tak zacytuję:
"Ja nie mogę ! Piękne ! Nie wiem czy iść teraz spać !"
"O ja cię kręcę!!!Teraz uwierzyłem że to będzie NAPRAWDĘ DOBRA GRA !!!"
"Kurde nie zasnę dzisiaj :lol2: "
"Kupuje na bank! ACII najlepszą grą roku!"
"Jedenaście sekund wystarczyło, bym musiał zbierać szczękę z podłogi. Genialne. Po prostu genialne! Zaprawdę, powiadam Wam, Assassins Creed II to będzie gra roku 2009. :D "

http://www.cdaction.pl/news-6461/assassina...kl-trailer.html

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
tylko że ten trailer na dobrą sprawę nie pokazuje nic spektualrnego czego nie można by wywnioskować chioby po wcześniejszych artach. nie ma czym się jarać nawet jak się jest dzieckiem albo fanem.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Assassin's Creed
#136 2009-06-02, 18:27(Ostatnia zmiana: 2009-06-02, 18:40)
Trailer AC II http://www.gram.pl/news_8gjqG,e0_E3_09_Ass..._listopada.html

Zawiera ów trailer, który "wyciekł", ale ten dłuższy wygląda całkiem nieźle.

EDIT
Trailer naprawdę mi się podoba. Wydaje się lepiej prezentować niż AC I. Prawdopodobnie pokazany jest karnawał w Wenecji. Widzimy jak wynajmujemy dwie kobiety (nie, nie do tego o czym myślicie :D ), które potem zaczepiają jakieś ważne osoby i jedna z nich odciąga jednego pod pretekstem tańca. A później to wiecie... Poza tym fajną zabawkę ma nasz asasyn :D

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Mi również się bardzo podoba, jeśli chodzi o akcje trailera to trzyma poziom, a nawet przewyższa ten z jedynki :D   Szkoda tyko że przekonamy się jak to wygląda w grze dopiero w listopadzie.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Super! Ubisoft powinien nagrać cały film w tej konwencji, zarobiłby drugie tyle. Swoją drogą, pamiętam że oglądając film "Casanova" z Heathem Ledgerem, który właśnie dział się w Wenecji, pomyślałem, że fajowo byłoby zrobić grę w takich realiach. A tu proszę, jest... Będzie.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies

Dr House

Assassin's Creed
#139 2009-06-05, 11:39(Ostatnia zmiana: 2009-06-05, 11:42)
Pierwszy Gameplay z AC 2 już jest, wystarczy wejść na strone ubisoftu: http://events.uk.ubi.com/assassin-s-creed-2/. (jakby ktoś nie wiedział gdzie) to na dole wystarczy przycisnąć "Assassins creed 2 gameplay".

Moim zdaniem to wygląda to super, szczególnie ciekawe są skrzydełka i jakiś dym który oślepiał strażników by móc uciec z miejsca zbrodni :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry