Assassin's Creed 48462 176

O temacie

Autor Retsked

Zaczęty 2.02.2008 roku

Wyświetleń 48462

Odpowiedzi 176

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Cytat: DzikiBen Yesterday#msgote author=DzikiBen Yesterday date= 01:49\'
Mam problem. Kiedy gram w grę co jakiś czas (szacuje na ok 30 min gry) wywala mnie z komunikatem: (wyślij nie wysyłaj) Mam oryginalną Polską wersje językową więc Jerozolima odpada... co robić?
A jaki masz wogóle sprzęt? A przypadkiem nie grasz na save#msgote author=DzikiBen Yesterday#msgote author=DzikiBen Yesterday date= 01:49\']Mam problem. Kiedy gram w grę co jakiś czas (szacuje na ok 30 min gry) wywala mnie z komunikatem: (wyślij nie wysyłaj) Mam oryginalną Polską wersje językową więc Jerozolima odpada... co robić?[/quote]
A jaki masz wogóle sprzęt? A przypadkiem nie grasz na saveach z pirackiej wersji? Czy sprawdzałeś u kogoś jak ta gra chodzi? A skoro masz oryginała zawsze możesz skontaktować się z wydawcą gry...

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
A jaki masz wogóle sprzęt?

GF 8500 GT z najnowszymi sterami
AMD Athlon 3500+
1 GB RAMU

A przypadkiem nie grasz na save'ach z pirackiej wersji?

Gram od początku^^ 0 seavów

Czy sprawdzałeś u kogoś jak ta gra chodzi?

Tak, bez szwanku...

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Przecież juz wszystko wyjasnione - masz za słabego procka. :]
Ja tez mam za słabego tylko procka i wyłącza mi co pół godziny (około) z komunikatem : wyślij raport o błędach. etc..
Poza tym dla mnie to jest tylko korzystne, bo dzięki temu wpadam tutaj co pół godziny :P

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Przecież juz wszystko wyjasnione - masz za słabego procka. smile.gif

Nie da się z tym nic zrobić? ;/

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Też mnie to wnerwia...
Podobno są jakieś cracki itd co poprawiają to.
Jak coś znajdę dam znać :]

Gregas

Gregas

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Te wymagania są mocno zawyżone. Myślałem, że na te grę będe musiał kupić nowego kompa, ale nie - działa płynnie, może nie na najwyższych ale i tak gra jest świetna.

Mój sprzęt:
>>SCREEN<<

Screeny

SCREEN 1

SCREEN 2

SCREEN 3

SCREEN 4

SCREEN 5

Może niedługo przygotuje film.

Co sądzicie o grze na takich detalach na takim sprzęcie?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Co sądzicie o grze na takich detalach na takim sprzęcie? [/quote]

To że bez cieni cały ten assasin wygląda ochydnie. Zamiast poddawać się wątpliwej przyjemności wynikającej z takiego renderowania wolałbym już się wstrzymać i zainwestować w nowe pozsespoły.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Jakiego masz shadera na karcie?

Gregas

Gregas

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
3.00

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Cholera. Ja mam kartę 256 MB, ale shader 2.0 i pewnie dlatego nie działa...

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Assassin's Creed
#110 2008-05-25, 21:24(Ostatnia zmiana: 2008-05-25, 21:26)
To że bez cieni cały ten assasin wygląda ochydnie. Zamiast poddawać się wątpliwej przyjemności wynikającej z takiego renderowania wolałbym już się wstrzymać i zainwestować w nowe pozsespoły.

Ja z moim shaderem 1.0 na pierwszej karcie w Gothicu 3 nie widziałem takich efektów jak ogień, czary, deszcz czy śnieg.  Thoro, jeżeli gra nie odpowiada Ci  głównie ze względu na brak cienia musisz być na prawdę wybrednym graczem :lol: . Przyjemność ,która wynika z gry poprzez grafikę jest na prawdę znikoma w porównaniu do fabuły czy innych równie istotnych elementów. Asassins Creed jest tego doskonałym przykładem :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
DzikiBen, przede wszystkim w przypadku mojego sprzętu mogę zapomnieć o odpaleniu każdej gry która wyszła na przełomie ostatnich 5 lat. Dla mnie granie w grę na mimialnych, ratowanie się jakimiś tweakami to nic innego jak profanacja i odbieranie sobie przyjemności z gry. Nie jestem wybrednym graczem ale sądząc po sreenach pokazanych tu i ówdzie, Assasyn na prawdę nie wygląda w takim zestawieniu ładnie. Wolałbym przeboleć czasowy fakt nie możliwości poznania fabuły, niżeli poznawania owej w "next genowej" oprawie graficznej która przy takim konfigu wygląda gożej niż g1.

Sappy
  • Gość
Assassin's Creed to jak dla mnie kiepska produkcja. Owszem, bajery graficzne, akrobatyka, walka itd. są na wysokim poziomie. Ale fabuła i grywalność mocno kuleją, w połowie gry nie chciało mi się już robić wszystkich wyzwań i tak dalej, grałem tylko z chęci poznania całej fabuły... i byłem strasznie wku*wiony zakończeniem.

daster
  • Gość

daster
Gość

Assassin's Creed
#113 2008-08-01, 11:02(Ostatnia zmiana: 2008-08-01, 11:02)
Dla mnie jak u kolegi wyżej Assassin's Creed to gra nie warta kupna, przyznam że przeszedłem ją całą, lecz nie wciągnęła mnie ponieważ: Zazwyczaj w każdym mieście są te same misje które nie dostarczają nam wystarczającej satysfakcji z gry oraz jedyne co udało się producentowi to: grafika i dosyć dobry system walki :lol2:

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Osobiście uważam, że system walki lepszy jest w Prince of Persia, a przede wszstkim w PoP jest fabuła i osobiście uważam ją za cholernie dobrą.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Mam problem z blokiem 6. W bitwie pod Arsuf bezproblemowo wybijam przeciwników rozstawionych pomiędzy palisadami jednak mam problem z krzyżowcami przy królu. Jeśli nawet udaje mi się ich zabić to praktycznie z zerowym paskiem synchronizacji na koncie, tak więc nie ma szans aby pokonać głównego przeciwnika. Męczyłem się z tym ponad 2 godziny i nadal nie mogę -,-.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Używaj kontry :lol2:  To zawsze działa. Bosa najłatwiej pokonasz chwytając go i rzucając, po czym dobić HB i po sprawie :D

Przy okazji:
www.asssassinscreed.gry-online.pl/news.php

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Jakoś sobie poradziłem. Walka z samym bosem była banalna (pchnięcie i sztylet). Teraz mam problem z końcową rundą z walką w ogrodzie ze wszystkimi głównymi przeciwnikami których zabiliśmy. Zapewne uda mi się ale zanim ponownie zszarpie nerwy chciałbym prosić o jakieś rady.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Thoro, aż w takim stopniu udoskonaliłeś swój sprzęt ,ze pozwala Ci na gre w Assassins Creeda :D  ?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Pozwala i to na max 50/60 fps przy dobrych wiatrach. Jestem czarodziejem.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry