Assassin's Creed 47326 176

O temacie

Autor Retsked

Zaczęty 2.02.2008 roku

Wyświetleń 47326

Odpowiedzi 176

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Assassin's Creed
#160 2009-09-11, 16:02(Ostatnia zmiana: 2009-09-11, 19:28)
w takim razie licze że w następnej częsci bohater będzie się nazywał abuhabarabarabar grzybogłowy z plemienia haraburamusów, gdyż taka nazwa to codzienność dla mieszkańców płaskowyżu zapizdowo z prowincji uhałan ze środkowej malezji.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Assassin's Creed
#162 2009-10-15, 23:47(Ostatnia zmiana: 2009-10-15, 23:52)
AC III rozgrywać się będzie podczas II wojny światowej i będziemy... no właśnie: http://www.assassinscreed.pl/news.php?readmore=135
http://www.cdaction.pl/news-9298/-assassin...-swiatowej.html

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
osobiście przeszedłem grę i z bugami się nie spotkałem. Grafika w moim mniemaniu stoi na wysokim poziomie, ale fabuła... Nie ma tam NIC innowacyjnego, ba, cały czas wykonujemy praktycznie te same misje i te same sposoby dowiadywania sie o swoim celu...

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
Ciekawe, ciekawe, szkoda tylko, że wersja na PC ma wyjść dopiero w 1 kwartale 2010 ;p

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Assassin's Creed
#167 2009-11-18, 17:33(Ostatnia zmiana: 2009-11-18, 17:42)
Recenzent tej gry uważał, że Risen jest dużo lepszy niż Gothic. Myślę, że w obliczu tych słów, koleś nie jest wiarygodnym źródłem informacji ;p

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Assassin's Creed
#168 2009-11-18, 17:48(Ostatnia zmiana: 2009-11-18, 17:48)
Recenzent tej gry uważał, że Risen jest dużo lepszy niż Gothic. Myślę, że w obliczu tych słów, koleś nie jest wiarygodnym źródłem informacji ;p

... zaś w samej recenzji objawia, iż ac1 był dla niego nudny a po chwili że przeszedł go aż 2 razy. czyli co? koleś ma jakieś masochistyczne zapędy czy fetysz na przechodzenie chujowych gier z potencjałem bo nie rozumiem?

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
ten redaktor obraca się w branży gier komputerowych parę dobrych lat, może wynikało to z konieczności.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
My też na tym forum obracamy się w branży gier komputerowych od paru dobrych lat...

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Assassin's Creed
#171 2009-11-18, 18:18(Ostatnia zmiana: 2009-11-18, 18:22)
Mam na myśli sekcje stricte publicystyczną typu pisanie recenzji, zapowiedzi na znanych portalach internetowych czy też prowadzenie programu TV o grach po 21. Jaśniej?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Mam na myśli sekcje stricte publicystyczną typu pisanie recenzji, zapowiedzi na znanych portalach internetowych czy też prowadzenie programu TV o grach po 21. Jaśniej?

ok, ale co z tego skoro nie ma ani jednego posta na themodders?

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
Jak zwykle, PC'ty to ominie, a szkoda. A jeśli będzie to pewnie 2 w jednym za 100 zł.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Krążą ploty o rzekomym wydaniu AC2 od razu ze wszystkimi DLC na PC. Chociaż szczerze wątpię żeby zrobili je przed dniem premiery, to raczej kwestia paru miesięcy na jeden.

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
Hmm... A może premiera PC została przesunięta specjalnie by wydać ją razem z tymi DLC ? Czas pokarze.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry