Dubbing 38478 106

O temacie

Autor Pjontka

Zaczęty 31.12.2008 roku

Wyświetleń 38478

Odpowiedzi 106

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
włączyć/wyłączyć będzie można praktycznie wszystko za pomocą bardzo rozbudowanych opcji.

Casillas

Casillas

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Też uważam że lektor to bardzo trafny kompromis pomiędzy tymi co chcą napisy, a tymi co chcą dubbing :lol2:  
I rzeczywiście jeśli (długotrwały) dubbing miałby przynieść marne efekty-lektor to świetny pomysł, macie łeb na karku :lol2:  I jescze jedno pytanko: jakiego syntezatora zamierzacie użyć ?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
jakiego syntezatora zamierzacie użyć ?

zobaczycie wkrótce pewnie jakieś próbki. to zależy od orka.

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy

muttley

Dubbing
#103 2009-07-10, 17:43(Ostatnia zmiana: 2009-07-10, 17:48)
A może syntetyzator + modyfikowanie próbek w AV Voice Changer :/ ?
Co do śmiechu to poszukać "śmiechowy śmiech" na yt :D
http://www.youtube.com/watch?v=0awN62eXNlk
http://www.youtube.com/watch?v=MYA8UiqwCBs

WhiskyBob

WhiskyBob

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Eh pisałem już o tym wcześniej i prawdopodobnie za późno wpadłem na to forum żeby ta propozycja przeszła.

Z tego co widze jest tutaj mase wiary która oczekuje na ten mod od dawna. Zrzucić się po 10zł i iść do studia. 50zł za godzine z realizatorem który z 14sto latka napromieniowanego Tibią zrobi groźnie brzmiącego orka czy innego brudasa. 4-5 godzin i najważniejsze kwestie głównych postaci macie zrobione. Reszte w syntezator.

Casillas

Casillas

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Jeśli takie coś by przeszło i inni użytkownicy wyrażą chęć to ja też jestem gotów dołożyć się nawet 2 dyszki :lol2:  

Przydała by się wypowiedź kogoś z TM na ten temat bo tak można sobie spekulować w nieskończoność

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
odpowiedz juz zostala udzielona w innym temacie. kwestia dubbingu jest zamknieta.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry