Postulaty 1780988 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1780988

Odpowiedzi 5186

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Chciałem usunąć kilka postów z tematu, ale jak się okazało, pomyliłem przyciski. Zamiast przycisku "usuń posty" nacisnąłem "usuń wątek". Autora tematu przepraszam i proszę o ponowne założenie tematu.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To dość duża wtopa :D Trzeba pomyśleć nad tym śmietnikiem poważniej niż 'na pewno jest taka wtyczka' :D

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Proszę o usuniecie z funkcji modera z  tajnego działu Global, panzpisa

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Ja tylko dodam, ze ubolewamy nad tym że nie poprosiliśmy o to wcześniej.
Sądziliśmy że to nie będzie konieczne bo jakaś uczciwość i odpowiedzialność jeszcze istnieje.
Tymczasem panzpis nie dość , że już po fakcie wyjścia z teamu DS załozył tam złośliwe spamerskie tematy ale co gorsza usunął nam ważny temat roboczy, którego teraz tak łatwo się nie da odbudować.
To paskudne nadużywanie powierzonych przez Administrację narzędzi IMO.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To w sumie kwalifikuje się już na soczystego warna :D 
Poważnie zakłócał prace? Wyślijcie mi coś na PW (np. spamerski wątek), to już zrobię co trzeba :D

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Sądziliśmy że to nie będzie konieczne bo jakaś uczciwość i odpowiedzialność jeszcze istnieje.
I mówi to ten który wysyła na całym tM idiotyczne prowoki, które już nikogo nie śmieszą.
Tymczasem panzpis nie dość , że już po fakcie wyjścia z teamu DS załozył
Wyjścia? Po zapytaniu czy jest co jeszcze do zrobienia, otrzymałem odpowiedź "Wypierdalaj"
załozył tam złośliwe spamerskie tematy
Co jest złośliwego w sprawach organizacyjnych, i Trzech Wesołych Misiach? (dla niezorientowanych - temat od spamu założony przez Memoriusa służący do np nazywania Azteka kretynem, lub teksty typu  ''panzpis to jest jednak kretyn, ale Ventrue jeszcze większy"
Podobny przykład nadużywania narzędzi to skasowanie mojego tematu w dziale Global i założenie go na nowo.
Opis instalacji został opracowany przeze mnie ale według Memoriusa skoro nie jestem już członkiem DS to w dziale nie powinny się znajdować rzeczy opatrzone moim nickiem.

Zgadzam się z tezą, że nie powinienem być moderatorem tego działu, bo nie należę już do teamu, ale na obrzucanie mnie błotem się nie godzę.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ok, robi się ciekawiej.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ja wnoszę o możliwość dawania więcej niż jednego propsa naraz danej osobie bo pnazpis się należy :P to i tak pewnie nie przejdzie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
To dość duża wtopa :D Trzeba pomyśleć nad tym śmietnikiem poważniej niż 'na pewno jest taka wtyczka' :D
W SMF opcja przenoszenia usuniętych postów i tematów do kosza jest wbudowana :)

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lepiej, żeby tak nie było, bo będzie nam głupio :D

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Memorius, zauważyłem, iż nie dość, że prowokujesz (do tego beznadziejnie), to jeszcze uważasz się za najlepszego z racji, że jesteś najstarszy. Mówię tu m.in. o Twoich prowokacyjnych postach w pierwszym dziale o Quest Packu. Jeżeli ktoś tu ma dostać warna to ty.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ja tam jestem za ogólnym rozwiązaniem tematu i daniem każdemu na forum warna a co tam niech się gówniarze martwią...

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Proszę o usuniecie z funkcji modera z  tajnego działu Global, panzpisa
Zrobione.

Spoiler
Mam nadzieję, że nie usunąłem go (panzpisa) całkowicie :lol2:

theblues

theblues

Użytkownicy
posty134
Propsy46
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
W takim razie proszę o warn dla Memoriusa za pisanie bezsensownych komentarzy, prowokacje, kłamstwa i oszczerstwa kierowne przeciw panzpis pisane w poprzednim wątku naszego Quest Pack.

– Nazywam się...
– Nie interesuje mnie twoje imię.

Intel Core i7-4770K @ 4.5 GHz + bequiet! Dark Rock 3
MSI Z87-G43
GoodRam 8GB 1333MHz CL9
MSI Radeon R9 290 Gaming 4GB DDR5 512bit

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
I mówi to ten który wysyła na całym tM idiotyczne prowoki, które już nikogo nie śmieszą.
Wyjścia? Po zapytaniu czy jest co jeszcze do zrobienia, otrzymałem odpowiedź "Wypierdalaj"
załozył tam złośliwe spamerskie tematy
Co jest złośliwego w sprawach organizacyjnych, i Trzech Wesołych Misiach? (dla niezorientowanych - temat od spamu założony przez Memoriusa służący do np nazywania Azteka kretynem, lub teksty typu  ''panzpis to jest jednak kretyn, ale Ventrue jeszcze większy"
Podobny przykład nadużywania narzędzi to skasowanie mojego tematu w dziale Global i założenie go na nowo.
Opis instalacji został opracowany przeze mnie ale według Memoriusa skoro nie jestem już członkiem DS to w dziale nie powinny się znajdować rzeczy opatrzone moim nickiem.

Zgadzam się z tezą, że nie powinienem być moderatorem tego działu, bo nie należę już do teamu, ale na obrzucanie mnie błotem się nie godzę.

czy można wierzyć człowiekowi , który pięć minut po tym jak napisałem posta o tym, że usuwa i zakłada tematy w dziale niejawnym bez zgody grupy wkleja skasowany przez siebie temat na innym( naszym) forum bez słowa wyjaśnienia?

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Noo, znam mnóstwo nie takich figur jak Memorius, których prowokacje i knucie na tym forum jednych wprawia w zachwyt a innych w...a!

Kilkakrotnie była grzeczna mowa o podziękowaniu za współpracę... dopiero tak dotarło!

Post połączony: 2014-04-05, 18:45
Ja wnoszę o możliwość dawania więcej niż jednego propsa naraz danej osobie bo pnazpis się należy :P to i tak pewnie nie przejdzie :P
Można by od razu dodać mu ze 3000 propsów!

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już tak całkiem na boku...
których prowokacje i knucie na tym forum jednych wprawia w zachwyt
O kim mówisz? :lol2:
Prowokacje Zgorzkniałość Memoriusa z tego co tu widziałem wcale nikogo nie zachwyca, nikogo nie wkurwia - jest po prostu na swój sposób irytująca.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No jeśli cytujesz, to bez wyrywania z kontestu... Ja nie mówię o Memoriusie!

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Lepiej, żeby tak nie było, bo będzie nam głupio :D

Forum »
Centrum administracji »
Działy forum »
Konfiguracja »
Dział dla usuniętych wątków »
profit

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

0 użytkowników
Do góry