Wasze początki... 45242 155

O temacie

Autor V3Q

Zaczęty 3.11.2008 roku

Wyświetleń 45242

Odpowiedzi 155

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Cytat: Veqsir link=topic=4269.msg36363#msg36363 date=Nov 3 2008, 18:20\'
jak zaczynaliście drogę z moddowaniem i themodders? :D
theModders...

Mam wyrzuty sumienia; wszyscy moddują, a ja jak idiota piszę scenariusze... ale mam szczerą nadzieję, że chociaż opowiadania przypadły Wam do gustu.

Forum zauważyłem po raz pierwszy w czerwcu 2007, ale tylko (korzystając z kopii Google) ściągnąłem MT i zapomniałem o nim na następne 2 miesiące. Gdzieś koło września kumpel z nowej klasy oznajmił mi, że też grał w Gothika. Mieliśmy się obaj zarejestrować na tM, dla łatwiejszej pobieralności modów.
I wtedy okazało się, że kumpel wszystkie mody pościągał z GS-u, a po tamtejszej propagandzie nie chce mieć z tM nic wspólnego  :D  

Zarejestrowałem się dopiero po dłuższej przerwie spowodowanej awarią karty sieciowej, mianowicie... niech spojrzę... 4 grudnia 2007. Jako Bromor (nick wybrany po kilkuminutowym namyśle) Przetrwałem do kolejnej mutacji forum z oszałamiającą liczbą postów 11 :D

18 stycznia zarejestrowałem się na nowym forum i załapałem się nawet do pierwszej 50-ki userów (ID 48, WoW! ;p ).

Od 3 lutego współtworzyłem Izbę i pisałem rożne głupawe odpowiedzi na tematy wszelakie. W końcu 23 czerwca napisałem pierwszą część Upadku Khorinis. Na trzeciej poprzestałem, bowiem trzy dni po jej napisaniu Maybe dał mi redaktora na zapomnianej już od dawna stronie http://moddingnet.net46.net/. Tydzień później mati i Dekster zwerbowali mnie do White Wolves (ktoś to jeszcze pamięta?). Potem questy do Przetrwania 2 (i to takie, że trzeba było zmieniać world i scenariusz). I tak to się toczyło.

Pamiętam, jak Shergar po raz pierwszy chyba i ostatni zwrócił się do mnie po nicku (no prawie :P  )...
Cytat: shergar#msg36363 date=Jul 23 2008, 14:01\'
No i tutaj Mr B wpada i zaczyna jechać, że spam, że 2 posty pod postami, ble, ble. Pewnie rację ma, ale nie mozna obiektywnie napisać, żeby zedytował posta, albo, żeby nie pisał post pod postem bo to spam.
A Kazz i jego Societas Lacertarum to już inna bajka. Fakt faktem, to on zachęcił mnie do napisania X-Modders. A do kontynuacji - wszyscy userzy! Dziękuję Wam! Kocham was!!!!!!!!!!!!!!!! (Tak, Maybe też dziękuję  :lol2:  )

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja kiedyś myślałem, że Bromor to multikonto kazzmira :lol2: .

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Ja myślałem ,ze Kyra :lol2: !

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Serio? Niektórzy myślą, że ja to multi niejakiego Gajdatora, albo odwrotnie :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Wasze początki...
#44 2008-11-09, 17:42(Ostatnia zmiana: 2008-11-09, 17:43)
To też :lol2:  Wszyscy myśleli ,ze Kyro am unikatową osobowość :D

Xardas17

Xardas17

Użytkownicy
-
posty87
Propsy5
  • Użytkownicy
  • -
Ja mialem najleprze przywitanie na tym Forum xD

po rejestracji i pisaniu sporej ilosci posttów nazwali mnie bloodflym i każdy dawaj na mnie xDD :lol2:  

i Pierwszym tekstem było dac mu bana xDD

potem chcialo sie d poziomek dojsc ale szybko sie zagasilo moje zainteresowanie po odszymaniu odpowiedzi xD wtedy robilem 1 mod który przerodził sie w GWW i tak jest to do dziś

ale pamietam jak pisaliśmy (ja i radzius) ze bedziemy mec tarcze i moze duale xD wtedy juz nam spokoju nie dali i pamietam Zdunka kiedy powiedzial ze nigdy nie przebije jego wspanialego Modu MT xDD heh kto by pomyslał ze nie bedzie mieć racji xDD

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Cytat: Xardas17 link=topic=4269.msg36845#msg36845 date=Nov 9 2008, 19:13\'
pamietam Zdunka kiedy powiedzial ze nigdy nie przebije jego wspanialego Modu MT xDD heh kto by pomyslał ze nie bedzie mieć racji xDD
No fakt, CZ przebije MT i będzie the best  :P

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
No nie wiem lester, konkurencja jest spora  :P

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Xardas17

Xardas17

Użytkownicy
-
posty87
Propsy5
  • Użytkownicy
  • -
nie sądze by o CZ  ktoś za  6 miechów wspominał jak szybko MT ucichlo

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Wystarczy popatrzeć na temat na gs o MT, żeby zobaczyć że MOD jest nadal cholernie popularny. A o cz, to powstanie z 10 jak nie więcej stron fanowskich.

Życzę miłej gry

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
A skąd wiesz? Zawsze mogą coś zwalić, coś im może nie wyjść.

Xardas17

Xardas17

Użytkownicy
-
posty87
Propsy5
  • Użytkownicy
  • -
Niezachwalaj bo moze byc 10 11 9 1 nie masz takiej wiedzy niewiesz tez ile bedzie o GWW o ZW i reszcie skad ty mozesz wiedzieć co przyniejsie kolejny dzień :P

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
znam mentalność graczy :P   Ale nie mówie że inne mody nie odniosą sukcesu, np: Złote Wrota czy gniew beliara też bardzo ciekawie się zapowiadają :P

Życzę miłej gry

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Sugerujesz, że nawet, jeśli CZ okaże się totalną klapą z fabułą kopiowaną z Tibii, teksturami z Mario, i grywalnością Microsoft Worda, to i tak mentalność graczy sprawi, że wszyscy będą trąbić na lewo i prawo o zajebistości tego moda? :P

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Xardas17 link=topic=4269.msg36851#msg36851 date=Nov 9 2008, 19:42\'
nie sądze by o CZ  ktoś za  6 miechów wspominał jak szybko MT ucichlo

:P   :P   :lol2:   :lol2:   :lol2:   :lol2:  błagam, oszczędź mnie

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano

Damianx

Wasze początki...
#55 2008-11-09, 19:17(Ostatnia zmiana: 2008-11-09, 19:58)
Tak  :P  
Zapewniam  jednak że się nie okaże :P  

Chociaż takim 10 letnim pokemoniastym fanom gothica może nie przypaść do gustu , no bo " dlaczemu trzeba... [cenzura, nie pisz o takich rzeczach - Thoro]

Życzę miłej gry

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
mea - tak nie będzie :P .

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Nawet gdyby było tak jak napisał Mea i tak znaleźli by się Ci piszący "odpier**** się od tego moda on jest wydupisty!" W każdym wypadku tak na pewno nie będzie :P

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Wasze początki...
#58 2008-11-09, 19:51(Ostatnia zmiana: 2008-11-09, 19:51)
Nie chcę być niemiły ale w historii tego forum upadły większe projekty niż CZ. :P

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: mEatrikZ link=topic=4269.msg36862#msg36862 date=Nov 9 2008, 20:13\'
Sugerujesz, że nawet, jeśli CZ okaże się totalną klapą z fabułą kopiowaną z Tibii, teksturami z Mario, i grywalnością Microsoft Worda, to i tak mentalność graczy sprawi, że wszyscy będą trąbić na lewo i prawo o zajebistości tego moda? :P

I do czego mają prowadzić te założenia skoro żadne z nich nie jest i nie może być spełnione? Jak coś może być gorsze skoro już dawno zostało poprawione bądź zrobione od nowa i jest lepsze od swojego poprzednika znanego z podstawowej wersji gry Gothic?

nie sądze by o CZ ktoś za 6 miechów wspominał jak szybko MT ucichlo

Za to raniące krzaki, namioty z szat magów ognia i 3 metrowe miecze-duale zapadną na długo w pamięć wszystkich graczy  :P .

Nie chcę być niemiły ale w historii tego forum upadły większe projekty niż CZ. sly.gif

A czym były te projekty poza teorią i bujną fantazją? Na prawdę jeśli porównujesz CZ który jest ciągle tworzony, skryptowany a ogół prac jest na bardzo zaawansowanym poziomie do górnolotnych amicji i słomianego zapału ludzi z dupy to ładnie z Tobą. Zapewniam że nie zwiniemy papieru toaletowego i nie spierdolimy jak Lares pod pretekstem "większych ambicji".

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry