Dużo by pisać, więc może się streszczę:
To tak, przybyłem tutaj w Sierpniu 2006, szmat czasu. Interesował mnie modding Gothica . Noobiłem tutaj

Założyłem dosyć głupi temat( nie wyjawię nazwy, bo to masakra) z masą błędów ortograficznych. Gdy jakoś głupi temat śmieszył innych, to postanowiłem dołączyć do \" Vajhalli \" czy jak to tam się zwie, bo była okazja. Jako, że jestem leń, nie wstąpiłem do nich

Zrobiłem sobie przerwe na miesiąc, gdy wróciłem, miałem tam jakieś doświadczenie w spacerze. Dołączyłem do Aqua Studio( Niezbyt długo byłem) potem do TDM ( Szmat czasu), odszedłem skłócony z Xardasem17, byłem potem w grupie \" Best Modders \" ( chyba najgłupsza grupa w jakiej byłem). Gdy mnie irytowały osobie w tym teamie postanowiłem dołączyć do The Modders, bo Orc szukał jakieś spacerowca. A, że doświadczenie miałem jako tako już bardzo spore, to się zgłosiłem. I udało się, nadal siedzę przy CZ

. Potem dołączyłem jako pomocnik do Poziomek, Złotych Wrót( Odszedłem, choć szkoda ), trochę w SoulFire( też odszedłem i w po części nie żałuje decyzji) i paru innych( Przepraszam, że was nie wymieniłem, bo i tak byłaby wielka litania tego

). Do dziś włóczę się po tym forum i pomagam innym teamom