Sprawy związane z Forum 888120 2604

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 888120

Odpowiedzi 2604

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Kereth i ja to ta sama osoba. Kereth to moje rozdwojenie jaźni. Tak jak Kazz i Melkor. Chyba nie trudno było zauważyć, gdy jestem ja jako Adanos, to nie ma Keretha? Tak więc, tak wygląda ta smutna prawda. :(

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
No i prysł cały czar mojego multikonta. Dodam, że Bot Adanosa to także moje multi i mojego własciwego konta, Adanosa.

Digger

Digger

Użytkownicy
posty32
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
tak naprawde wszyscy jesteście multikontami Psimgotha.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Chyba trzeba coś pomyśleć nad panem na K, jak myślicie?   @Aztek  @Adanos  @Simen

Ostatnio przeglądałem shoutboxa i chcąc, nie chcąc, muszę przyznać rację, że faktycznie przesadzacie z nagonką na niego.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Maciej:Ale z ciebie irytujący typ

Maciej:Weź się zajmij sobą lepiej
[13:30]Kazzmir:dałeś coś komuś ostatnio?
[13:15]Maciej:Albo po prostu komus dac niz palic ...

Co ty pierdolisz? Taka rada, nie pisz jak pijesz, bo tylko robisz z siebie błazna

Ja pierdole, to już jest poważna sprawa, nie zostawię tej sprawy. Daję ci kurwa moje słowo

wasze przypierdalanie jest żałosne wręcz, skoro i tak wiecie o co mi chodziło, i wy się dziwicie że was cisnę :facepalm:

znafco i ignorancie, skończ się ośmieszać :facepalm:

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Czy w takiej sytuacji Maciej nie byłoby sprawiedliwe ukarać Was obu? Myślę jednak, że po prostu zapomnimy o tej sprawie, co Ty na to? :)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ostatnio przeglądałem shoutboxa i chcąc, nie chcąc, muszę przyznać rację, że faktycznie przesadzacie z nagonką na niego.
@ UP   Masz dowody 

No tak, twój kumpelek simen :facepalm:

@ down No i jak widać hejterki nic się nie zmieniły

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
to było w maju.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
@ UP   Masz dowody 

po raz pierwszy jestem na serio za tym żeby cię stąd usunąć siłą. jeżeli do niedawna uważałem że ban na sb jest wystarczający, dzisiaj z przekonaniem bym cię skasował z forum i zbanował ip raz na zawsze. może do kogoś do dotrze, święty mikołaj niedługo a jeszcze wcześniej moje urodziny.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Maciuś, a ja mam takie pytanko. Co cię tu trzyma jeszcze, skoro nikt nie chce z tobą dyskutować na żadne tematy?

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Czy w takiej sytuacji Maciej nie byłoby sprawiedliwe ukarać Was obu? Myślę jednak, że po prostu zapomnimy o tej sprawie, co Ty na to? :)

Niby dlaczego obu? Jak będziesz tak karał ciągle obu, żeby Maciej nie był smutny, to nie przyniesie to pożądanego efektu. MD zawsze będzie pokrzywdzony, niezależnie od ilości osób, które pociągnie za sobą :P

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Znowu na mnie Maciej skarżysz? Czy to nie jest faktem, to co napisałem? Wpieprzasz się w tematy tam, gdzie Cię z reguły nie chcą. Skupiasz całą uwagę swoimi irytującymi tekstami, które już Kazz wskazał, no to jak mamy się nie skupiać na Tobie?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
@Maciej, ale Ty mi po prostu wyjaśnij za co ja mam tutaj karać? I jak karać? W żaden sposób Cię nie obrażono, stwierdzono fakt, o którym wszyscy wiedzą, a Ty ciągle trujesz tyłek o to jakie "życie" na TM jest wobec Ciebie niesprawiedliwe.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Sprawy związane z Forum
#2314 2017-07-31, 17:19(Ostatnia zmiana: 2017-07-31, 17:48)
Na razie tylko dostarczam dowodów, że to nie ja prowokuje kłótnie ;]    Zresztą Simen, to nie było do ciebie bo i tak masz w dupie
@, a Ty ciągle trujesz tyłek o to jakie "życie" na TM jest wobec Ciebie niesprawiedliwe.
Cokolwiek napiszę, od razu ktoś się przypierdala o byle co, choćby w temacie wiedźmina, tutaj tak samo. Wnioski sam sobie wyciągnij

Post połączony: 2017-07-31, 17:25
Maciej:Ale z ciebie irytujący typ

Maciej:Weź się zajmij sobą lepiej
[13:30]Kazzmir:dałeś coś komuś ostatnio?
[13:15]Maciej:Albo po prostu komus dac niz palic ...

Co ty pierdolisz? Taka rada, nie pisz jak pijesz, bo tylko robisz z siebie błazna

Ja pierdole, to już jest poważna sprawa, nie zostawię tej sprawy. Daję ci kurwa moje słowo

wasze przypierdalanie jest żałosne wręcz, skoro i tak wiecie o co mi chodziło, i wy się dziwicie że was cisnę :facepalm:

znafco i ignorancie, skończ się ośmieszać :facepalm:
@Kazzmir    Wyciągasz z kontekstu moje słowa i myślisz że każdy uwierzy jaki ja jestem zły?

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
@Kazzmir    Wyciągasz z kontekstu moje słowa i myślisz że każdy uwierzy jaki ja jestem zły?
nie. to tylko próbka słownictwa z jednej strony twoich postów, twierdzisz że jesteś poszkodowany, ja tego nie widzę.
http://themodders.org/index.php?action=profile;area=showposts;u=14032

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
W nic nikt nie musi wierzyć, każdy to wie.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Na razie tylko dostarczam dowodów, że to nie ja prowokuje kłótnie ;]    Zresztą Simen, to nie było do ciebie bo i tak masz w dupie

Oszukujesz się, jeśli myślisz, że ktokolwiek się tym przejmie. Ja nie mam nic więcej do dodania w tej sprawie. Wszyscy wiedzą, że zachowujesz się jak oszołom w jakiejkolwiek dyskusji, atakując każdego (przykładowe: zagraj w to i to a zobaczysz jak coś jest chujowe) i nie przyznając się do błędu, gdy takowy zostanie Ci wytknięty. Z takim samym rezultatem zostałeś wywalony z telegrama, więc wyciągnij wnioski.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Kurwa, M* jak zawsze musi próbować się wybielić i postawić w roli ofiary. Jeszcze tylko się przypierdol, że huru duru dlaczego mi odpowiadacie, to nie było do was!!!!1111!, w sytuacji, w której znowu zasrywasz swoimi gorzkimi żalami jakiś temat, zamiast pisać PW. Zacznij się wreszcie zachowywać, jakby forum nie było całym twoim życiem i przestań wyzywać każdego, kto śmie śmieć zaoponować to, co piszesz. Dopóki tak będzie, będziesz obrażany, a admini będą mieli wyjebane na to. Dojrzyj wreszcie, bo się tego już kurwa czytać nie da.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
@Zucklov ja Ci proponuję stać się trochę mniej ordynarnym. Niemal co każde twoje zdanie znajduję się jakaś kurwa, chuj, pedał, idiota itp.

0 użytkowników
Do góry