Sprawy związane z Forum 889410 2604

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 889410

Odpowiedzi 2604

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Akurat Ty Mac Dun jesteś ostatnią osobą, która ma tutaj prawo wycierać sobie gębę elitaryzmem :lol2:

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

Sprawy zwi
#2341 2017-08-01, 22:57(Ostatnia zmiana: 2017-08-01, 23:31)
Psimgoth taka rada, przestań się wpierdalać się między wódkę a zakąskę, jesteś tu tylko 2 lata i jeszcze córka rybaka dajesz rady modom, kim ty niby jestes?, gdy dostawałeś wielokrotnie bana, taki jeden kolega który lizał starszym userom juz ma Bana

Tl;dr  Zajmij się córka rybaka sobą

@Maciej
to teraz muszę mieć X (gdzie X>2) lat stażu na forum by móc się wypowiedzieć?
Jakąś znaną osobą (nickiem) na forum?

Znany jest, ale nie pozytywnie xD Poza tym w kwestii stażu to on jest tu dzieckiem :v

Rybcia, możesz się zesrać co najwyżej.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Co do stażu itd- prędzej stąd Were razem z Maciejkiem wypierdolą niż Sztywny.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No i byłaby wielka chujnia bez nich. Brak indywidualności=regres forum. :P

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Psimgoth taka rada, przestań się wpierdalać się między wódkę a zakąskę, jesteś tu tylko 2 lata i jeszcze kurwa dajesz rady modom, kim ty niby jestes?, gdy dostawałeś wielokrotnie bana, taki jeden kolega który lizał starszym userom juz ma Bana

Tl;dr  Zajmij się kurwa sobą

Z tego postu wynika, że najwidoczniej staż na forum dla Ciebie coś znaczy. W takiej sytuacji, gdy Kazz i ja mówimy Ci, żebyś się ogarnął, chyba powinieneś to zrobić, nie sądzisz?

PS: @Maciej łap warna.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Sprawy zwi
#2345 2017-08-02, 06:33(Ostatnia zmiana: 2017-08-02, 07:13)
Nie, z tego postu wynika, ze taki psimgoth w ogóle sie nie powinien wpiepszac  w nie swoje sprawy, siedząc tylko na górnym forum, nawet nie kojarząc mnie i dolewając jeszcze oliwy do ognia, który jeszcze byl  karany żeby przypodobać sie , co tacy nowi użytkownicy juz od dawna to robią, i jest to żenujące   A wy jak zwykle szukacie drugiego dna mojego posta

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Simon Said
Moderator

Sprawy związane z Forum
#2346 2017-08-02, 19:41(Ostatnia zmiana: 2017-08-02, 19:50)
Pomijając dzienną dawkę wydzielającej się żółci, chciałbym odejść trochę od głównego nurtu forum i z przyjemnością powiedzieć, że dział "Mroczne Tajemnice" został względnie posprzątany i ogarnięty :) Dziesiątki samodzielnych tematów zostały połączone przede wszystkim w pytanie o rozgrywkę i zadania, pytania techniczne i błędy. Ponadto powstał temat "Ciekawostki". Większość tematów jest przypięta, jedynymi które nie są to Dubbing i Recenzja, a trzy tematy o tłumaczeniach na inne języki zostały definitywnie zamknięte :D

Jednocześnie informuję, że w związku z uporządkowaniem działu, zabronione jest otwieranie kolejnych niepotrzebnych tematów, których treść możecie umieścić w ramach obecnie istniejących wątków. Działania tego typu będą prowadzić rzecz jasna do kasowania tematu bez uprzedzenia o tym, a w przypadku użytkowników wyjątkowo nachalnych zastosuje się formę ostrzeżenia. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia :)

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
@Simen i o to chodzi. Krótko, zwięźle i na temat.

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
@Simen chciałbym również dodać że zostałem obrażony przez splasha. Nazwał mnie pojebem, w dodatku powiedział że to prawda. Bez względu na to czy prawda czy nie, nikt chyba nie powinien rzucać takich słów na ludzi obrażając. Tym bardziej że staram się pomagać Innym w dziale edycja rozszerzona.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nazwał mnie pojebem, w dodatku powiedział że to prawda.

Bo to jest prawda, gość zapytał się o pancerz w ER a Ty mu wpierdalasz 1000 zdań o tym, dlaczego warto bugować gildie, no nie jesteś pojebany? xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Wydaje mi się, że Simen doskonale o tym wie, bo głównie on zajmuje się dbaniem o porządek na górnym. A co do ciebie, swojego zdania nie zmienię. Zrobiłbym nawet ankietę, ale boję się, że znów zrobisz zalew mutli.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
@Simen chciałbym również dodać że zostałem obrażony przez splasha. Nazwał mnie pojebem, w dodatku powiedział że to prawda. Bez względu na to czy prawda czy nie, nikt chyba nie powinien rzucać takich słów na ludzi obrażając. Tym bardziej że staram się pomagać Innym w dziale edycja rozszerzona.

Dostałeś szanse, żeby pomagać a nie pierdolić o bugowaniu gildii. Widać wczoraj się poprawiłeś i oby tak dalej, bo zdanie póki co mam podobne do Splasha.

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
w czym się poprawiłem? Jakbyś nie wiedział to paru osobom już pomogłem :) Poza tym nawet jeśli PIERDOLE o gildii to mam chyba prawo, co ? Mam prawo wypowiadać się na temat wszystkiego na forum. Splash przesadził ewidentnie wczoraj.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Przyznaję całkowitą rację. Postuluję o bana dla Splasha za nazwanie, Psimgotha pojebem. Takie coś na tym forum jest niedopuszczalne i powinno być surowo karane!!!

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Nie, nie przesadził. Bo jeżeli grzecznie ktoś się pyta o to "jak kupić cięzką zbroje" to odpowiadasz jak kupić cięzką zbroje (co potem poprawiłeś), a nie przechodzisz w temat bugowania gildii. Skończ już z tymi prawami i obowiązkami, bo to się robi nudne. Jesteśmy na nietypowym forum.

Ale jeśli tak się upierasz, to też żądam bana dla Splasha. Przeholował.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Ja też jestem za banem dla Splasha.
#FreePsimgoth

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Kiedyś to forum było prostsze, jak ktoś wkurwiał adminów, znajomych adminów, czy znajomych znajomych adminów, to robiło się konto delated i z bani. Policzcie sobie ile tracicie czasu na te jałowe i donikąd nie prowadzące dyskusje, a później zastanówcie się ile w tym czasie moglibyście zrobić pożytecznych rzeczy, np. wypić piwo, zrobić moda do jedynej słusznej gry, wypić piwo, przelecieć sąsiadkę, wypić piwo, wykąpać psa, wypić piwo, popedałować (bez skojarzeń geje), wypić piwo, schlać się i wypić piwo.
What do you think?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Well, I vote for Mac Dun ban.
Co do posta Psimgotha, chcąc nie chcąc trzeba mu przyznać rację, także z żalem daję +5% Splashowi.
Na przyszłość Psimgoth postaraj się dawać odpowiedzi na pytania użytkowników, a nie wzniecaj dodatkowej dyskusji nt. "Dlaczego bugowanie jest dobre" itp.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

Sprawy związane z Forum
#2358 2017-08-05, 17:47(Ostatnia zmiana: 2017-08-05, 18:10)
Kiedyś to forum było prostsze, jak ktoś wkurwiał adminów, znajomych adminów, czy znajomych znajomych adminów, to robiło się konto delated i z bani. Policzcie sobie ile tracicie czasu na te jałowe i donikąd nie prowadzące dyskusje, a później zastanówcie się ile w tym czasie moglibyście zrobić pożytecznych rzeczy, np. wypić piwo, zrobić moda do jedynej słusznej gry, wypić piwo, przelecieć sąsiadkę, wypić piwo, wykąpać psa, wypić piwo, popedałować (bez skojarzeń geje), wypić piwo, schlać się i wypić piwo.
What do you think?
a potem przekazałem bazę tm zdunkowi i się pojebało xD

"Administracja to miękkie pały."
Euron Greyjoy

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Widzę, że znowu kłótnia, to może i warto dać szczęśliwe info. Dzisiaj posprzątałem dział Czas Zapłaty, uporządkowałem tematy itp. Niechcący scaliłem temat z pytaniami technicznymi z tym o wersje moda, ale to się straci xD I usunąłem później temat z pytaniami technicznymi, ale to admin przywróci xD Generalnie zasada taka sama, co przy Mrocznych Tajemnicach. Nie zakładamy kolejnych tematów, pozdrawiam :D

0 użytkowników
Do góry