Prace Game-Artowe 486529 1152

O temacie

Autor Pietrek

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 486529

Odpowiedzi 1152

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Prace Game-Artowe
#20 2009-02-18, 21:52(Ostatnia zmiana: 2009-02-18, 21:53)
Trochę nieaktualne bo stan z przed awarii forum, która to wystąpiła właśnie wtedy gdy wrzucałem poniższy obrazek:

http://i39.tinypic.com/2mfn0c5.jpg

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Prace Game-Artowe
#21 2009-02-18, 21:55(Ostatnia zmiana: 2009-02-18, 21:55)
Na razie ok, czekam na dalsze efekty.

Do tych "zadrapań" używasz brushe'ów? Jakich? :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Prace Game-Artowe
#22 2009-02-18, 21:59(Ostatnia zmiana: 2009-02-18, 22:00)
Hard Round 1px + UVW Map limb line + Zoom + Tablet
Soft Round + Airbrush + Rectangular Marquee Tool + Opacity

Do tego blending mode, lepiej wychodzi faktura metalu niż zwykły biały kolor choć wielu uważa że nie ma zbyt wielkiej różnicy. Noi można zrobić odpryski farby.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Fajnie wyszło, z czego korzystałeś?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Żeś dowalił Kyro :D  
Chodzi mi o to "antypoślizgowe".

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Zjadłeś lunetę oczywiście ;p

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
bede robil

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Prace Game-Artowe
#31 2009-06-21, 16:15(Ostatnia zmiana: 2009-06-21, 16:22)
http://i41.tinypic.com/72zl08.jpg
http://i42.tinypic.com/9iz6rm.jpg

Wszystko malowane w bodypaint. trochę szkoda bo program ma ograniczone możliwości pod względem tworzenia takich rzeczy. napis amunicja po arabsku i angielsku.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Prace Game-Artowe
#32 2010-01-02, 15:28(Ostatnia zmiana: 2010-01-02, 15:32)
W końcu skończyłem! Całość malowana, info o teksturach na obrazku. Wszelkie oznaczenia, ich wielkość, treść oraz nawet styl fonta w 100% zgodne z oryginałem. Screeny wyłącznie z viewporta.

model z cgd.net + moje poprawki na podstawie prawdziwego holosight, którego miałem w rękach przez pewien czas pracy.

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Wypas, wspominales cos o modowaniu stalkera, to ma jakis zwiazek?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
holo jest nie koszerny, do stalka не подходит. nie ma związku

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Można tekstury zobaczyć?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
AO wypalałeś?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
nie ja takie rzeczy robie ręcznie

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
A jak wytarcia? Nie wygląda mi to na zwykły brush + overlay.

0 użytkowników
Do góry