Kyro rozumiem, że tekstury bardziej próbnie niż finalnie? Efekt zajebisty więc tutorial pisz to może znów obecnością zaszczyci nas grejt martinek, bard, podcaster, pan i władca jak w przypadku wiersza o mieczu.
Odnosnie tekstur to nawet nie wiem co z nimi zrobic, bo to chyba byla moja pierwsza praca w PS/3ds maxie od lutego, tak wiec najpierw musze sobie po prostu wszystko poprzypominac

Byly sytuacje ze w maxie po prostu siedzialem i myslalem co mam zrobic, bo mi wszystko wylecialo. Musze wiec najpierw wrocic do wprawy.
Tekstury jak najbardziej wymagaja retuszu pod katem kolorystyki, ale z tym zawsze mialem problemy. Drzwi sa same na teksturze 128x128 i nie wiem, czy do takiej ikonki jest to w ogole potrzebne.
Musze sobie przypomniec, jak sie robilo tekstury seamlessowe (drewno wykorzystuje gotowa, strzecha nie), wiec zrobie tekstury od nowa.
Nie wiem czy będzie to konieczne skoro kyro już odwalił całą robotę
. Z pewnością chętnie się tym podzieli.
Kyro zrobil jeden maly domek i zamierza zrobic wiecej, tak zeby efekt byl ladniejszy niz w oryginalnym M&B, ale co ostatecznie z tego bedzie to juz inna kwestia ;)
BTW - Thoro zaproponowal wczoraj, by zrobic tego typu bitwe i mysle, ze jest to w grunie rzeczy dobry trening. Co myslcicie? Oczywiscie obaj nie mamy tu na mysli "domku na 132 trisy", ale cala, zlozona ikonke.