Ja też bym się tym zajął. Jak pomyślę, to mógłbym zaproponować pozycje do szablonu.
Dla ścisłości, przez szablon mam na myśli to co jest często nazywane "skinem" albo bardziej profesjonalnie "frontendem". Nie chodzi tu np o listę pozycji które trzeba wypełnić - to już zależy tylko od edytorów.
Ze względu na zainteresowanie już zacząłem pracować nad tą częścią, to na pewno mogę zrobić dużo szybciej niż forum dyskusyjne.
dobrze by było, by uniknąć kopiuj-wklej artykułów marnej treści czy też Google Translate, to żeby moderator mógł zatwierdzać najpierw strony o modach
Żeby móc edytować strony, trzeba poprosić jednego z adminów o dostęp do repozytorium na GitHubie (albo wysłać pull request i czekać na zatwierdzenie). Historia zmian jest publiczna i można łatwo sprawdzić autora każdej jednej linijki w pliku. Dzięki temu dodawanie marnej treści można łatwo złapać i potraktować odebraniem uprawnień. Takie podejście jest konieczne też dlatego, że gdyby było to dostępne dla każdego anonima, zaraz ktoś wrzuciłby wirusy.