[G2NK] Czas Zapłaty 2.0 67367 85

O temacie

Autor Fabio

Zaczęty 13.03.2020 roku

Wyświetleń 67367

Odpowiedzi 85

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Rozumiem. Najważniejsze, że prace trwają, bo wziąłeś się przyjacielu za coś kultowego. Czy odświeżona wersja CZ wyjdzie lub też nie ? Czas pokaże, ale i tak szacun się należy za chęci.

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty116
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak postępują prace nad modem? Ponoć wiem że projekt Dziejów został porzucony więc pewnie wzięto się już za prace.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2150
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Jak postępują prace nad modem? Ponoć wiem że projekt Dziejów został porzucony więc pewnie wzięto się już za prace.

Jak na razie to bardzo powoli i praca nad modem jest mocno nieregularna. Czasami robię sobie przerwy po 4 miesiące, a potem cisnę tydzień w tydzień, a potem ponownie. Aktualnie wróciłem do tego tydzień temu. Raczej nie spodziewałbym się tego w najbliższej przyszłości, bo nie mam aż takiej ochoty na modding jak kiedyś. Jeśli jednak jakimś cudem nie udałoby się dowieźć projektu, to udostępnię wtedy to, co udało się zrobić.

Pozdro.

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
I tak chwali się, że przez ten cały czas wciąż pracujesz nad poprawieniem moda. Ma on predyspozycje na jednego z lepszych, o ile zostanie zoptymalizowany do obecnych warunków. Pamiętam, że był tam system atakowania wielu przeciwników na raz, co mocno bugowało walkę i sprawiało, że czasem się nie trafiało w ogóle. Albo system szybkich mikstur i quickloot.

Mam ogromną nadzieję, że projekt Czas Zapłaty 2.0 to będzie wielki sukces.

Myślałeś też o wpółpracy z innymi twórcami? Może to pomóc w rozwoju moda i ulżyć trochę w Twojej pracy.

Wielkie wielkie Pozdrowienia!!

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2150
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Przyznam, że nie będzie to jakimś wielkim zaskoczeniem, ale ten projekt zostaje przeze mnie anulowany. Nie będę ukrywał, nie sprawia mi on absolutnie żadnej satysfakcji, a praca nad nim to mordęga, patrząc na to, jak mod został zrobiony i ile jest do poprawienia (choć i tak jest to "przepisywane od nowa"). Po zamknięciu "Dziejów Khorinis" straciłem motywację do modowania Gothica. Poupadały też fajne teamy (np. Bractwo Spolszczenia), w którym byłem, co pokazało mi, że czas zawijać wroty i dać sobie z tą gierką spokój.

Nigdy nie pracowałem nad tym regularnie, czasami miałem przerwy po 3-4 miesiące, ostatnio robiłem przy tym jakiejś zmiany miesiąc temu. Nie sądzę, by to była jakaś wielka strata, nie wiem czy kiedyś do tego wrócę, ale nie planuję też udostępniać tego, co było zrobione, bo nie było grywalne na tyle, żeby dało się to uczciwie ocenić.

Pozdro z mojej strony  :)

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Rozumiem że nie chcesz tego udostępniać ponieważ nie jest to grywalne, ale czy jest szansa na uzyskanie od Ciebie samych skryptów?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry