O temacie
Autor TheKetrab
Zaczęty 12.06.2019 roku
Wyświetleń 125430
Odpowiedzi 392
Jao
Sensoy
bogu9821 Moderator działu
Mam pytanie odnośnie zadania 'Lanie'. Mam drugi raz pobić tego gościa co leje na karczmę, ale problem jest taki, że on nie żyje bo ciągle mnie atakował bez powodu i go zabiłem. Muszę teraz przywołać go na kodach?
while(false) Do();
skellige
makler
Hearthstone
KsFPL
quentin123
gdzie jest kufer Louisa do zadania Zemsta na marynarzu ?
odbilem zamek. Keroloth daje mi questa abym pogadal z Udarem i sprowadzil posilki oraz sprawdzil co u mysliwych pytajac Eraka. u jednego ani u drugiego nie mam dostepnej opcji dialogowej. czy ktos mi doradzi co poszlo nie tak lub co powinienem zrobic? mam save sprzed pokonania ostatniego orkowego wodza, ale nic sie nie zmienia.
Gdzie jest księga Uroboros III ? Przeszukałem cały teren za rzeką obok wieży Xardasa znalazłem tam trolla i runę teleportacji ?? A księgi nie ma a wydaje się że mapa pokazuje tamto miejsce
// wlasciciel 'n' napisał przepis 'n+1'// | właściciel | gdzie? | przepis na: // Uroboros 1 | Dairick | nad kopalnią | ---// Uroboros 2 | Hyglas | pod mostem pod rockcamp | Cień cieniostwora// Uroboros 3 | Karrok | na szczycie wodospadow (najpierw | Lekarstwo uspokajające// tp za jeziorkiem xardasa) | // Uroboros 4 | Imonez | w orkowej swiatyni (bagienny smok) | Ryk smoka// Uroboros 5 | Kalom | na pietrze wiezy mgiel | Zmora gwardzisty// Uroboros 6 | --- | w jaskini Cor Kaloma | Krople duszy
Cruc