Returning 2.0 AB 17-11-2020 - Spolszczenie [Linki,Instrukcja,Galeria] 344603 930

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 27.02.2019 roku

Wyświetleń 344603

Odpowiedzi 930

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
@tedddy_bear  postanowiłem to dawać w paczce ze spolszczeniem, bo ludzie nie ogarniali, że to też trzeba wypakować.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ventrue Ale zapomniałeś dać plik RET2_Textures_04.vdf, który odpowiada za wygląd okna dialogu. Na szczęście miałem stare pliki, to sobie wgrałem.

Post połączony: 2020-03-02, 15:22
@Sorfarius W poście 345 tego tematu masz opisane zmiany w nowym skryptach.

Duriel

Duriel

Użytkownicy
posty34
  • Użytkownicy
@Ventrue Jednak zawartość tej starej paczki nieco się różni od tej nowej, w tej nowej brakuje np pliku RET2_Textures_04.vdf i folderu _Work

EDIT: Widzę, że kolega wyżej mnie ubiegł :)

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Yhy no zmiany są każdy patch może zmienić coś ważnego z tego co widzę mag wody dostanie lekki boost na błyskawice sprobuje zagrać na starym zapisie zmiany w lokacjach aż tak mnie nie interesują ale z ciekawszych zmian że będziemy mieli ograniczenie kopania rudy na każdą żyłę rudy ale ile tego będzie nikt nie wie :P więc nieskończony zarobek się skończy ale pewnie ustawią za dużo jak to mają w zwyczaju że starczy by opłacić całą grę

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Sorfarius nie wiem czy to się każdej będzie tyczyło ale ta przy Khorinis pozwala wydobyć tylko 3k bryłek żelaza  :lol2:

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ventrue Kiedy okradam kobiety i zostaję złapany, to zamiast kobiecego głosu - ty złodzieju itp. - pojawia się męski. Jesteś w stanie to zmienić? Strasznie to śmiesznie wygląda;)

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
z tego co wyczytałem mam ściągnąć podstawkę i tą większą podstawke + spolszczenie do nowych update z tego miesiaca tak? a moge to po prostu zainstalowac jeszcze raz na obecnym? czy wszystko od nowa instalowac po kolei..

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

TG

TG

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś może mi pomóc? Po ściągnięciu najnowszej wersji AB wyskakuje mi komunikat, że zawartość archiwum jest uszkodzona. Próbowałem ściągnąć ze wszystkich możliwych źródeł i ciągle to samo.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
z tego co wyczytałem mam ściągnąć podstawkę i tą większą podstawke + spolszczenie do nowych update z tego miesiaca tak? a moge to po prostu zainstalowac jeszcze raz na obecnym? czy wszystko od nowa instalowac po kolei..

Tak na obecnym po prostu nadpisujesz pliki i tyle nie musisz wszystko robić od nowa

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Według changeloga jutro nowa wersja :cool:

Now read books and documents will have a postfix in the name: Read
Now the periodic damage of the fire mage has minimal damage, ignoring fire protection, for different runes it is different

Now the damage from burning fire magicians ignores 20 defenses from enemy fire ...... - removed from the game, since there is now minimal damage
Fire Mage’s Charging Runes now have +1 ticks of periodic fire damage
Now the screen displays a notification of hunger and thirst for the hero (every 30 seconds)
Novice, Mage, and Water Ring combat staff now have lesser strength requirements.
For beating Bronco or Secoba now no penalty
The output of damage above the enemy’s head was fixed, before this did not work if the FPS counter was turned off
Bug fixed, now ice block and ice wave spells can be supported on target
Mika is no longer offended if he accidentally inflicts damage (during a trip to the Aquila farm)
Bugs with two non-opening lattices in the Temple of Tears and Masiaf fixed

Duriel

Duriel

Użytkownicy
posty34
  • Użytkownicy
@Ventrue Skrypty zostały zaktualizowane, czy możemy się spodziewać nowego patcha dnia dzisiejszego? :)

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
jak sie zmienily domy np gahalada tak samo mi wyglądają... poda ktos screena co się różni?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Żeby zobaczyć zmiany musisz zacząć grę od początku.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
no to mam od nowa grę

Post połączony: 2020-03-08, 16:07
Takie mam menu

https://zapodaj.net/da30e8a96dfc7.jpg.html
Jaskinia  druida tez tak samo wyglada....

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Ja też kompletnie różnic nie widzę, ale jeżeli chcesz mieć pewność to sprawdź czy w jaskini Grega masz złoże żelaza.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Jak wstanę to zrobię aktualizację.

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Pulaski zmiany są raczej bardziej kosmetyczne

Spoiler

Wie ktos gdzie są 2 nowe przycziski sekretne dodane w tej wersji z 01.03?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nowa wersja, niestety nie wiem jak spolszczyć wzmiankę o przeczytaniu książki, więc póki co jest w cyrylicy.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Kijowo że by zobaczyć zmiany trzeba grać od początku przydała by się opcje reload world czy coś w tym stylu ale nie mam pojęcia czy to wykonalne a nawet jeśli to wątpliwa sprawa szkoda

0 użytkowników
Do góry