Głosów w sumie: 64
O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 28.07.2018 roku
Wyświetleń 7645
Odpowiedzi 16
Simon Said Moderator
W modyfikacji zobaczymy Górniczą Dolinę po odpłynięciu Bezimiennego bohatera do Myrtany. Akcja dzieje się mniej więcej równolegle z modem 'Velaya', a więc Ci co przeszli, mogą się domyślić, że przejście przez przełęcz zostało zasypane przez magów. Orkowie przejęli zamek oraz zajmują północne wybrzeże. Jaka jest szansa ludzi uwięzionych w Kolonii na ucieczkę...? Komu się uda, a kto zostanie poświęcony, by mogli się wydostać? Odpowiedź przyniesie Wam gra!Rozgrywka potrwa około 20 godzin. Modyfikacja uprzyjemnia rozgrywkę rozwiniętą walką - wolne celowanie + kombosy i mniej przewidywalne ataki przeciwników. Na screenach starałem się uchwycić ważniejsze momenty gry, których nie pokazywałem do tej pory ani na theModders, ani na Facebooku.
Werewolf
Freddy
Gregus
TheKetrab
Piękne ujęcia, dałem 6, ale do konkursu na najlepszego to akurat co innego powinniście dać.
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
Sentarion Złote Wrota
Leoxiq1993
Fabio The Modders
Jest! Za nawiązanie do Velayi leci 6
Jaszczomp
Vanarius Riquer Team
szperekkuchar
Cruc
Duch
Cytat: Freddy w 2018-08-15, 11:03Piękne ujęcia, dałem 6, ale do konkursu na najlepszego to akurat co innego powinniście dać.Z ciekawości zapytam - któryś z tych tutaj? Który?
hardom