Nie widać okna Spacera 11734 20

O temacie

Autor Dracon

Zaczęty 30.07.2008 roku

Wyświetleń 11734

Odpowiedzi 20

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Nie widać okna Spacera
2008-07-30, 15:16(Ostatnia zmiana: 2008-12-23, 18:22)
Wchodzę dziś w Spacera... Nie wyskakuje mi to czarne okineko, więc Ctrl+Alt+Delete>Maksymalizuj. Okno powiększa się. Ładuję World.zen, a okno znika. Znów Ctrl+Alt+Delete>Maksymalizuj, ale to nie działa :unknw: ! Proszę o w miarę szybką pomoc.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Krzycho40040

Krzycho40040

Użytkownicy
posty11
Propsy1
  • Użytkownicy
tez miałem ten problem pobierz spacer update"a

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
MAM Spacer udpa'da

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Znag
  • Gość
Załóż nowe konto.Jak ja mam taki problem tak robię i na nowym koncie działa.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ech... a to jedyne rozwiązanie?! Nie bede sobie przechodził na drugie konto, tylko po to, bo chce se wstawić kilka vobów...

Wiktor Suworow, Akwarium

Znag
  • Gość
Cytat: dragon link=topic=2943.msg25531#msg25531 date=Jul 30 2008, 16:13\'
Ech... a to jedyne rozwiązanie?! Nie bede sobie przechodził na drugie konto, tylko po to, bo chce se wstawić kilka vobów...
To stwórz nowe , stare usuń.Przecież i tak na obu jest to samo.Tylko skróty na pulpit trzeba przenięść.Poza tym przejście z jednego konta na drugie nie wymaga dużo czasu i roboty , więc nie wiem w czym problem.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Nie widać okna Spacera
#6 2008-07-30, 16:24(Ostatnia zmiana: 2008-07-31, 15:13)
Spróbować zawsze można.
Jeśli zadziała, to poproszę o zamkniecie tematu.

Wiktor Suworow, Akwarium

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Nie widać okna Spacera
#7 2008-07-31, 14:25(Ostatnia zmiana: 2008-07-31, 14:27)
K... mać! Poszło za pierwszym razem, po zapisaniu zena znów to samo: Zwyczajnie nie chodzi!
Mój spacer jest w 1.5, a zmieniałem World.zen.

Wiktor Suworow, Akwarium

Znag
  • Gość
A okna w ogóle nie ma , czy jest tylko taki mały pasek w lewym górnym rogu?

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Nie widać okna Spacera
#9 2008-07-31, 22:48(Ostatnia zmiana: 2008-07-31, 22:54)
Screen już po załadowaniu świata:
Kliknij, by powiększyć:lol2: /i]

Jak widać nic nie ma...
Pech chciał, że jestem Spacermistrzem w swoim teamie. Teraz jestem uziemiony...

Wiktor Suworow, Akwarium

Znag
  • Gość
Wez spacera w wersji 1.41.Tam jak nie ma okna to biorę Ctrl+Alt+Delete>Maksymalizuj.Pokazuje mi się okno , ładuję zen , a okno nie znika tylko pokazuje świat , a w spacerze 1.5 było tak jak pisałeś w 1 poście.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Jak Spacer załaduje świat jedno "Maksymalizuj" nie wystarczy. Zrób to kilka razy to pójdzie. wiem, miałem to samo :lol2:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Nie widać okna Spacera
#12 2008-08-01, 12:43(Ostatnia zmiana: 2008-08-01, 13:32)
Spróbowac można...

Edit: Takiego wała, jak pójdzie! ze 20 razy klikałem maksymalizuj.
Może se ściągnę innego spacka np: Spacer PL

Edit_2: Spacek PL też nie chodzi... Za to spacer 2.6 chodzi...
Znag, mówiłeś coś o Spacerze v1.41, skąd go pobrać?!

Edit_3: Aha i nie mówcie: "Przeinstaluj Gothic'a." Mam 3 Gothici 1 na dysku, na żadnym nie chodzi...

Wiktor Suworow, Akwarium

Znag
  • Gość
Spacer 1.41 jest w GMDK do jedynki , w folderze gothic/system.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Nie widać okna Spacera
#14 2008-08-01, 14:24(Ostatnia zmiana: 2008-08-01, 16:16)
Aha, czyli to spacek bez udpade, ok, spróbóję.

Chodzi! ;p  Dzięki wszystkim, którzy tu pisali, mogę kontynuować pracę nad modem :D  . Wielkie, ale to naprawdę wielkie dzięki!

Temat można zamknąć.

Wiktor Suworow, Akwarium

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No żesz ku...! Otwieranie zenów działa, ale jeśli chcę coś oteksturować, to po kilku sekundach od otworzenia wyrzuca mi błąd i Spacek się wyłącza :unknw: ... Co robić?!

Wiktor Suworow, Akwarium

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
Screen już po załadowaniu świata:

http://images34.fotosik.pl/331/7dfe5d2e271e1447m.jpg
Jak widać nic nie ma...
Pech chciał, że jestem Spacermistrzem w swoim teamie. Teraz jestem uziemiony...

Ctrl+Alt+Delete , najpierw minimalizuj!, później maksymalizuj, u mnie zawsze działało.
Mimo, że rozwiązałeś już ten problem, może na przyszłość się komuś przydać.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wielkie dzięki! Na Spacerze 1.5 teksturowanie chodzi.

Wiktor Suworow, Akwarium

LivingXadrian
  • Gość
Okno spacera, Okna nie ma !
(Rozwiązanie problemu, u mnie działa)

Musimy posiadać jakiś edytor rejestru (*może być systemowy)

1. Włączamy edytor rejestru i dajemy opcję szukaj (lub coś podobnego)
2. W polu szukaj wpisujemy "spacer" i klikamy szukaj.
3. Gdy program zakończy wyszukiwanie będziemy mieli wszystkie wpisy w rejestrze dotyczące SPACERA, więc je zaznaczamy i **KASUJEMY
4. GOTOWE !

* - aby włączyć systemowy menadżer rejestru należy kliknąć: Menu START -> Uruchom -> i w oknie wpisać "regedit"

** - lepiej używać programów do zarządzania rejestrem (jest ich pełno w sieci) niż systemowego.     Takie programy mają przeważne opcję utworzenia kopi rejestru lub kopi usuwanych wpisów.

Jeszcze jedno, może się przydać”

Gothic, Spacer i GothicVDFS przetrzymują swoje ustawienia w rejestrze:
Oto klucz:
HKEY_CURRENT_USER\Software\PIRANHA-BYTES Software GmbH

Obrazek

Pozwalam na kopiowanie tutoriala.
Proszę jedynie podać informację o AUTORZE

LivingXadrian
  • Gość
Okno spacera, Okna nie ma !
(Rozwiązanie problemu, u mnie działa)

Musimy posiadać jakiś edytor rejestru (*może być systemowy)

1. Włączamy edytor rejestru i dajemy opcję szukaj (lub coś podobnego)
2. W polu szukaj wpisujemy "spacer" i klikamy szukaj.
3. Gdy program zakończy wyszukiwanie będziemy mieli wszystkie wpisy w rejestrze dotyczące SPACERA, więc je zaznaczamy i **KASUJEMY
4. GOTOWE !

* - aby włączyć systemowy menadżer rejestru należy kliknąć: Menu START -> Uruchom -> i w oknie wpisać "regedit"

** - lepiej używać programów do zarządzania rejestrem (jest ich pełno w sieci) niż systemowego.     Takie programy mają przeważne opcję utworzenia kopi rejestru lub kopi usuwanych wpisów.

Jeszcze jedno, może się przydać”

Gothic, Spacer i GothicVDFS przetrzymują swoje ustawienia w rejestrze:
Oto klucz:
HKEY_CURRENT_USER\Software\PIRANHA-BYTES Software GmbH

Obrazek

Pozwalam na kopiowanie tutoriala.
Proszę jedynie podać informację o AUTORZE

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry