Cześć, mam problem z ciągłymi crashami, access violation i rzadziej out of memory w L'hiver 1.1u + D3D11( bez renderera mam 15-30 klatek). Jestem w stanie pograć po kilkanaście minut, crashuje najczęściej przy ładowaniu, dialogach i zapisywaniu, co psuje save.
Próbowałem już chyba wszystkiego; zmieniałem Gothic.ini, instalowałem 4gb patch'a, ustawiałem wszystkie możliwe zgodności, dodawałem wyjątki w DEP, przy instalacjach postępowałem zgodnie z instrukcjami. Nic nie pomaga. Dodam, że gram na laptopie z nvidia 1070 i intel i7. Posiada on wbudowaną kartę graficzną intela. L'hiver 1.1u, zainstalowany w paczce, automatycznie wybiera kartę intel'ową. Dopiero zainstalowanie system packa 1.8 lub renderera D3D11 naprawia ten błąd. Myślałem, że to może wina renderer'a ale bez niego L'hiver, w moim wypadku, jest niegrywalny.
Mod mi się bardzo spodobał, nawet przez godzinę grania i pięknie by było odświeżyć sobie Gothic'a z wniesionymi dopieszczeniami. Proszę pomóżcie człowiekowi pograć w to cudo.
Pozdrawiam