[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1320757 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1320757

Odpowiedzi 5178

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie ma kogoś takiego, taki npc nie istnieje.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Mogę prosić o kod na orka Tarroka?
Pozdrawiam

@Tizgar, ale Ty jesteś zjebany, zamiast odpowiedzieć jak człowiek normalnie to wodzisz za nos.

@MilleniumPL w AB Ork Tarrok związany z ulu-mulu został usunięty, zamiast tego po rozmowie z Ur-Shakiem (zakładam, że tego jeszcze nie zrobiłeś, bo inaczej byś wiedział. Albo przeklikałeś dialogi) dowiesz się, gdzie są ludzie używający Ulu-Mulu którzy pomogą Ci je zdobyć.

Jeśli przeklikałeś dialogi, to są w
Spoiler
starej cytadeli, gdzie w G1 był Ur-Shak.

Niżej: Szkoda gadać, nawet nie będę tego komentował xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Werewolf Zadał typ pytanie, dostał odpowiedz, chciał kod na npc który nie istnieje to go uświadomiłem, także no teraz to ty jesteś zjebany, dostajesz odp na takie pytanie jak zadasz.
Nie pytał się o ulu mulu pytał się o tarroka, dostał odp jasną takowy npc nie istnieje tu jest jasne odpowiedz.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Filipoj

Filipoj

Użytkownicy
posty48
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Skąd mogę skminić ścięgno pantery do questa z kuszą? Zabiłem cały Jarkendar i ścięgien nie sprzedawałem. Dla pewności zrespiłem pantere kodami i jedyne co dropnęła to pazury kły i skóre, żadnego ścięgna. Wytwarza się je jakoś czy jak? Bo z tego co pamiętam z ostatnich podejść każda normalnie dropiła ścięgno

,,Śmierć to pojęcie względne''

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Pierwsza zabita daje potem już nigdy nie wypadnie

Filipoj

Filipoj

Użytkownicy
posty48
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A jest jakiś kod na nią czy cały quest do wyrzucenia?

,,Śmierć to pojęcie względne''

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś w miarę dobry sposób na szybkie wbicie choćby kilkudziesięciu punktów karmy u któregoś z bogów? Poza płaceniem oczywiście

Grasant

Grasant

Użytkownicy
posty82
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś w miarę dobry sposób na szybkie wbicie choćby kilkudziesięciu punktów karmy u któregoś z bogów? Poza płaceniem oczywiście
Wykonywanie zadań dla gildii zabójców dostarcza sporo punkcików u beliara.

zdeno

zdeno

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,

Mam pytanie czym się różnią poziomy trudności w AB chodzi mi czy jakieś bossy,itemy etc. są dostępne tylko na konkretnych poziomach czy też nie?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wszystko jest dostępne niezależnie od ustawień

zdeno

zdeno

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wszystko jest dostępne niezależnie od ustawień

No na Tizgara to zawsze można liczyć :)

MasterkGames34

MasterkGames34

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jest jakiś kod na nią czy cały quest do wyrzucenia?
Kod to itat_pumamuscle

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Żeby zostać magiem wody trzeba wejść do jarkendaru czy można wcześniej ?

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy

zoltasowa14

zoltasowa14

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z listem od Saturasa do Hagena, list zniknął po przeczytaniu go, nie posiadam zapisu sprzed wzięcia listu, teraz nie mogę dostać się do Hagena (jestem nowicjuszem wody) podrzuci ktoś kod na ten list?

ArgonN

ArgonN

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć miecz dwuręczny na zjawy? Generalnie to źródła (z przed paru lat) podają, że jest to miecz nordmarski w wieży mgieł, ale w mojej wersji jest on jednoręczny. Mam już 3 miecze jednoręczne srebrne na upiory, a żadnego dwuręcznego... Proszę o pomoc, jestem w 2 rozdziale, Jarkendar ukończony i pałętam się po GD.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Stara Wieża Xardasa, kufer na 1 piętrze.

wisnia2143

wisnia2143

Użytkownicy
posty31
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ubić cor kaloma jak gram jako lucznik xd broń niby mam pod zreke a bije z niej tyle co nic. Łukiem po 200 dmg a boss ma mnie na 4 strzały. Jakichś demonów czy coś przywołam to umierają po rozmowie. No kompletnie nic na niego nie działa a gram na poziomie łatwym bo nie czuję się kozakiem...

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Jak ubić cor kaloma jak gram jako lucznik xd broń niby mam pod zreke a bije z niej tyle co nic. Łukiem po 200 dmg a boss ma mnie na 4 strzały. Jakichś demonów czy coś przywołam to umierają po rozmowie. No kompletnie nic na niego nie działa a gram na poziomie łatwym bo nie czuję się kozakiem...

Sory, ale jeśli na łatwym nie dajesz sobie rady, to returning nie jest dla ciebie. Żadnej większej filozofi tu niema, masz po prostu słaby łuk i broń. Być może za szybko udałeś się do assasynów, kij go wie. Normalnie to powinieneś go tłuć jakimiś dualami albo bardzo dobrą bronią 1h pod zręke,bo jak używasz coś ala szpady bandytów, to się nie dziwię że bijesz tyle co nic.

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

wisnia2143

wisnia2143

Użytkownicy
posty31
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Sory, ale jeśli na łatwym nie dajesz sobie rady, to returning nie jest dla ciebie. Żadnej większej filozofi tu niema, masz po prostu słaby łuk i broń. Być może za szybko udałeś się do assasynów, kij go wie. Normalnie to powinieneś go tłuć jakimiś dualami albo bardzo dobrą bronią 1h pod zręke,bo jak używasz coś ala szpady bandytów, to się nie dziwię że bijesz tyle co nic.

Mam te drżące ostrze czy jakoś tak. 250 dmg. I łuk od szefa myśliwych. 2k życia 350 zreki. Rozdział 3 początek. Naprawdę jestem tak słaby? Kurcze inne bosy bez problemu dopiero kalom jest problemem.

0 użytkowników
Do góry