O temacie
Autor Loop
Zaczęty 3.04.2018 roku
Wyświetleń 1327444
Odpowiedzi 5178
Ederwolf
Aml0q
Tizgar
Prokhorovoka
Mam kolejny problem. Doszedłem do rozdziału 7 jako mag wody nie wydając punktów nauki na oprawianie zwierząt (nawet smoczej krwi bo nie wiedziałem, że jest za darmo u Gesthata xD RIP bizu z czarnej rudy) i niestety odbiło to się na mnie. Nie mam płytek pełzacza na 10 zbroi dla myśliwych. Obleciałem wszystkie trupy w khorinis z nadzieją, że jakiś handlarz je miał. Niestety bezskutecznie. Mam punkty nauki aby się tego teraz wyuczyć ale nigdzie nie ma pełzaczy bo wyrżnąłem całą wyspę do nogi. Pobiegałem po jaskiniach czy jakieś się nie porespiły. Niestety wszystko sie zrespiło tylko nie oneJakieś rady gdzie skołować 90 płytek?
Grzybu654
Jao
Yetem12
frans
1. Warto inwestować w zatrute strzały i wytwarzanie trucizny u Nrozasa? Czy truciznę wykorzystuję się tylko do wspomnianych strzał, czy się jeszcze do czegoś sensownego przydaje?2. W pierwszym rozdziale nauczyłem się duali u Gonzalesa, za 5 punktów. Teraz Tiamant wręczył mi dokument, który uczy duali za 15 punktów. To coś w rodzaju większego zakresu ruchów i animacji, czy dokładnie ten sam skill, ale twórcy pomylili się z punktacją? Niestety, nie mam wolnych punktów, żeby samemu przetestować.
Gdzie mogę znaleść orkowego posłańca w zadaniu od ur-krassa? Przeszukałem okolice miasta orków jak pisało w solucji i nie mogę znaleść. Z góry dzięki