[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1327444 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1327444

Odpowiedzi 5178

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Aml0q Nie działa. Jak klikam F1 czy F4 to mimo, że mam wyłączony ten nowy tryb zarządzania eq, przeskakuje mi przez ekwipunek.

Post połączony: 2020-05-04, 16:48
Jeszcze mam inne pytanie. Co jest nie tak z tym Krukiem. Mimo, że walnąłem go 6 świętymi strzałami, obrażenia zadała tylko ta pierwsza.

Aml0q

Aml0q

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ederwolf Ustawienia, ustawienia wyświetlania i zobacz co masz przy "Aktywuj pasek szybkiego dostepu". Możliwe, że masz na NIE. Domyślnie chyba tak jest ustawione.

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Aml0q o widzisz, dzięki. Przeoczyłem tą opcje w ustawieniach.

Post połączony: 2020-05-04, 16:59
A co do Kruka restart pomógł. Chłop był nieśmiertelny mimo że z nim gadałem XD

Aml0q

Aml0q

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dosyć głupie pytanie, ale nie wiem jak zebrać serce z kamiennego golema w returningu, zabijam golema i nie wypada z niego nic. Czy muszę się nauczyć zbierać serce, czy robię coś źle?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Sam sobie odpowiedziałeś

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
podbijam

Mam kolejny problem. Doszedłem do rozdziału 7 jako mag wody nie wydając punktów nauki na oprawianie zwierząt (nawet smoczej krwi bo nie wiedziałem, że jest za darmo u Gesthata xD RIP bizu z czarnej rudy) i niestety odbiło to się na mnie. Nie mam płytek pełzacza na 10 zbroi dla myśliwych. Obleciałem wszystkie trupy w khorinis z nadzieją, że jakiś handlarz je miał. Niestety bezskutecznie.
Mam punkty nauki aby się tego teraz wyuczyć ale nigdzie nie ma pełzaczy bo wyrżnąłem całą wyspę do nogi. Pobiegałem po jaskiniach czy jakieś się nie porespiły. Niestety wszystko sie zrespiło tylko nie one

Jakieś rady gdzie skołować 90 płytek?

Grzybu654

Grzybu654

Użytkownicy
posty46
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam taki problem, że w lokacji ze złotym smokiem otworzyłem drugą skrzynie i wzięło mi całą manę. Nie mogę stamtąd się teleportować. Niestety nie mam wcześniejszego zapisu. Proszę o pomoc

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No kurde, dużo ludzi jeszcze będzie otwierać tam wszystkie skrzynie? Utrata many to kara za otwarcie skrzyni nieprzypisanej do twojego preferowanego atrybutu. A wyjść z lokacji możesz portalem, który chyba nietrudno znaleźć.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Yetem12

Yetem12

Użytkownicy
posty214
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem - "Zakazane Pastwisko", rozmawiałem z Berengarem on się nie zgodził na wypas owiec. Potem wykonałem dla niego zadanie od najemników związane z zabiciem strażników miejskich samemu bez pomocy Corda i nie mam żadnej opcji dialogowej by ponowić temat pastwiska.
Czy muszę czekać aż do 3 rozdziału jak Malak ucieknie od Berengara czy coś się już zbugowało?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Pogadaj z Torlofem i oddaj mu questa, wtedy u Bengara pojawi się opcja dialogowa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Warto inwestować w zatrute strzały i wytwarzanie trucizny u Nrozasa? Czy truciznę wykorzystuję się tylko do wspomnianych strzał, czy się jeszcze do czegoś sensownego przydaje?
2. W pierwszym rozdziale nauczyłem się duali u Gonzalesa, za 5 punktów. Teraz Tiamant wręczył mi dokument, który uczy duali za 15 punktów. To coś w rodzaju większego zakresu ruchów i animacji, czy dokładnie ten sam skill, ale twórcy pomylili się z punktacją? Niestety, nie mam wolnych punktów, żeby samemu przetestować.
Ważna sprawa, bo nie wiem, czy uczyć się tego, czy darować sobie i skończyć las.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1. Olej to waste pn
2. Musisz się tego nauczyć drugi poziom

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Aml0q

Aml0q

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogę znaleźć myśliwego Groma w returningu, ktoś pomoże?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ale jego lokacja się nie zmieniła jest dokładnie w tym samym miejscu co w g2nk

Aml0q

Aml0q

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to fakt moja wina, jest pod tym fortem.

macie jakieś rady jak ogarną ogromną grzywnę dla Andre? aż 6000 złota za głupie pobicie, nie chcą mnie przez to wpuścić do ratuszu w górnym mieście. Twórcy moda chyba oszaleli. Czy da się to ogarnąć jakąś ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
zapłacić bo zrobiłeś znacznie więcej niż głupie pobicie

Aml0q

Aml0q

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w takim razie chyba odpuszczam sobie ten mod, bo nie wiem jak zarobić taką kasę :)

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wczytać poprzedni zapis? Pewnie musiałeś kogoś zabić, za zwykłe pobicie jest 800 złota grzywny. Mod z pewnością nie wymaga od Ciebie wykonywania czynności, przez które będziesz musiał płacić kilkutysięczną karę ;)

Grzybu654

Grzybu654

Użytkownicy
posty46
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleść orkowego posłańca w zadaniu od ur-krassa? Przeszukałem okolice miasta orków jak pisało w solucji i nie mogę znaleść. Z góry dzięki

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleść orkowego posłańca w zadaniu od ur-krassa? Przeszukałem okolice miasta orków jak pisało w solucji i nie mogę znaleść. Z góry dzięki
Jest w okolicy, gdzie w pierwszym Gothicu stało dwóch myśliwych - Ratford i Drax. Inaczej - ta sama okolica, gdzie stoi zwiadowca Jergan, przy pierwszym wejściu do Górniczej Doliny. W R2.0 AB są tam ogniste jaszczury i drakonidy. Powinien być obok.

0 użytkowników
Do góry