[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1323021 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1323021

Odpowiedzi 5178

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Małe pytanie odnośnie ognika. Przeinstalowałem skrypty ab z 2019 na najnowsze jakie znalazłem (13 marzec 2020) i zacząłem grę na SnC.

Nie mogę z jakiegoś powodu przyzwać podążającego ognika. Tylko ten zwykły co zbiera i pokazuje ilość roślin. Ktoś musi mnie tego najpierw wyuczyć czy jest inna kombinacja niż Lshift+F5?

Papopik

Papopik

Użytkownicy
posty72
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka wedrujacego otrzymujesz od Vatrasa za wykonanie broń dla bandytów bodajże.

Gdzie wyrabiać strzały w najnowszym ab? Stół u bospera zniknął.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Papopik

Papopik

Użytkownicy
posty72
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przy warsztacie lucarza mogę tylko wytworzyć komponenty.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Obecnie strzałki to strzał, jak i same strzały wyrabiamy na stole obok Thorbena przed domem Bosfera.

Papopik

Papopik

Użytkownicy
posty72
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak i strzały to zapewne belty w tym samym miejscu ? "Warsztat łucarza" tak ?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak. Strzały, bełty, łęczyska, łoża do kusz i chyba również pochodnie.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem, chodzi o bizuterie drakila. Znalazlem pierscien w klasztorze, zagadalem z laresem. W solucji jest napisane: - Amulet znajduje się pod wodą obok beczek na dnie pomiędzy wrakiem statku a przeklętą latarnią (UWAGA : Amulet pojawi się po rozmowie z Farimem po wykonania zadania Problemy ze strażą).

Aczkolwiek zrobilem questa z Farimem a ww opisanej lokacji nie mam amuletu ;/

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak oddasz zupę Farimowi, to wówczas sam powinien do ciebie zagadać, i powiedzieć ci o zatopionym statku. Następnie pojawia się amulet między nawiedzoną latarnią a wrakiem statku.
PS
Może pojawił się błąd, ponieważ najpierw zdobyłeś pierścień. Ale to tylko moje gdybanie.

Papopik

Papopik

Użytkownicy
posty72
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pustynia Adanosa, ozywilem drzewo życia, oczyscilem dusze w czyśćcu adanosa i otworzyło mi się ukryte pomieszczenie w świątyni prawdy gdzie powinna być korona adanosa. Jest tam skrzynka do której nie posiadam klucza ... skad zdobyć klucz ? Wybilem praktycznie wszystko na pustyni, A bez tej korony stoję w miejscu.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak oddasz zupę Farimowi, to wówczas sam powinien do ciebie zagadać, i powiedzieć ci o zatopionym statku. Następnie pojawia się amulet między nawiedzoną latarnią a wrakiem statku.
PS
Może pojawił się błąd, ponieważ najpierw zdobyłeś pierścień. Ale to tylko moje gdybanie.

Cos sie zbugowalo, wystarczylo wczytac save i juz byl tam gdzie mial byc.

Jak popchnac quest skarbiec kapitana strazy? Mam notke od bandyty.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Czytać tu nie ma żadnej trudności.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Grasant

Grasant

Użytkownicy
posty82
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czym się różni nightmare od nightmare+ ? Jest gdzieś spis wszystkich różnic? Ta 15% zwiększona szybkość bossów występowała już w poprzedniej aktualizacji na nightmarze czy dodali ją w najnowszej aktualizacji?
Czemu kiedy wybieram poziom gothic, zaznaczając bajerki z poziomu nightmare+, jednocześnie usuwając ograniczenia snu, jedzenia, picia i pułapek, po starcie nowej gry i tak te ustawienia się nie zapisaują?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Dotarł ktoś do korony Adanosa na nowych patchach? Ta skrzynia otwiera się ze skryptu czy dostaje się jakimś cudem klucz?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na skryptach z 08.03 skrzynka się  mi otworzyła, ale brama do świątyni łez już nie.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co dokładnie dają te specjalne dary u innosa (tarcza, zwiększone obrażenia podczas ataku magią)? Po wzięciu tych darów nie zauważyłem jakiejkolwiek różnicy.

Duriel

Duriel

Użytkownicy
posty34
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę książkę która uczy umiejętności pozyskiwania skrzydeł lub żądła krwiopijcy?

Maggi0

Maggi0

Użytkownicy
posty15
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie respi się posłaniec orków w zadaniu Wiadomość Ur-Karrasa ? W AB jest to chyba zmienione.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Duriel Książkę daje któryś z myśliwych w 1. rozdziale.
@Maggi0 W tym samym miejscu, tylko bliżej tego wąwozu, który prowadzi w stronę kopalni.

Grasant

Grasant

Użytkownicy
posty82
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przy których zbrojach dodali umiejętność uniku?

0 użytkowników
Do góry