[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1229658 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1229658

Odpowiedzi 5178

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Co do DX11 jaką wersję polecacie? która jest najbardziej stabilna teraz są chyba dwie o ile się nie mylę jak pada deszcz to mam po środku taki nieprzyjemny pasek nie wiem co z tym zrobić ale tak ogólnie to nie z fps nie jest źle czasem zdarzy się jakaś przycinka opcji nie ruszałem ale chyba idzie dużo poprawić a nawet trzeba w zaawansowanych opcjach żeby to poukładać

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Duriel

Duriel

Użytkownicy
posty34
  • Użytkownicy
17.5 by Liker jak dla mnie najlepsza, mniej obciąża sprzęt

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak działają dary bogów w ab? Mam 17lvl, ponad 50 karmy u innosa a wchodząc w interakcję z posągiem mam tylko modlitwę i zlozenie ofiary.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Jak działają dary bogów w ab? Mam 17lvl, ponad 50 karmy u innosa a wchodząc w interakcję z posągiem mam tylko modlitwę i zlozenie ofiary.

100 karmy u innosa albo beliara by dostać jakikolwiek dar, kapliczke beliara masz u xardasa a innosa w klasztorze w piwnicach ale dostep doniej dostaniesz kiedy pomodlisz sie za darona tego maga ognia z targowiska  nie bede spoilerowal sam dowiesz sie dlaczego

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Maggi0

Maggi0

Użytkownicy
posty15
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak dostac sie do tego zamknietego domku piratow z fantami ?

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Jak dostac sie do tego zamknietego domku piratow z fantami ?
Dostaniesz się spokojnie tylko zrób wszystkie misje

Pytanko na bagnach orkowie misja mroczne rytuały byłem u szaman potem ur-thrala przysłali orków na pomoc lecz ja wcześniej wycziściłem obóz z nieumarłych i są tam orkowie rozlokowani nie mam opcji dialogowej z orkiem przed obozem, mogę wezmać demona lecz orkowie nie pomogą we walce a jak ściągne ulu mulu atakują mnie :/ co mam zrobić? chyba jedyne wyjście to wytłuc wszystkich orków i na końcu demona

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
jak ściągne ulu mulu atakują mnie :/
Okej, to chyba bug. Wytłucz ich w takim razie. Skoro już dostałeś się do Ur-Thralla, to nie będzie z tego konsekwencji - oczywiście tego przed obozem, z którym możesz porozmawiać, zostaw żywego.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To właśnie chyba nie bug ale idiotyzm twórców, też tak miałem. Striggerowałem Demona żeby uderzył atakiem dystansowym orka i dalej jakoś to poszło.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dwa pytanka. CZy przychod zlota na 50% mocno utrudni mi rozgrywke? Nie zagadalem z constantino zanim zostalem czeladnikiem, wiec chyba nie bedzie mnie uczyl. Znajde alternatywe?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Przychód złota nie ma wpływu na trudność sztuczne wydłużenie gry tylko.
Powinien mimo wszystko cie uczyć jeśli jednak tego nie zrobi no cóż za błędy się płaci bo alternatywy na jego potki nie ma

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Dwa pytanka. CZy przychod zlota na 50% mocno utrudni mi rozgrywke? Nie zagadalem z constantino zanim zostalem czeladnikiem, wiec chyba nie bedzie mnie uczyl. Znajde alternatywe?

Constantino może cie nauczyć jeśli nauczysz się mikstury od Ignaza np i wtedy idziesz do constantino i pytasz i tak zacznie sie misja mój pierwszy eliksir ale chyba misja dostępna tylko 1R

Papopik

Papopik

Użytkownicy
posty72
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zdobyłem kość Alepha w zadaniu torba pełna rudy. Udaje się z nią do xardasa, A on mówi mi "zajmiemy się tym jutro, dziś jestem zbyt zmęczony". O co chodzi?

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Zdobyłem kość Alepha w zadaniu torba pełna rudy. Udaje się z nią do xardasa, A on mówi mi "zajmiemy się tym jutro, dziś jestem zbyt zmęczony". O co chodzi?

Przyjdz jutro? xd  :lol:

Papopik

Papopik

Użytkownicy
posty72
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius ni3 pisz głupot. Czekałem kilka dni I dalej nic.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zagadaj jak będzie przy kominku.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Chyba właśnie raczej jak będzie przy książce.

You didn't grow.
You didn't improve.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No mnie akurat ten dialog pojawia się tylko gdy jest przy kominku.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przychód złota nie ma wpływu na trudność sztuczne wydłużenie gry tylko.
Powinien mimo wszystko cie uczyć jeśli jednak tego nie zrobi no cóż za błędy się płaci bo alternatywy na jego potki nie ma

Uczy ^^ Wszedzie jest napisane, ze trzeba do niego zagadac zanim zostanie sie czeladnikiem. To jednak blad.

Na jakim etapie gry bedzie mozna brac dary innosa? Chodzi o ten quest z Daronem. W ogole tego nie kojarze.

Papopik

Papopik

Użytkownicy
posty72
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Te same dary daje również Beliar, a łatwiej do kapliczki się dostać. U innosa dopiero po wykonaniu zadania "nelromanta w khorinis". Po wykonaniu zadania horror na cmentarzu.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@reybeek To zadanie dostaniesz od grabarza w 2 rozdziale, jeśli wcześniej wykonałeś "Horror na cmentarzu".

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry