[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1145475 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1145475

Odpowiedzi 5178

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potwierdzam bo ja też miałem obie te bronie. Gniew Innosa jest tylko w 50% przypadków lepszy od szponu jak siądą dodatkowe obrażenia, dlatego osobiście używałem Szponu (z duszą senyaka oczywiście) bo o ile pamiętam jest dłuższy i troszkę leczy przy zadawaniu obrażeń.

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Adamgrozny

Adamgrozny

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam gram 7 godzine w Cienie przeszłości i w momencie ataku na Winstona gdy chce oddać jego notatki Bullitowi wyrzuca mnie do głównego menu, prosiłbym o szybka pomoc - tu link do sejwa:https://www95.zippyshare.com/v/u8QsHshf/file.html

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
A tobie się coś nie pomyliło?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spróbuję poświęcić jeszcze raz jak zdobędę drugie łzy z podziemi klasztoru. Jeszcze jedno pytanko: znajdę gdzieś lepszy hełm niż ten paladyna?

Post połączony: 2019-09-28, 12:09
Edit: ja pierdole, idę teraz do sanktuarium innosa i mam opcję poświęcenia miecza.... trochę lipa bo wypiłem te łzy. Odblokowało się po zakończeniu wątku z senyakiem...

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W podziemiach klasztoru nie ma już łez, można je zdobyć tylko na Etlu. Lepszy hełm wypadnie z Azgalora.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Nie wiedziałem gdzie się oto spytać, ale czy jest jakiś plik albo modzik który przywraca stary wygląd roślinek do zbierania? :P

Dawid.K

Dawid.K

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Pytanie moje to: Jak rozpocząć zadanie "Nekromanta w Khorinis"? Po zabiciu Religiona u grabarza nie mam żadnej opcji dialogowej związanej z tym zadaniem oraz on sam również nic nie zagaduje. Druga sprawa to zadanie z zaginionym paladynem Logmirem, również nie potrafię go rozpocząć.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

You didn't grow.
You didn't improve.

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest gdzieś podana lokalizacja roślin w Lesie Asasysynów?
konkretnie korzen i szczaw

Dawid.K

Dawid.K

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz 2 rozdział?

Nie, wciąż pierwszy, Moje niedopatrzenie. Dzięki

aranes010

aranes010

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wykonaj zadanie z książką dla Nutsa, potem idź do Crowe'a.
Wlasnie gdy rozmawiam z nutsem to tylko mi mowi zebym nie przeszkadzal mu w pracy i nie mam zadnego zadania zwiazanego z nim ;/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musisz poczekać, aż stojący obok ork zaśnie (obojętnie o jakiej porze dnia, po prostu do nich podejdź), wtedy Nuts przestanie kopać.

You didn't grow.
You didn't improve.

aranes010

aranes010

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz poczekać, aż stojący obok ork zaśnie (obojętnie o jakiej porze dnia, po prostu do nich podejdź), wtedy Nuts przestanie kopać.
No dobra, udalo mi sie to zrobic, ale co dalej ? Mam to zadanie o portalu, ale nie moge dalej tego posunac.
Ten portal odnalazlem przed tym zadaniem i kamien mialem szybciej, moze dlatego nie moge oddac questa do crowe?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jak Crowe ci powiedział o portalu, to idziesz z tym do Wenzela.

You didn't grow.
You didn't improve.

Dzokop

Dzokop

Użytkownicy
posty7
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
Buub, proponuję Ci nauczyć się przetapania sztabek tak czy inaczej. Tylko zostaw sobie 30 samorodkow na questa do kopalni żelaza.

Ja mam takie pytanie do Was. Czy smoczy kostur (ten z tajemnic starej księgi) ma jakieś specjalne działanie? Czy po prostu zwykły kostur.

modzel1998

modzel1998

Użytkownicy
posty28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Macie jakis pomysł jak zdobyć broń na nieumarłych 1h w zatopionej wieży Xardasa w 2 roździale? Potwory są troche silne i ciezko dać im rade.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@modzel1998 z tego co pamiętam ta broń jest w wieży Xardasa, nie w tej zatopionej.

A ja mam pytanie odnośnie questu Zaginiony Brat. W returningu jakoś udało mi się wejść. Ale jak to z modyfikacjami same problemy. Właśnie skończyłem koszmar kruka. Stwierdziłem, że skoro dałem radę to i tam spróbuję. No i masz..... Jestem za słaby.... Ciekawe, może faktycznie tak jest, gram na Slash n Craft. 3 rozdział.
Statystki:
Siła: coś koło 200
Zręczność: ponad 550
HP: koło 4000
MP: 300

Nie ogarniam tego nowego AB. Może ktoś wie? Widziałem gdzieś te nowe statystki ale za nic na świecie nie mogę ich wygooglować. Pozdrawiam

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty235
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@modzel1998 z tego co pamiętam ta broń jest w wieży Xardasa, nie w tej zatopionej.

A ja mam pytanie odnośnie questu Zaginiony Brat. W returningu jakoś udało mi się wejść. Ale jak to z modyfikacjami same problemy. Właśnie skończyłem koszmar kruka. Stwierdziłem, że skoro dałem radę to i tam spróbuję. No i masz..... Jestem za słaby.... Ciekawe, może faktycznie tak jest, gram na Slash n Craft. 3 rozdział.
Statystki:
Siła: coś koło 200
Zręczność: ponad 550
HP: koło 4000
MP: 300

Nie ogarniam tego nowego AB. Może ktoś wie? Widziałem gdzieś te nowe statystki ale za nic na świecie nie mogę ich wygooglować. Pozdrawiam

Zaginiony Brat 4 rozdział

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Nemrok19r Niewiarygodne. Szkoda. Myslałem, że ruszę trochę wątek prócz smoków. Bo po kopalni orków, wszystko stanęło. Świątynia Śniącego za trudna, o dolinie cienie nawet nie wspomnę, bo na AB pewnie jakiś koszmar. Dopiero się 3 rozdział zaczął, a już się kończy. Zdązyłem zrobić las assasynów, trochę orków i pustynię adanosa. Szpon mam w wersji nie do noszenia. Chyba go zniszczę krzyżem żywiołów bo i tak będzie pewnie cienki (tak mi się wydaję). Czyli odpalam 4 rozdział, Vatras już na mnie czeka przy Słonecznym Kręgu ;) level 67 na 3 rozdział to ok czy malo?

EDIT: wiecie może gdzie znajdę zbroję Er'Hazira? Mam już hełm i łuk, chyba z pustyni, ale pancerza nie ma.
EDIT 2: co ciekawe w necie znalazłem kod na ten pancerz, bez problemu. Ale lokacji już nie xD

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zbroję Er'Hazira dostaniesz właśnie po ukończeniu zaginionego brata xD

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry