@Jao sam kiedyś o to pytałem, ale grałem tym niby tragicznym palkiem pod 2h i mogę poinformować, że można mieć szpon beliara palkiem tylko trzeba pamiętać, że wymaga to dużo karmy beliara a palkiem trudno ją wykupić, więc trzeba nabić jej w setkach jeszcze jako strażnik miejski, a i zabicie paladynów na etlu nie zaszkodzi.
To co napisał Zireael to generalnie prawda, nie dodał tylko, że Łzy Innosa wypadają właśnie w koszmarze Kruka więc można mieć obie te bronie w jednym czasie. Ja osobiście używałem szponu, bo dmg był średnio podobny (gniew innosa zadawał raz większe raz mniejsze obrażenia ze względu na 50% szans na dodatkowe obrażenia) ale szpon z duszą senyaka dodatkowo miał lekki Life Drain i chyba jest trochę dłuższy.
Oczywiście nie prawdą jest to, że są to najlepsze bronie 2h do końca gry bo jest jeszcze Ir Dorath i miecz z Demona z questa oczyszczania świątyni Adanosa w R7, za to jak na wcześniejszej stronie pisałem, miecz z zaginionego brata jest chuja warty i ustępuje tym dwóm broniom.
@Murgraht a ty mi powiedz jak to robisz, że Tizgar odpowiada ci na prawie każdego posta?